Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Adezivi, benzi si izolatori

La orice proiect de construcție sau amenajare, întâlnești provocări la orice pas, fie că este vorba de detalii sau de decizii importante. La Brico Depot, adăugăm tot timpul în portofoliu produse și accesorii de cea mai bună calitate, care să răspundă tuturor nevoilor pe care le-ai putea avea atunci când decizi să-ți pui planurile în aplicare. Te așteptăm oricând pe site și în magazinele fizice să descoperi gama de produse și să alegi articolele care să te ajute să vezi proiectul transformat în realitate.

Hai pe la noi dacă ai pe lista de cumpărături adezivi, benzi și izolatori rezistenți, cu care lucrările tale vor fi gata rapid și în siguranță. Alege tipul de adeziv potrivit pentru materialele tale, polistiren, PVC, metal, termoizolații sau universal și optează pentru benzi adezive duble, cu scai, pentru reparații sau antiderapante, în funcție de lucrarea pe care o ai de făcut. Izolatorii sunt disponibili într-o mulțime de variante, pentru a etanșa perfect și pentru cel mai înalt grad de rezistență. Orice ai avea nevoie, găsești cu siguranță la Brico Depot, aliatul planurilor tale.

Dacă nu știi care sunt lucrurile de care ai nevoie colegii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi de amenajare și sugestii de produse, iar tu poți alege varianta de cumpărare cea mai bună pentru tine! Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin. De asemenea, te așteptăm în vizită în magazinele noastre fizice să vezi toată gama de produse și să te lași inspirat de soluțiile noastre!

Dacă lucrările de amenajare îți dau bătăi de cap, hai la Brico Depot! Ți-am pregătit o mulțime de produse și accesorii atent alese din care să alegi toate lucrurile de care ai nevoie pentru proiectele tale. Aducem constant în gamă articole de la cele mai cunoscute branduri, de calitate, la prețuri accesibile, așa că vei găsi cu siguranță tot ceea ce cauți. Pentru orice lucrare de construcție sau de amenajare, ai nevoie de cei mai buni adezivi, potriviți pentru materialele pe care vrei să le fixezi, așa că la Brico Depot te așteptăm cu o mulțime de tipuri de adezivi, din care să îi alegi pe cei potriviți pentru planurile tale. Poți alege adezivi pentru polistiren, PVC, metal sau un adeziv universal. Adezivii de la Brico Depot rezistă la temperaturi extreme, au aderență mare și sunt impermeabili, de foarte bună calitate. Formulele din care sunt fabricați nu se deformează și sunt rezistente la rugină. După aplicare, majoritatea adezivilor pot fi șlefuiți, vopsiți sau găuriți, așa că sunt potriviți pentru majoritatea lucrărilor de instalare sau reparații. Alege adezivul potrivit pentru materialele tale și poți începe treaba. Și pentru că ne dorim constant să îți oferim cele mai bune variante pentru amenajarea casei și grădinii, îți punem la dispoziție mai multe variante de a face cumpărături de la Brico Depot. Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicarea produselor din magazin sau ne poți vizita oricând în magazine, să descoperi toată gama de articole și accesorii și să te inspiri pentru proiectele tale.

Ori de câte ori ai nevoie de o mână de ajutor pentru planurile tale de amenajare a casei și grădinii, te așteptăm la Brico Depot, aliatul planurilor tale. Aici găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit orice proiect, oricât ar fi de simplu sau de complicat. Descoperă toate produsele și soluțiile de cea mai bună calitate și lasă-te inspirat de soluțiile noastre. Iar dacă nu ești sigur pentru ce să optezi sau care sunt cantitățile de material de care ai nevoie, colegii noștri îți stau la dispoziție cu sfaturi și soluții din care să le alegi pe cele potrivite pentru tine. Dacă ai pe lista de cumpărături și benzi adezive, atunci ești la locul potrivit, pentru că la Brico Depot găsești o gamă variată de benzi cu scai, pătrate dublu adezive, benzi antiderapante, benzi de reparații și benzi dublu adezive, din care să alegi ceea ce ai nevoie pentru materialele cu care lucrezi. Benzile adezive pot fi folosite pentru aproape toate materialele de construcții, trebuie doar să le alegi pe cele care aderă cel mai bine. Cu Brico Depot totul este mai simplu! Poți alege opțiunea de livrare în magazine sau chiar la tine acasă și te vei bucura rapid și sigur de toate produsele și accesoriile de care ai nevoie. Te așteptăm și în magazinele Brico Depot să descoperi gama de produse pentru casă și grădină, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri. Orice ai alege, cu Brico Depot planurile tale de amenajare sunt mai aproape decât crezi.

Pentru toate planurile tale de amenajare, răspunsul este mai aproape decât crezi, pe site sau în magazinele fizice Brico Depot, unde te așteptăm cu o mulțime de idei, inspirație, soluții ingenioase și eficiente și cele mai bune produse cu care să-ți transformi visele în realitate. Brico Depot este locul în care găsești oricând o gamă variată de articole și accesorii de cea mai bună calitate, cu care îți poți pune planurile în aplicare, la cele mai accesibile prețuri. Dacă pentru proiectul tău de amenajare a casei sau a curțiii ai nevoie de izolatori, ești la locul potrivit. La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de soluții de izolare: silicon, spumă adezivă, paste hidroizolante, benzi și pistoale de etanșare, din care să alegi produsul potrivit pentru lucrarea ta. Alege în funcție de materialele pe care vrei să le fixezi și de gradul de rezistență necesar. Dacă nu ești sigur care este cea mai bună soluție, colegii noștri te pot ajuta cu un sfat și cu ideile de amenajare de care ai nevoie. La Brico Depot găsești întotdeauna toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru amenajarea casei și grădinii, din care să alegi tot ce ai nevoie. Și pentru că ne dorim ca lucrurile să fie cât mai simple și mai ușoare pentru tine, ți-am pregătit mai multe variante de a face cumpărături. Poți opta pentru comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la tine acasă. Și nu uita că te așteptăm și în magazine să vezi toate produsele pe care ți le-am pregătit și să te lași inspirat de soluțiile noastre.

Finisează zonele placate cu gresie sau faianță și bucură-te de un aspect plăcut și protecție suplimentară, alegând un chit de rosturi potrivit de la Brico Depot. Magazinul nostru îți pune la dispoziție diverse tipuri de chit de rosturi, în nuanțe variate, de la alb până la albastru și maro, pentru ca tu să găsești rapid produsul potrivit nevoilor tale.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Obiectivul Magnusson este de a face fiecare activitate mai precisă, mai puternică şi mai eficientă, pentru a garanta că proiectele de bricolaj sunt finalizate în siguranţă şi cu succes.

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Folosirea tapetului pentru împărțirea unui spațiu în zone Vrei să creezi o zonă specială în casă pentru o anumită activitate - cum ar fi un spațiu de lucru? O idee inteligentă și

Ți-ai eliberat ziua, te-ai înconjurat de unelte și ești pregătit să începi. Însă, până să scoți podeaua și să vopsești pereții, ia-ți câteva minute să analizezi spațiul ș

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare. 

Filtrare dupa 32 produse
Filtre
Gama
 1. 140LQ 1articol
 2. 24A 1articol
 3. 26A 1articol
 4. 50A 1articol
 5. Acrylic Ultra Rapid 1articol
 6. Betonfast 1articol
 7. Bostik Mamut 4articole
 8. Bostik Mamut Diamant 1articol
 9. Bostik Mamut High Tack 2articole
 10. Bostik Super Glue 1articol
 11. Ceresit 1articol
 12. Ceresit CL 152 1articol
 13. Ceresit CL 50 1articol
 14. Ceresit CL 51 1articol
 15. Ceresit CM 12 1articol
 16. Ceresit CT84 Express Pro 1articol
 17. Ceresit FT 101 2articole
 18. Ceresit P 625 1articol
 19. ColorFill 17articole
 20. Cyano Fix 2articole
 21. Easy Soudabond 1articol
 22. Easy Turbo 1articol
 23. Epoxy Metal 1articol
 24. Epoxy Repair Aqua 1articol
 25. Epoxy Universal 1articol
 26. Fix All Crystal 2articole
 27. Fix All Flexi 1articol
 28. Fix All High Tack 1articol
 29. Fix All Turbo 1articol
 30. Gel 1articol
 31. Grizzly Montage Extreme 1articol
 32. Kit 1articol
 33. Loctite 1articol
 34. Loctite Super Attak 1articol
 35. Loctite Super Bond 1articol
 36. Max Repair 2articole
 37. Mega Fix 2articole
 38. Metylan 1articol
 39. Moment 7articole
 40. Moment Fix 4articole
 41. Moment Fix Express 1articol
 42. Moment Fix Extreme Power 1articol
 43. Moment Fix Tape 1articol
 44. Moment Fix Wood 1articol
 45. Moment One For All 3articole
 46. Moment One4All 2articole
 47. Moment Power Fix 1articol
 48. Moment Shoe Gloe 1articol
 49. Moment Wood Express 1articol
 50. Montage Fix 1articol
 51. Montage Kit 2articole
 52. Montage Kit Extreme Grip 1articol
 53. Montage Kit Super Strenght 1articol
 54. MontageFix 1articol
 55. Neo Fix 1articol
 56. Plasterboard Adhesive genius 1articol
 57. Poly Max 2articole
 58. Poly Max High Tack Express 1articol
 59. PU Max 2articole
 60. PU Max Timber Express 1articol
 61. SBR 49A 1articol
 62. Sikabond 2articole
 63. Sikaflex 2articole
 64. Super Bond Power 1articol
 65. Super Wood D3 2articole
 66. T-Rex 1articol