Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Proiectoare

Cele mai căutate

Produse din categoria Proiectoare

Pagină
Pagină

Luminile reprezintă o parte importantă a amenajării exterioare. La fel ca la interior, pe lângă frumusețe și design, luminile îți oferă siguranță și avantajul de a putea petrece timp relaxant pe timp de seara, în curte sau grădină.

La Brico Depot ți-am pregătit o gamă largă de aparate de iluminat și aplice de exterior cu LED pentru curte și grădină. Printre care și: Proiector; Etajeră; Senzor; Trepied.

Proiectoarele funcționează pe baz de becuri LED, economice și rezistente în timp. În plus, acestea pot fi folosite cu senzor. Astfel, vor acționa doar când vor simți mișcare economisind energie. Printre brand-urile comercializate de noi, vei găsi:

  • Brant;
  • Erbauer;
  • GoodHome;
  • Merrit.

Proiectoarele pentru exterior sunt puternice și oferă lumină alba, clară, astfel încât să te simți în siguranță atunci când ai nevoie să ieși seara prin curte sau grădină. Becurile au puteri diferite precum: 10 W, 20 W, 30 W, 40 W, 150 W, 200 W.

În schimb, dacă alegi proiectoarele pe bază de LED, trebuie să știi că puterea acestora se măsoară în lumeni, astfel, la noi găsești LED-uri cu: 800 Lm; 1600 Lm; 2400 Lm; 3200 Lm.

Alege să montezi proiectoare pe aleile pietonale sau în zonele mai întunecoase ale grădinii pentru a beneficia de lumină pe timp de noapte. În plus, acest tip de becuri pentru exterior oferă o atmosferă plăcută și relaxantă.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360