Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Aparate de climatizare

Pentru zilele călduroase de vară, ai nevoie de o soluție funcțională și eficientă, care să te ajute să beneficiezi în locuință de confortul termic dorit. Cele mai la îndemână soluții sunt aparatele de aer condiționat și ventilatoarele, cu care obții rapid temperatura dorită în orice încăpere.

La Brico Depot, ți-am pregătit o mulțime de modele de ventilatoare și aparate de aer condiționat, din care tu să alegi cea mai bună variantă pentru tine și pentru suprafața în care vrei să le foloseșți. Alege aparatul de aer condiționat în funcție de dimensiunea suprafeței pe care dorești să o deservească. Și alte aspecte sunt la fel de importante, precum izolația spațiului în care vei monta aparatul sau dimensiunile ferestrelor care pot cauza pierdere termică. Apoi ia în calcul și performanța energetică, zgomotul și consumul. Tehnologiile folosite sunt un alt criteriu important, dar nu uita și de tipul de filtre. Pare că nu ai o misiune ușoară, dar noi suntem aici să iți oferim sfaturile necesare. La Brico Depot găsești aparate de aer condiționat split, multi split sau portabile, precum și ventilatoare de interior sau de exterior, cu pulverizare. Ai o mulțime de opțiuni și, dacă nu eșți sigur care ți se potrivește cel mai bine, iți oferim tot suportul și informațiile suplimentare de care ai nevoie pentru că tu să faci cea mai bună alegere.

Și poți conta pe noi pentru preturi mici zilnic și game variate de la branduri de încredere. În plus, îți oferim mai multe modalități de livrare, din care să o alegi pe cea potrivită pentru tine. Ai posibilitatea de a comanda cu livrare la tine acasă sau cu ridicare din magazine. Și ne poți vizita oricând în magazinele Brico Depot, să descoperi ce produse ți-am pregătit.

O soluție pentru a obține confortul dorit este esențială pentru zilele caniculare de vară, când abia aștepți să intri în casă să te răcorești. De aceea, la Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de aparate de aer condiționat, din care tu să alegi exact soluția cea mai potrivită spațiului tău din casă sau din apartament. Aparatele de aer condiționat de la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate și la prețuri accesibile, pentru orice buget. Așa că te așteptăm online sau în magazinele fizice să alegi aparatul de aer condiționat potrivit pentru tine și suparafața de care dispui. Ai la dispoziție o mulțime de modele de aer condiționat cu kit de instalare inclus, de la mărci cunoscute, cu capacități de încălzire și răcire variate, așa că îți va fi ușor să găsești ceva pe gustul tău. Alege aparatul de aer condiționat cu dimensiunile potrivite pentru a crea un aspect uniform în cameră și ia în considerare și dimensiunile unității care se montează la exterior. Calculează cu atenție suprafața din cameră și găsește modelul care corespunde nevoilor tale. Colegii noștri din magazin îți stau oricând la dispoziție cu sfaturi de amenajare, idei și sugestii de produse, iar tu poți alege varianta de cumpărare cea mai bună pentru tine. Poți opta pentru comanda online, cu livrare la domiciliu sau ridicare din magazin. De asemenea, te așteptăm în vizită în magazinele noastre fizice, să vezi toată gama de produse și să te lași inspirat de soluțiile noastre.

În perioada de vară, un aparat de aer condiționat mobil poate fi o bună investiție. În oferta Brico Depot ai mai multe modele de interes, la prețuri pentru toate buzunarele. Sunt dotate cu funcții utile, precum răcire, dezumidificare, ventilație, dar și mod de noapte pentru a nu te deranja. Au roți și mânere pentru a putea fi mutate cu ușurință dintr-o cameră în alta, telecomandă, display și meniu intuitiv.

O alternativă la aparatele de aer condiționat o reprezintă ventilatoarele. Pentru lunile călduroase, Brico Depot ți-a pregătit o gamă variată de ventilatoare, din care să alegi soluția cea mai bună pentru suprafața de care dispui. Ai la dispoziție o mulțime de modele de ventilatoare, de diferite înălțimi, care pot fi reglate, cu diverse puteri ale motoarelor, așa că îl vei găsi, cu siguranță, pe cel potrivit pentru spațiul tău. Poți alege modele mai simple sau pe cele care pulverizează apă, care au diferite capacități și distanțe de pulverizare. Ventilatoarele de birou sau cu picior pot fi așezate în orice loc din încăpere pentru că nu ocupă foarte mult loc, iar majoritatea variantelor de ventilatoare pot fi ajustate exact așa cum îți dorești. De asemenea, poți opta pentru culoarea care se potrivește cel mai bine în camera unde dorești să îl folosești și unghiul de înclinare de care ai nevoie, pentru a obține eficiența maximă a ventilatorului. Alege un ventilator pentru a răcori locuința, iar dacă nu știi care este cel mai bun model pentru tine, colegii noștri te pot ajuta cu sfaturi, idei și sugestii de produse. Cu Brico Depot, totul este mai simplu - poți alege opțiunea de livrare în magazine sau chiar la tine acasă și te vei bucura rapid și sigur de toate produsele și accesoriile de care ai nevoie. Te așteptăm și în magazinele Brico Depot, să descoperi gama de ventilatoare, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri. Orice ai alege, cu Brico Depot planurile tale de amenajare sunt mai aproape decât crezi.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Alegerea unei instalații de climatizare nu este o misiune ușoară. Sunt aspecte pe care trebuie să le ai în vedere încă dinainte să te apuci de căutări. În primul rând, trebuie...

Copyright ©️ 2023 Brico Dépôt România