Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

BCA

Produse din categoria BCA

Pagină
Pagină

Pentru orice plan de construcție și amenajare pentru casă sau apartament, la Brico Depot ai o gamă largă de produse de cea mai bună calitate, de la producători de renume.

În plus, îți oferim prețuri accesibile, pentru ca ideile tale să prindă contur rapid și cu cele mai bune rezultate. În magazinul nostru online găsești un sortiment bogat de blocuri BCA și materiale de construcții pentru începerea proiectului tău.

Blocurile de BCA pe care ți le propunem sunt mereu o soluție utilă fiindcă sunt materiale de zidărie și izolație practice și ușor de folosit.

Datorită materialului din care sunt fabricate, blocurile BCA au o lungă durată de viață, astfel contribuind la rezistența locuinței. Acestea se pot folosi atât în interior cât și în exterior.

Avantajele blocurilor BCA:

 • Izolare fonică și termică a locuinței
 • Rezistență la cutremure datorită elasticității materialului
 • Rezistență împotriva focului
 • Permeabilitate la vapori
 • Blocurile BCA sunt ușoare
 • Consum redus de mortare și adezivi

La Brico Depot ți-am pregătit blocuri BCA din diferite game și dimensiuni, pentru ca tu să găsești întotdeauna produsele potrivite. Materialele sunt calitative și durabile, cu un grad ridicat de rezistență la uzură.

Descoperă toată gama de blocuri BCA, alege produsele de care ai nevoie și comandă online, din doar câteva clickuri, rapid și ușor.

În plus, îți oferim mai multe variante de livrare, acasă sau în magazinele Brico Depot și ai posibilitatea de a returna produsele, dacă acestea nu se potrivesc proiectului tău.

Întrebări frecvente

 

Cum aleg BCA-ul potrivit de la Brico Depot?


Pentru a face cele mai bune alegeri ale materialelor, este important să știi în primul rând ce tip de construcție urmează să faci și să calculezi cu atenție cantitatea și dimensiunile necesare.

Pentru BCA, este important să știi dimensiunile necesare (grosime, lungime și lățime) și să calculezi câte pachete îți sunt necesare.

Este important să nu uiți nici de accesorii și adezivi, acestea te vor ajuta să finisezi lucrările așa cum îți dorești.
Ce branduri de BCA sunt disponibile la Brico Depot?


Ne dorim ca lucrările tale de construcții să fie gata rapid și să reziste bine în timp, așa că am adăugat în gamă produse de la cele mai cunoscute branduri, cu tradiție în domeniu, din care să alegi tot ce ai nevoie.

Poți opta pentru pack-uri de BCA Macon, Ytong, Celco și o mulțime de alți producători de top, care pun preț pe calitate și rezultate eficiente. Tot ce trebuie să faci este să alegi materialele potrivite pentru lucrările tale.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 4 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360