Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Pigmenti

Produse din categoria Pigmenti


Dacă vrei să îți renovezi casa, poți să te bazezi pe pigmenții oferiți de Brico Depot, pentru a obține culorile dorite. Ai mai multe variante de la doi mari producători, Kolorator și Oskar, culorile obținute fiind vii și de lungă durată.

Pentru a te putea orienta mai ușor îți prezentăm pe larg produsele:

  • Kolorator – sunt coloranți superconcentrați ce se folosesc pentru mașinile de colorare. Sunt universali, având mai multe destinații precum vopsele lavabile, emailuri, lacuri, tencuieli, produse alchidice. Pigmenții pot fi utilizați atât la interior, cât și la exterior, culorile rezistând foarte bine la intemperii, nu se modifică sub acțiunea razelor UV. Se pot utiliza atât pentru produsele pe bază de apă, cât și pentru cele pe bază de solvent. Se omogenizează cu ușurintă. Se pot folosi atât pentru mașinile de colorat automate, cât și pentru cele manuale. Produsul vine cu rețeta de colorare. Se achiziționează la găleată, fiind foarte comod de utilizat, are o cantitate de 1l.
  • Oskar – sunt pigmenți superconcentrați, ce se omogenizează cu ușurință. Sunt pigmenți cu putere mare de colorare, un tub de 180 ml poate asigura o culoare medie pentru o găleată de 15l. Se pot folosi pentru vopselele lavabile, semilavabile și pentru colorarea altor produse pe bază de apă.

Poți alege produse doar pentru interior, dar și pentru interior/exterior, ce nu se modifică sub acțiunea factorilor externi. Produsul este ambalat în tuburi, fiind foarte ușor de gestionat, având control asupra cantității necesare. Tuburile au 30ml sau 180 ml.

Orice brand ai alege, ai la dispoziție o gamă foarte variată de culori. Te poți îndrepta spre culori calde, precum: galben, portocaliu, maro; dar și spre nuanțe mai puternice pentru a marca diferite zone precum: roșu, verde, albastru, negru.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360