Magazinele noastre au program normal în zilele de 30 noiembrie și 1 decembrie.
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

BAIE

Gata cu dilemele tale legate de baie.
Renovarea băii nu trebuie să te descurajeze, avem o gamă de produse care îți vor transforma baia de vis în realitate.

baner Idei pentru baie
Mobilier de baie Mobilier de baie

O varietate de stiluri, de la stilul contemporan până la modern, multicolor și clasic. Mobiliere modulare inteligente, care creează spațiu și loc de depozitare.

Cabine duş Cabine duş

Cabine de duș cu mai multe tipuri de deschidere, în 2 finisaje (oglindă și sticlă transparentă), simple sau cu hidromasaj dar și o gamă de uși pivotante sau de tip walk-in. Descoperă modele versatile ce se potrivesc cu orice configurație a pereților.

WC Sanitare

O gamă amplă de modele, care se potrivesc oricărui stil și spațiu: vase de toaletă combipack, vase de toaletă suspendate și sisteme încastrate de cadre pentru vase de toaletă suspendate. Descoperă și tehnologia fără ramă interioară, rimless, pentru curățare ușoara și capace WC cu închidere lentă.

Obiecte sanitare Căzi

Lavoare simple și încastrabile, piedestale, căzi dreptunghiulare, pe colț sau cu hidromasaj.

Accesorii de baie Accesorii de baie

Organizarea evoluează odată cu nevoile tale. Descoperă game de accesorii modulare, soluții ajustabile, care se potrivesc cu orice baie: coșuri și rafturi de perete, suporturi pentru prosoape și hârtie igienică, cutii de depozitare, perdele și bare de duș, covorașe, oglinzi sau seturi de accesorii.

baner brosura baie

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Adriska
Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Adriska. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.
Imandra
Știm că băile sunt spații aglomerate, înghesuite. Prin urmare, am proiectat gama Imandra GoodHome - mobilier modular care se potrivește în orice baie, indiferent de dimensiune, maximizează spațiul de depozitare și este construit să reziste, totul la un preț excelent.
Beloya
Cabinele de duș Beloya sunt ideale în cazul în care vă doriți funcționalitate și ușurință de utilizare. Puteți alege între un finisaj de sticlă sau unul uimitor cu oglindă, acestea fiind prevăzute cu sticlă securizată de 8 mm și cu un înveliș ușor de curățat.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Regândește spațiul din baia ta Regândește spațiul din baia ta
De cele mai multe ori, chiar dacă o ignorăm, baia este un punct central al căminului nostru. Mai ales de dimineață, înainte ca cei mici să plece spre școală, iar cei mari la birou. Toți membri...
citește mai mult
Idei de amenajare pentru băi mici Idei de amenajare pentru băi mici
Valorifică la maximum o baie integrată într-o cameră, un vestiar sau un spațiu compact Suprafața unei băi nu este singurul lucru care contează. Dacă alegi opțiuni care fac încăperea să pa...
citește mai mult