Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Mașini și utilaje grădină

Vrei să petreci mai mult timp în grădina ta, dar nu ai uneltele potrivite să o aranjezi și amenajezi? La Brico Depôt găsești o gamă variată de mașini de grădină pentru toate anotimpurile. Nu lăsa lipsa uneltelor să te oprească să te bucuri din plin de grădina ta! Îți oferim diverse mașini și utilaje de grădină cu care să îți poți îngriji spațiul așa cum îți dorești!

Îți recomandăm

Dacă ai ajuns în punctul în care grădinăritul a devenit o corvoadă, o sarcină pe care o ocolești cu orice ocazie, este posibil să nu fi folosit ustensilele potrivite. Premisa conform căreia ai nevoie de produse scumpe și elaborate pentru a menține aspectul îngrijit al grădinii este destul de departe de adevăr. În schimb, poți avea rezultate promițătoare cu ajutorul motocoaselor performante, disponibile pe site sau în magazinele Brico Depot. Având un preț avantajos și atrăgător, aceste produse ingenioase promit să fie ajutorul tău de nădejde. Am inclus în selecția noastră o mulțime de opțiuni complexe, necesare și eficiente, care te vor ajuta la înlăturarea buruienilor și a ierbii nedorite, prezente chiar și în cele mai mici spații din grădină. Accesoriile ajutătoare contribuie în mare măsură la nivelul de eficiență al motocoaselor. Le poți găsi printre rafturile magazinele Brico Depot, sau online, la un preț greu de refuzat. Create pentru a rezolva multe probleme existente în grădină, aceste motocoase beneficiază de tehnologii avansate, motoare puternice și un design ergonomic. Acest ultim detaliu contribuie în mare măsură la ușurința depozitării, motocoasa fiind un produs ideal dacă ai la dispoziție un spațiu restrâns. Nu în ultimul rând, calitatea înaltă și durabilitatea reprezintă caracteristici de bază pentru fiecare ustensilă electrică. Stai acasă și comandă din confortul grădinii tale, următoarea motocoasă! Cu opțiunea de livrare la domiciliu, poți să primești rapid produsul dorit la ușa casei tale. Desigur, noi te așteptăm cu fiecare ocazie în magazinele noastre Brico Depot, locul de unde îți poți ridica, de asemenea, comanda online

Odată cu sosirea anotimpului cald se dă startul amenajării spațiului exterior din jurul casei tale! Așa că, dacă grădina ta are nevoie de o schimbare, Brico Depot îți pune la dispoziție o gamă variată de fierăstraie și drujbe profesionale, pe care le poți utiliza pentru îngrijirea eficientă a curții și grădinii. În același timp, aceste unelte eficiente se adaptează cu ușurință nevoilor tale, precum și spațiului de lucru. Grija pentru clienții noștri ocupă un loc important pe lista noastră de priorități, așa că includem mereu produse care se pot utiliza în siguranță. Toate fierăstraiele și drujbele incluse în selecția noastră beneficiază de elemente de siguranță, ce împiedică supraîncălzirea produsului pe toată perioada utilizării. Confecționate din materiale durabile și calitative, aceste piese utile sunt de un real ajutor pentru fiecare persoană pasionată de grădinărit. Prin intermediul acestora, vei putea să tai cu ușurință și rapiditate crengile înalte ale copacilor din grădină dar și arbuștii sau gardul viu. În plus, poți alege numeroase accesorii practice, ce vor eficientiza procesul de lucru, disponibile online și în magazinele Brico Depot. Știm că spațiul necesar ustensilelor destinate grădinăritului poate fi o problemă în cazul multor persoane. Din acest motiv, brandul Mac Allister a realizat motofierăstraie multifuncționale, ce beneficiază de un design compact și ergonomic. Astfel, vei putea depozita produsul în deplină siguranță, într-un spațiu de dimensiuni reduse. Dacă te-ai hotărât în privința noului tău ajutor pentru grădină, îl poți comanda oricând, folosind opțiunile de livrare la domiciliu sau ridicare direct din magazinele fizice Brico Depot!

Dacă aspectul îngrijit al grădinii se află pe lista ta de priorități, asigură-te că al îndemână ustensile capabile să te ajute în procesul tău de lucru. Motosăpătoarele de grădină de la Brico Depot reprezintă aliatul perfect în diverse lucrări de prelucrare a solului. Indiferent de alegerea făcută, te poți baza pe calitatea produselor, care te vor impresiona prin rezultate admirabile. Brico Depot îți sprijină constant pasiunea pentru grădinărit. Îți punem la dispoziție o gamă vastă de accesorii calitative, compatibile cu toate motosăpătoarele de grădină prezente în oferta noastră. Atât online cât și în magazine te poți bucura de produse eficiente, orientate către nevoile fiecărui client. Pentru că optăm întotdeauna pentru diversitate, brandurile Mac Allister și Media Line au creat motosăpătoare profesionale și practice, care se pot utiliza atât în cadrul grădinilor cu o dimensiune mică sau medie. Așadar, indiferent de suprafața de lucru, te poți baza pe un echipament sigur, echilibrat, care funcționează constant în parametri optimi. Echipate cu motoare puternice, aceste ustensile profesionale vor rămâne alături de tine pentru o perioadă îndelungată de timp. Așadar, a sosit momentul să te apuci de treabă! Când ai alături de tine doar ustensile eficiente, procesul de lucru din grădină se va transforma într-o activitate plăcută, confortabilă și relaxantă, pe care o poți împărtăși cu restul familiei. Comandă produsul preferat și selectează opțiunea de livrare la domiciliu sau ridicare direct din magazinele Brico Depot. Oricare va fi alegerea ta, te asigurăm că produsele vor ajunge în posesia ta în siguranță.

Menține întotdeauna un aspect îngrijit în grădina ta, cu ajutorul mașinii de tuns de iarba, un instrument capabil să scurteze rapid și cu efort redus nivelul gazonului. Grija pentru clienții noștri reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pe care le luăm în calcul, de fiecare dată. Așadar, am pregătit o mulțime de produse extrem de utile, disponibile la prețuri avantajoase, ideale pentru persoanele pasionate de grădinărit. Îți ușurăm considerabil procesul de lucru, cu ajutorul unor mașini stabile, care pot fi utilizate în deplină siguranță. La scurt timp după alegerea produsului potrivit vei observa că tunsul ierbii devine ușor, ușor un proces relaxant. Beneficiind de o calitate înaltă și de accesorii inedite, aceste mașini de tuns iarba îți oferă un grad sporit de confort în timpul utilizării. Le poți găsi întotdeauna în magazinele noastre Brico Depot, unde te așteptăm cu noi idei privind îngrijirea grădinii tale. Poți alege mașina de tuns iarba potrivită luând în calcul caracteristicile fiecărui produs. Brandul binecunoscut Mac Allister îți pune la dispoziție mașini de tuns iarba automate și electrice, ce pot fi programate conform nevoilor tale. În același timp, atât brandurile Bosch cât și Erbauer dețin în gama lor de produse electrice ustensile puternice, eficiente, adaptabile nevoilor tale, disponibile la prețuri accesibile. Așadar, dacă vrei să-ți formezi o părere despre aceste mașini de tuns iarba, te așteptăm oricând în magazinele noastre, locul în care găsești constant idei creative pentru amenajarea casei și grădinii. În plus, am optimizat sistemul de livrare. Poți comanda online, cu posibilitatea de livrare la domiciliu sau direct în magazin, dacă se află în apropierea ta.

Întreține-ți pasiunea pentru grădinărit, prin alegerea unor ustensile profesionale, care garantează rezultate impresionante, disponibile la un preț avantajos. Brico Depot îți vine în ajutor cu o gamă diversă de scarificatoare pentru grădină, ideale pentru afânarea pământului. Îți promitem că vei rămâne surprins de calitățile acestora și de ușurința cu care se pot folosi. Oferind un grad sporit de confort pe toată durata utilizării, scarificatoarele pentru grădină beneficiază de o mulțime de caracteristici utile în toate situațiile întâmpinate în timpul procesului de lucru. Pentru a te convinge, te așteptăm în magazinele Brico Depot și cu alte idei ingenioase pentru amenajarea și îngrijirea grădinii tale. Întrucât depozitarea constituie un element important luat în calcul înainte de achiziționarea oricărui produs, am ales scarificatoare pliabile, adecvate pentru orice grădină și care ocupă un spațiu redus. În plus, aceste accesorii sunt ușor de curățat și întreținut, astfel încât își vor păstra calitățile pentru o lungă perioadă de timp. Scarificatoarele pentru grădină aflate în oferta noastră au o calitate înaltă și accesorii eficiente, care te vor ajuta să termini cu ușurință orice proces de lucru. Am selectat doar produse care se bazează pe funcționalitate, orientate către nevoile oricărui client. În ceea ce privește modalitatea de achiziție, ai posibilitatea să comanzi produsul preferat, direct din fața calculatorului tău. Optează pentru livrare la domiciliu, iar piesele îți vor ajunge în siguranță, chiar în fața ușii. În plus, comanda poate fi ridicată și din magazinele Brico Depot.

La Brico Depot este disponibilă o gamă largă de trimmere electrice pentru tuns iarba și gazonul. Întreține grădina și terasa foarte ușor cu produse de calitate de la Brico Depot! Poți alege trimmere electrice cu fir, trimmere electrice fără fir, trimmere pentru gard viu sau motocoase electrice. În ceea ce privește funcționarea, poți opta pentru trimmere de diverse puteri. Le găsești pe toate la Brico Depot!

Îngrijește-ți grădina și terasa cu produse de calitate de la Brico Depot! Atunci când vine vorba despre grădinărit, accesoriile potrivite pentru mașinile și utilajele de amenajare și întreținere a grădinii sunt extrem de importante. La Brico Depot îți punem la dispoziție o gamă largă de accesorii utilaje grădină.

Dacă grădinăritul îți aduce un sentiment de bucurie, nu ezita să-ți îmbogățești colecția de ustensile utile pentru rezolvarea diverselor situații ivite în grădina ta. Ca de fiecare dată, Brico Depot te ajută cu o gamă bogată de produse esențiale, care te vor impresiona constant prin utilitatea sporită și eficacitatea remarcabilă. Întrucât rezolvarea nevoilor clienților noștri ocupă un loc important pe lista noastră de responsabilități, îți garantăm că vei găsi de fiecare dată în magazinele Brico Depot sau pe site o mulțime de produse utile. Disponibile la un preț avantajos, foarfecele electrice pentru întreținerea gardului viu reprezintă o ustensilă indispensabilă când vine vorba de retușarea aspectului arbuștilor din grădina ta. Fabricate doar din materiale de calitate, rezistente în timp, aceste ustensile electrice se utilizează cu ușurință și în siguranță. Le poți găsi în magazinele noastre Brico Depot, unde ai ocazia să descoperi tot ce pot să facă. Practice și indispensabile, aceste foarfece electrice sunt recomandate pentru toate grădinile, indiferent de spațiul disponibil pentru depozitare. Bucurându-se de un design compact și ergonomic, aceste foarfece ocupă un spațiu redus de depozitare. Selecția noastră de ustensile pentru grădinărit cuprinde și produse de la brandul Mac Allister, companie care garantează o calitate înaltă pentru toate ustensilele sale. Pentru a te convinge, le poți achiziționa ușor direct de pe site-ul nostru, unde vei găsi o varietate de modele. Poți utiliza inclusiv opțiunea de livrare la domiciliu a produselor comandate sau acestea pot fi ridicate din magazinele Brico Depot aflate în apropierea casei tale.

Menține mereu organizat spațiul tău preferat din grădină și curte, prin intermediul tocătoarelor pentru resturi vegetale. Aceste ustensile performante și practice fac parte din gama variată oferită de Brico Depot, locul ideal unde poți căuta găsi soluții pentru casa și grădina ta. Avem produse speciale, care satisfac cele mai variate nevoi ale clienților. Aceste tocătoare pentru resturi vegetale constituie un aliat de nădejde când vine vorba de înlăturarea materialelor uscate, verzi, umede, de dimensiuni mici sau mari, precum crengile copacilor sau arbuștilor. Alături de restul elementelor adiacente, tocătoarele pentru resturile vegetale din grădină sunt foarte practice și disponibile la prețuri atractive pentru oricine are nevoie de un astfel de produs. Echipate cu lame de tăiere ascuțite și motoare fiabile, aceste ustensile electrice îți ușurează considerabil munca depusă. Se utilizează cu ușurință, astfel încât nu trebuie să-ți faci griji în privința siguranței. Am pregătit o selecție variată de tocătoare pentru resturi vegetale care să corespundă întocmai nevoilor tale. Confecționate din materiale durabile și calitative, aceste produse speciale se pot utiliza pentru o lungă perioadă de timp, așa că sunt o investiție de viitor. Cu un raport calitate-preț extraordinar, te vei bucura de utilitatea acestor produse cu fiecare ocazie. Punctul forte al acestor ustensile este reprezentat de motoarele ingenioase, silențioase, care termină procesul de lucru în timp record. Dacă vrei să te convingi de calitatea tocătoarelor disponibile la Brico Depot, te așteptăm în magazinele noastre fizice unde vei afla toate secretele acestor ustensile performante. Dacă te-ai decis deja, poți comanda online tocătorul, cu opțiunea de livrare la domiciliu.

Ideale pentru o mulțime de activități ce implică grădinăritul, suflantelele și aspiratoarele de frunze constituie accesorii indispensabile pentru orice pasionat de ordine și curățenie. Brico Depot îți pune la dispoziție produse special create pentru îngrijirea grădinii și amenajarea diverselor spații ale locuinței. Multifuncționale și practice, acestea sunt eficiente și ușor de folosit. Chiar dacă ai la dispoziție un spațiu nu foarte generos pentru depozitarea ustensilelor, suflantele sau aspiratoarele de la Brico Depot se pot amplasa oriunde, după utilizare. Sunt echipate cu motoare puternice, ceea ce le face foarte eficiente, deci, timpul de lucru se reduce considerabil. Unul dintre cele mai cunoscute branduri, Mac Allister, a creat suflante pentru frunze, care pot îndeplini simultan mai multe sarcini. De la suflarea frunzelor, la aspirare sau suflarea mulcilor, aceste produse se mulează perfect pe nevoile tale. Datorită designului ergonomic și compact, te impresionează de la prima utilizare datorită rezultatelor excepționale pe care le ating cu rapiditate și ușurință. În plus, toate aceste produse beneficiază de un preț atractiv și avantajos, de care poți profita mereu. În final, dacă te-ai decis în privința următorului tău ajutor pentru grădină, poți face comanda chiar din confortul casei tale. Alege varianta de livrare la domiciliu, iar noi îți garantăm că produsele preferate vor ajunge în siguranță în fața ușii tale. În schimb, dacă unul dintre magazinele Brico Depot se află în apropierea ta, îți poți ridica comanda direct din magazin.

Când sezonul rece îți bate la ușă, este important să te organizezi din timp, astfel încât să ai la îndemână toate accesoriile necesare. În acest scop, Brico Depot vine în ajutorul tău cu o gamă variată de produse esențiale dedicate tăierii lemnelor pentru foc. Folosind un astfel de accesoriu, vei depune un efort fizic redus și vei încheia procesul de lucru într-un timp extrem de scurt. Solide, sigure și, nu în ultimul rând, eficiente, mașinile de despicat lemne reprezintă accesorii esențiale pentru toate gospodăriile, fiind un real ajutor în despicarea buștenilor de diferite mărimi. În plus, materialele durabile și calitative utilizate în producția acestor unelte garantează rezistență îndelungată în timp, indiferent de volumul de lucru. Mac Allister, un brand cunoscut datorită produselor sale de calitate, îți pune la dispoziție o mașină de despicat lemne profesională, care se remarcă prin caracteristicile sale tehnice. Cu un preț atractiv, această mașină este ușor de utilizat și promite obținerea unor rezultate profesionale. O poți găsi în magazinele noastre fizice, alături de o mulțime de alte unelte utile și ușor de folosit. Beneficiind de un raport excelent calitate-preț, mașinile de despicat lemne sunt accesorii care îți ușurează semnificativ munca fizică depusă. Indiferent de alegerea făcută, suntem siguri că vei fi foarte mulțumit de produsul ales. Acum a sosit momentul să decizi care va fi noul tău ajutor! Comandă rapid și fără efort produsul favorit direct de pe site-ul Brico Depot, unde beneficiezi de două modalități de a intra în posesia produselor - livrare la domiciliu sau ridicare din magazin.

Chiar dacă peisajul oferit de anotimpul rece este încântător, ești nevoit să îndepărtezi zăpada acumulată în grădină sau în curte. Poți simplifica această sarcină prin alegerea unei freze pentru zăpadă de la Brico Depot, special gândită pentru a te ajuta în toate circumstanțele. Am ales pentru tine doar produse eficiente, care te vor impresiona prin modalitatea facilă de utilizare și rapiditatea de acțiune. Mereu disponibile la prețuri accesibile și avantajoase pentru toți clienții noștri, aceste freze pentru zăpadă beneficiază de un sistem inteligent, care ajută la îndepărtarea zăpezii cu succes, din orice colț al grădinii tale. Ai ocazia să descoperi aceste modele ingenioase atât online, de pe site-ul Brico Depot, cât și în magazinele noastre unde așteaptă să fie descoperite numeroase produse. Ne-am bazat pe eficiență și confort când am ales elementele acestei game. Așadar, suntem siguri că, indiferent de alegerea ta, rezultatul va fi același - mulțumitor din toate punctele de vedere. În plus, calitatea înaltă, accesoriile și designul compact contribuie în mare măsură la funcționarea eficientă a frezelor pentru zăpadă. Bucură-te de o grădină îngrijită, indiferent de sezon, doar cu ajutorul produselor disponibile în magazinele Brico Depot. Dacă vrei să te convingi de calitățile frezelor pentru zăpadă, le poți comanda chiar acum, din intimitatea locuinței tale! Comanda în siguranță, folosind opțiunea de livrare la domiciliu și produsele vor fi livrate chiar în fața ușii tale. În plus, rămâne valabilă și opțiunea de ridicare din magazinele noastre, locul în care poți descoperi tot felul de idei creative pentru amenajarea locuinței.

Cele mai apreciate produse

Te-ar putea interesa și

Top produse sub 99 lei

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât sa te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Dacă știi să faci alegerea potrivită, mașina de tuns iarba te ajută să economisești timp, energie și să ai un gazon care să arate impecabil. 1. Tipuri de masini de tuns iarba. Care sunt principalel...

Orice gospodar are nevoie de uneltele potrivite pentru o treabă bine facută. Și în cazul motocoasei, există niște criterii destul de clare de urmărit.Cum alegi cea mai buna motocoasa pentru nevo...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360