Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Ferestre mansarda

Cele mai căutate

Produse din categoria Ferestre mansarda

Iluminarea naturală este foarte importantă pentru sănătate, de aceea se iau în calcul cât mai multe ferestre atunci când se construiește o locuință. Fie ele de dimensiuni mai mici sau mari, ferestrele reprezintă o parte importantă din amenajarea casei tale.

Chiar și atunci când locuiești la mansardă poți beneficia de lumină naturală folosind ferestrele special create pentru acest tip de tavan. Ferestrele pentru mansardă au deschiderea în sus, pentru a beneficia de lumină și de aer curat în fiecare zi.

Descoperă gama disponibilă la Brico Depot, de la brand-uri precum Velux și Site.

Ferestrele sunt dotate cu mânere cu ajutorul cărora le vei putea deschide şi închide ușor, potrivite pentru orice tip de mansardă, fie că în interiorul locuinței, în pod sau alte spații. Se recomandă ca fereastra să fie montată începând de la 90 cm deasupra podelei pentru a eficientiza cât mai mult spațiul necesar amplasării mobilierului. Sticla folosită la realizarea ferestrelor pentru mansard ă este foarte rezistentă la șocuri și intemperii, precum și ușor de curățat.

Alege culoarea potrivită din cele disponibile:

  • Alb;
  • Antracit;
  • Bej;
  • Maro.

Dacă tot suntem la acest capitol, te informăm că la noi găsești și scări interioare pentru mansardă pentru a putea ajunge mai ușor în pod sau în camerele amenajate la mansardă. Copii vor fi cei mai fericiți. Alege o scară rezistentă și stabilă și lasă-te inspirat de amenajarea unei camere sau a unui brou la mansardă și bucură-te de serile cu lună plină sau de cerul înstelat datorită ferestrelor speciale pentru acest tip de spațiu.

În plus, poți opta și pentru jaluzeaua tip roletă ce se montează pe cadrul ferestrei și nu ocupă deloc din spațiul rămas liber al camerei, întrucât se așază foarte frumos pe suprafața geamului suspendat, poziționat pe tavan. Acest accesoriu te protejează de lumina excesivă pe timp de zi.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360