Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Doze

Produse din categoria Doze

Pagină
Pagină

Instalațiile cu doze aplicate sau încastrate asigură o bună etanșeitate la circulația aerului și garantează o creșterea semnificativă a eficienței energetice a clădirilor și a confortului, evitând curenții de aer (testul ușii suflante). Dozele asigură o montare corectă a întrerupătoarelor și prizelor în locuința ta.

Astfel pentru a evita circulația perturbatoare a aerului din cauza perforațiilor, dozele încastrate etanșe și dozele cu membrană pentru pereți de gipscarton reprezintă cele mai bune soluții.

O instalare corectă și eficientă din punct de vedere al costurilor se realizează cu dozele încastrate standard și pentru pereți de gipscarton.

Printre avantajele folosirii dozei în realizarea instalațiilor în zidărie se numără:

  • Crește eficiența energetică a unei clădiri;
  • Protecție în caz de foc;
  • Etanșeitate garantată;
  • Protejează firele electrice;
  • Asigură un confort crescut prin evitarea curenților de aer.

Dozele se găsesc de diferite dimensiuni și culori, pentru prize și întrerupătoare.

Pentru mascarea conductoarelor electrice, se utilizează un tub corugat flexibil care se încastreză în tencuială și protejează firele electrice împotriva loviturilor sau a diferitelor accidente în caz de renovări.

Întră pe site-ul oficial Brico Depot și alege dozele de care ai nevoie pentru realizarea părții electrice a locuinței tale. La noi beneficiezi de o gamă largă de modele și de prețuri accesibile pentru contrucții durabile.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360