Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Peleti pentru incalzire

Produse din categoria Peleti pentru incalzire


La Brico Depot ai o gamă largă de peleți pentru încălzire. Dacă folosești pentru încălzire cazane, șeminee sau arzătoare, alege drept combustibil peleți din rumeguș de foioase și rășinoase de la Brico Depot. Sunt disponibili peleți cu putere calorică mare la prețuri accesibile. Poți opta pentru:

  • Peleți din esență de rășinoase
  • Peleți eco fag mixt
  • Peleți eco esență de brad

Din punct de vedere al puterii calorice, la peleții din rumeguș de foioase/rășinoase randamentul este de cca. 5,3 kWH/kg, adică o tonă de pelete este echivalentul a 470 de litri ulei de încălzire sau a 572 m3 de gaz natural sau a 429 de litri de gaz GPL sau a 0,79 tone de cărbune. Un alt avantaj al folosirii peleților din rumeguș este cantitatea mică de cenușă rămasă după arderea acestora (0,3-0,5%).

Peleții pentru încălzire sunt ecologici, iar cenușa formată în urma arderii peleților poate fi utilizată ca îngrășământ pentru grădină sau gazon. Peleții din foioase și rășinoase nu produc emisii de CO2, nu conțin substanțe nocive, nu emit mirosuri neplăcute și nu provoacă alergii. În plus, utilizarea de peleți pentru încălzire nu lasă murdărie în încăperi așa cum se întâmplă în cazul altor combustibili solizi (cărbune, lemn etc.)

Peleții din rumeguș de foioase și rășinoase sunt ușor de depozitat, fiind disponibili în ambalaje de 15 kilograme. Practic, o tonă de peleți ambalați în saci de 15 kg ocupă cca. 2 metri, iar la Brico Depot găsești o gamă variată de rafturi metalice pentru depozitare potrivite pentru spații de diverse dimensiuni.

Vezi întreaga gamă de peleți pentru încălzire din magazinul nostru online și comandă acum cu livrare la domiciliu sau cu ridicare gratuită din magazinele Brico Depot în 4 ore lucrătoare.

La Brico Depot îți oferim posibilitatea ca în cazul în care ai comandat o cantitate mai mare de produs și nu ai folosit-o să o poți returna. Pentru detalii referitoare la returul mărfii achiziționate de la Brico Depot consultă secțiunea Servicii de Retur de pe siteul nostru.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360