Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Instanturi pe gaz

Produse din categoria Instanturi pe gaz


Un aparat pe gaz pentru încălzirea instantă a apei a devenit una dintre cele mai populare opţiuni pentru a beneficia de apă caldă menajeră pentru casă sau apartament.

Dacă ești în căutarea instanturilor de gaz sau prelingiroare pentru evacuare, la Brico Depot găsești modele economice la prețuri accesibile de la brand-uri renumite precum: Ariston; Calore.

Spre deosebire de boilerele clasice care stochează apa caldă, instantul pe gaz încălzește apa imediat, la cerere, astfel poți beneficia de apă caldă nelimitat, atunci când ai nevoie.

Instanturile pe gaz sunt disponibile cu diferite puteri, în funcție de cât de repede îți dorești ca apa caldă să fie gata să o folosești și în funcție de spațiul în care ai nevoie de un astfel de aparat, poți alege:

  • 18.5 W
  • 1200 W
  • 2000 W
  • 2100 W
  • 2200 W


Aceste aparate funcționează pe gaz metan, sunt puternice, dar în același timp economice. Instanturile pe gaz sunt elegante și se integrează ușor în bucătărie, baie sau cantină. Ele au o întreținere ușoară și sunt foarte simplu de utilizat. Montarea acestui aparat de încălzire a apei se face pe perete, în mod vertical.

 

De asemenea, în magazinele noastre găsești și instant electric de apă caldă pentru bucătărie care se montează pe chiuvetă în loc de bateriile clasice de apă. Acestea te ajută să beneficiezi de apă caldă la bucătărie sau baie atunci când ai nevoie, fără a face risipă. Încearcă și tu. La Brico Depot beneficiezi de calitate și de prețuri competitive. Consultă oferta noastră online sau vino în magazinele fizice.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360