Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Tratarea aerului și dozatoare de apă

Proiectele de alimentare a locuinței cu apă presupun o mulțime de provocări, pentru care ai nevoie de articole și accesorii de cea mai bună calitate, care să asigure rezistența în timp și să fie eficiente.

La Brico Depot, aliatul tău de nădejde pentru toate lucrările de încălzire și climatizare, găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a a asigura alimentarea continuă cu apă a locuinței, fără bătăi de cap. Dacă ai ajuns în punctul în care ai nevoie de soluții pentru alimentarea locuinței cu apă și ai nevoie de produsele și accesoriile necesare pentru a obține o soluție funcțională și eficientă, te așteptăm la Brico Depot cu o gamă largă de țevi de apă, conectică și articole pentru tratarea apei.

Online și în magazinele noastre fizice găsești țevi de diverse dimensiuni și realizate din materiale durabile, accesorii de conectare tuburi și garnituri de care ai nevoie pentru ca alimentarea cu apă a casei să se realizeze rapid și la cele mai accesibile prețuri. Alege din oferta Brico Depot articolele necesare proiectului tău de alimentare cu apă și bucură-te de soluții de cea mai bună calitate.

Cu Brico Depot, lucrurile sunt tot timpul mai simple și adaptate nevoilor tale. Și pentru că ne dorim ca tu să termini treaba mai rapid și cât mai ușor posibil, ți-am pregătit mai multe modalități de a comanda și cumpăra. Poți comanda online și alegi modalitatea de livrare care ți se potrivește: fie cu ridicare din magazin sau cu transport la tine acasă. În plus, te așteptăm oricând în magazinele fizice să descoperi toată gama de produse.

Apa de la robinet, chiar dacă este potabilă, conține o serie de impurități care îți pot afecta sănătatea. În oferta Brico Depot găsești însă numeroase metode de filtrare a acesteia. Te poți îndrepta spre căni filtrante la prețuri accesibile și foarte comod de folosit. Ai la dispoziție și dozatoare pentru apă. De asemenea, găsești o gamă largă de filtre, atât pentru instalația sanitară, cât și pentru cea termică.

Dezumidificatoarele sunt aparate de eliminare a umidității din încăperile în care, în general, umiditatea este abundentă, respectiv extrag apa din aer și implicit scad umiditatea. Aerul din orice locuință nu este niciodată complet uscat; aburii de la gătit, din baie, transpirația și mulți alți factori pot contribui la creșterea nivelului umidității, ceea ce duce la disconfort termic și, în timp, la apariția unor probleme de sănătate. Menținerea umidității optime în locuință este importantă pentru confortul personal, iar cea mai simplă soluție este alegerea unui dezumidificator potrivit spațiului pe care îl ai la dispoziție. La Brico Depot, găsești o gamă variată de dezumidificatoare și soluții pentru a elimina umiditatea în exces, care sunt ideale, de asemenea și pentru combaterea răspândirii mucegaiului și bacteriilor. Dacă nu ești sigur care este soluția sau produsul potrivit pentru tine, colegii noștri din magazin îți pot da o mână de ajutor în alegerea celei mai bune variante. Descoperă toată gama de produse și accesorii și optează pentru soluția de dezumidificare potrivită pentru casa ta. Orice ai alege, poți fi sigur că materialele din care sunt fabricate produsele de la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate și te vor ajuta să beneficiezi de confortul termic pe care îl dorești. Și pentru că ne dorim ca lucrurile să fie întotdeauna simple pentru tine, ne-am gândit să îți oferim mai multe opțiuni de a face cumpărături. Poți comanda dezumificatoare, lampa sterilizare sau umidificatoare online, cu livrare la tine acasă sau cu ridicare din magazin sau poți veni oricând în vizită la noi, să vezi toată gama de articole și să te lași inspirat.

În caz că ai aerul uscat în casă, poți achiziționa un umidificator, iar la Brico Depot găsești modele variate și la prețuri decente. Poți găsi mini umidificator ultrasonic, ce oferă o pulverizare răcoroasă și, datorită dimensiunilor reduse, poate fi ușor de mutat. Sau poți opta pentru umidificatoare cu aromaterapie, îmbinând două funcții importante, umidificarea aerului și producerea unui miros plăcut, cu efecte pozitive asupra ta.

Filtrele sunt consumabile, așa că dacă a sosit timpul să le schimbi, nu ezita să consulți oferta Brico Depot, unde, cu siguranță, vei găsi modelul dorit la un preț competitiv. Ai la dispoziție filtre magnetice, inclusiv pentru mașina de spălat. Poți achiziționa filtre verticale anticalcar pentru centrală, la bucată sau un kit complet. Tot pentru centrală poți achiziționa și un filtru antimagnetită, ce se instalează pe retur și protejează instalația.

Purificatoare

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Montarea unui gard este calea cea mai rapidă de a marca o limită pe proprietatea ta. Este o opțiune rentabilă și ușor de instalat, însă nu toate spațiile sunt la fel, iar uneori montarea poate f...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360