Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Cablu la metru

Nu se pot găsi produse care să coincidă cu selecția.

În caz că ai un teren și vrei să îl delimitezi sau vrei să închizi anumite porțiuni din grădină, poți utiliza cablu la metru pentru a face aceste operațiuni. O delimitare din cabluri te ajută să ai o bună luminozitate, limitează accesul în acele zone, nu strică cu nimic peisajul.

Dacă îți place să faci singur anumite produse și ești priceput, poți apela la acest tip de cablu, pe care îl poți achiziționa de la Brico Depot. Prețul este foarte bun și ai mai multe variante de cablu la metru pentru a putea realiza ușor ceea ce îți propui.

Sunt două tipuri de cablu, și anume:

  • cablu de tensiune, mai rezistent, un accesoriu indispensabil pentru garduri. Are rolul de a crește tensiunea și rezistența gardurilor flexibile;
  • cablu de legătură, mai maleabil, mai ușor de utilizat, pe care îl poți folosi în diverse operațiuni de legare.
  • Cablurile sunt cu miez din oțel, pentu a avea rezistență, și o teacă din policrorură de vinil (PVC), care protejează miezul împotriva coroziunii. În funcție de diametrul cablului poți alege:
  • cablu mai gros, de 2,4 sau 2,7 mm;
  • cablu mai subțire de 1,2 sau 1,5 mm.

Cablurile sunt de culoare verde închis, așa că se vor integra frumos în decor, fiind o culoare ce se asortează în natură. Rolele de cablu pot avea lungimi variabile de 50 m sau de 100 m. Fiind produse de calitate, ai garanție de 2 sau 5 ani.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360