Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Polite

Produse din categoria Polite

Pagină
Pagină

Modernizează-ți locuința și eficientizează spațiul cu ajutorul polițelor pentru pereți. Dacă vrei să economisești spațiu, la Brico Depot găsești suport rafturi pentru mai mult spațiu de depozitare. Oferă o notă modernă decorului și alege cele mai bune soluții pentru completarea rafturilor sau depozitarea obiectelor preferate, la prețuri avantajoase.

În magazinul nostru ai la dispoziție mai multe tipuri de polițe rășinoase de dimensiuni și grosimi diferite, confecționate din material de calitate. La Brico Depot găsești polițe pentru următoarele întrebuințări:

  • Organizarea elementelor din cămară
  • Amenajarea diferitelor spații de depozitare în birouri, arhive sau garaj
  • Decorarea pereților din living, camera copiilor
  • Amenajarea și completarea rafturilor din dulapuri, dressinguri sau vestiare

Polițele rășinoase sunt potrivite și pentru acțiuni de bricolaj. Se prelucrează ușor și poți obține diferite forme geometrice pentru completarea pieselor de mobilier sau pentru așezarea ghivecelor.

La Brico Depot găsești polițe cu grosime de 1,8 și 2,8 cm. Gama noastră include polițe rășinoase confecționate din lemn rezistent, din molid, cu lățimi diferite: 20 cm, 25 cm, 30 cm, 40 cm, 50 cm, 60 cm.

În cazul în care dorești să completezi rafturile mobilierului din casa ta, în magazinul nostru găseși polițe rășinoase din lemn, în culoare naturală, de lungimi diferite: 80 cm, 120 cm, 200 cm, 250 cm.

Indispensabile în întreaga casă, polițele se armonizează ușor cu diferite stiluri de amenajare. Pentru a realize cu ușurință orice proiect, la Brico Depot îți punem la dispoziție polițe rășinoase cu o greutate ce variază între 1,45 kg și 12,6 kg.

Pentru a alege modelul potrivit de poliță, în magazinele Brico Depot poți beneficia oricând de consultanță astfel încât să iei cele mai bune decizii. La Brico Depot îți punem la dispoziție mai multe servicii dedicate, de la transport și consultanță până la diverse modalități diferite de plată.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360