Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Masini de despicat lemne

Produse din categoria Masini de despicat lemne


Cauți aparate profesionale pentru tăierea lemnelor mai ușor și mai rapid? La Brico Depot ți-am pregătit o selecție de produse dedicate acestui tip de acțiune.

La noi găsești:

  • Despicător de lemne;
  • Despicător bușteni;
  • Pană de despicat lemne.

Atunci când locuiești la casă sau te ocupi cu acțiuni de bricolaj cauți mereu soluții pentru a-ți ușura munca, iar noi venim în ajutorul tău cu aparate performante pentru tăierea lemnelor într-un mod profesionist.

Despicătorul de lemne marca Mac Allister poate tăia, de la bucăți mici de lemn, până la bușteni cu diametrul cuprins între 8 și 30 cm. Cu ajutorul acestuia poți realiza în siguranță proiecte complexe, în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Pana de despicat te ajută să ții lemnul într-o poziție fixă, astfel încât să eviți eventualele accidente de lucru și să obții în același timp o tăiere perfectă. Pana de despicat se fixează pe buștean, iar apoi se poate lovi cu toporul în siguranță.

În funcție de complexitate, alege aparatul de despicat lemne în funcție de puterea acestuia:

  • 1500 W;
  • 2200 W;
  • 3000 W.

Fie că vrei să pregătești lemne de foc sau scânduri pentru realizarea unor obiecte de mobilier, un despicător profesional te va ajuta să obții rezultatele dorite într-un timp mult mai scurt.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360