Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Perdele

Produse din categoria Perdele

Pagină
Pagină

Dacă a venit momentul în care trebuie să alegi produsele potrivite pentru decorarea camerelor locuinței tale, începe prin a alege perdelele. Alege variantele potrivite în funcție de mobilier, de covoare, parchet sau optează pentru o culoare contrastantă, pentru a crea un efect inedit și interesant.

Perdelele pe care le găsești la Brico Depot sunt din materiale de cea mai bună calitate și sunt disponibile într-o gamă largă de culori și modele din care tu să alegi ce se potrivește cu stilul casei tale.

Culorile disponibile sunt: Alb; Albastru; Bej; Galben; Gri; Maro; Multicolor; Negru; Roșu; Roz; Verde.

Alege modelul potrivit și în funcție de cameră, în living poți alege perdele cu un design mai simplu și elegant, iar în dormitoare poți opta pentru culori care să-ți ofere senzația de căldură și confort.

Perdelele disponibile în gama noastră sunt de două tipuri:

  • Perdele cu bride;
  • Perdele cu inele.

În funcție de spațiul de care dispui și de înălțimea tavanului din camere, perdelele le găsești de diferite dimensiuni, cu o înălțime de 260 cm, până la 300 cm și cu lățime de 140 cm, până la 260 cm.

Perdelele cu bride sau inele pot fi montate foarte ușor utilizând galerii pentru perdele la set pentru toate camerele în care ai nevoie. Odată montate în dreptul ferestrei, vei putea schimba perdelele și draperiile ori de câte ori vei avea nevoie de o schimbare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360