Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Idei și inspirație Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

BAIE

Gata cu dilemele tale legate de baie.
Renovarea băii nu trebuie să te descurajeze, avem o gamă de produse care îți vor transforma baia de vis în realitate.

Mobilier de baie Mobilier de baie

O varietate de stiluri, de la stilul contemporan până la modern, multicolor și clasic. Mobiliere modulare inteligente, care creează spațiu și loc de depozitare

Cabine duş Cabine duş

Cabine de duș cu mai multe tipuri de deschidere, în 2 finisaje (oglindă și sticlă transparentă), simple sau cu hidromasaj dar și o gama de uși pivotante sau de tip walk-in. Descoperă modele versatile ce se potrivesc cu orice configurație a peretilor.

WC WC

O gamă amplă de modele, care se potrivesc oricărui stil și spațiu: vase de toaletă combipack, vase de toaletă suspendate și sisteme încastrate de cadre pentru vase de toaletă suspendate. Descoperă și tehnologia fără ramă interioară, rimless, pentru curățare ușoara și capace WC cu închidere lentă.

Accesorii de baie Accesorii de baie

Organizarea evoluează odată cu nevoile tale. Descoperă game de accesorii modulare, soluții ajustabile, care se potrivesc cu orice baie: cosuri și rafturi de perete, suporturi pentru prosoape și hârtie igienică, cutii de depozitare, perdele și bare de duș, covorașe, oglinzi sau seturi de accesorii.

Obiecte sanitare Obiecte sanitare

Lavoare simple și încastrabile, piedestale, cazi dreptunghiulare, pe colț sau cu hidromasaj.

Baterii baie Baterii

Descoperă o gamă complexă de baterii monocomandă, standard sau cu termostat și regulator inclus. Alege modele precum Piana sau Lazu pentru acceași presiune și consum mai mic de apă.

baner brosura baie

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Adriska
Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Adriska. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.
Imandra
Știm că băile sunt spații aglomerate, înghesuite. Prin urmare, am proiectat gama Imandra GoodHome - mobilier modular care se potrivește în orice baie, indiferent de dimensiune, maximizează spațiul de depozitare și este construit să reziste, totul la un preț excelent.
Beloya
Cabinele de duș Beloya sunt ideale în cazul în care vă doriți funcționalitate și ușurință de utilizare. Puteți alege între un finisaj de sticlă sau unul uimitor cu oglindă, acestea fiind prevăzute cu sticlă securizată de 8 mm și cu un înveliș ușor de curățat.

Idei și inspirație pentru proiectul tău