Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Tevi apa

Cele mai căutate

Produse din categoria Tevi apa

Pagină
Pagină

Descoperă gama de țevi pentru alimentarea cu apă și țeavă pvc pentru evacuare, pentru instalații sanitare calitative pentru casă sau apartament. La Brico Depot găsești mai multe variante de țevi pentru alimentarea cu apă potabilă sau industrială, rece sau caldă, dar și țevi pentru realizarea construcțiilor civile, industriale sau mecanice din materiale precum:

  • Țevi din cupru;
  • Țevi din oțel;
  • Țevi din aluminiu;
  • Țevi din PPR.

Țevile din cupru sunt rezistente la uzură, la diferențele de temperatură și presiune a apei. Acest material este cel mai des întâlnit în construirea sistemelor sanitare și de încălzire, având caracter antibacterian și un aspect estetic plăcut. În plus, este cunoscut și apreciat pentru faptul că transportă apa în siguranță, fiind alegerea sănătoasă pentru circuitul apei potabile.

Țevile pătrate sau dreptunghiulare din oțel sunt folosite pentru construcții metalice, precum balustrade, garduri, rafturi sau rame.

Țevile din aluminiu au destinații variate, de la uz casnic, la uz industrial. Acestea sunt ușor de prelucrat și au o durată lungă de viață. Cele din PPR se caracterizează prin rezistență și funcționalitate în timp, se comportă bine la temperaturile ridicate, au o rezistență excelentă la coroziune și o rezistență medie la impact. Având o greutate redusă, acestea se pot monta și manevra cu ușurință.

Astfel că, dacă ești în căutarea unor produse de calitate, care să îndeplinească standardele tehnice de rezistență și eficacitate, la Brico Depot găsești tot ce ai nevoie pentru construcții durabile și instalații de încredere.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360