Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Ciment

Produse din categoria Ciment


Dacă te-ai apucat de renovare sau de construcții, cu siguranță vei avea nevoie și de ciment, iar în oferta Brico Depot găsești mai multe variante. Cimentul potrivit se alege în funcție de câteva caracteristici de bază, fiind foarte important să știi exact unde îl folosești, existând diferențe care țin de rezistența acestuia la temperaturi, durata de uscare, preț.

În oferta Brico Depot poți achiziționa:

  • Ciment de înaltă performanță – ce se poate utiliza la exterior, pentru a turna borduri, pavele, tuburi, bolțari, platforme, țigle etc. Se poate folosi și la temperaturi reduse, în zone unde sunt diferite condiții chimice. Se întărește rapid și poate fi decofrat în 1 – 3 zile. Are o rezistență superioară.
  • Ciment alb – potrivit pentru lucrări aparente, decorative. Suprafețele obținute sunt de o calitate superioară, rezistente, netede, plăcute ca și aspect. Se pot adăuga pigmenți colorați, având astfel o mare libertate de alegere.
  • Liant aditivat – potrivit pentru diferite lucrări de zidărie, tencuială, șape etc. Are o aderență foarte bună pe suport de BCA, beton, cărămidă. Se poate utiliza atât la interior, cât și la exterior, fiind rezistent și durabil. În plus, protejează armătura care este înglobată în beton.
  • Ciment special pentru șape – care se poate folosi atât mecanizat, cât și manual, fiind special conceput pentru a se întinde ușor, pentru a obține o suprafață netedă și rezistentă.

Înainte de achiziție calculează exact necesarul de material și vezi ce cantitate este mai convenabilă pentru tine. Poți să alegi:

  • Saci de 20 - 25 kg
  • Saci de 40 kg

După ce ai ales cimentul de care ai nevoie vezi și de scânduri de lemn pentru construcții, care îți vor fi necesare pentru a da forma potrivită cu ajutorul cofrajului. Prețurile sunt competitive, potrivite pentru toate buzunarele.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360