Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Circuite de protecție

Siguranța și precizia sunt cuvintele de ordine atunci când vine vorba despre instalațiile electrice. La Brico Depot găsești cele mai bune soluții de circuite de protecție. Concepute special pentru a asigura eficiența, acestea te vor ajuta să ai mai multă siguranță la locuință sau la sediul afacerii tale.

Îți oferim o paletă largă de produse din categoria circuitelor de protecție, de la blocuri diferențiale și tablouri electrice, până la sisteme paratrăznet și sonerii modulare. Colaborăm cu branduri de renume, pentru a ne asigura că ai de unde alege cele mai bune soluții pentru nevoile tale.

Accesează pagina dedicată fiecărui produs pentru a afla care sunt specificațiile tehnice, modul de utilizare și accesoriile de care ai nevoie pentru un montaj sigur. Tot de acolo poți afla toate datele de care ai nevoie despre termenele de garanție pe care le oferim. La Brico Depot ai mereu garanții generoase, în așa fel încât să știi că faci investiții inspirate.

Nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu prețul celor mai bune circuite de protecție. La Brico Depot ai parte mereu de prețuri accesibile și poți profita și de promoții cât se poate de atractive. Alege înțelept și asigură-te că utilizezi doar produse și materiale sigure, de cea mai bună calitate.

Profită de ofertele noastre și cumpără produse de calitate, sigure și durabile. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, pentru oferte la circuite de protecție, pe care nu ai cum să le ratezi.

Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte, dar și cu recenziile altor clienți.

Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor cumpărate! Ți le livrăm la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin.

Asigură-te că îți dotezi spațiile în care trăiești sau îți desfășori activitatea cu cele mai bune sisteme de protecție diferențială. Cumpără de la Brico Depot blocuri diferențiale care te vor proteja atât pe tine, cât și pe cei apropiați, de pericolele electrocutării. Dacă ai în casă mașini de spălat, aparate de aer condișionat, centrală termică sau prize amplasate în baie ori bucătărie, trebuie să știi că ai nevoie de sisteme de protecție diferențială. Acestea pot să te expună electrocutării. Cu ajutorul celor mai bune blocuri diferențiale, pericolul este detectat imediat și circuitul se deconectează înaintea apariției efectelor periculoase. Colaborăm cu branduri celebre pentru profesionalismul lor în acest domeniu și pentru faptul că sunt conectate la cele mai noi metode și tehnici de producție. Ai, astfel, garanția că achiziționezi blocuri diferențiale de cea mai bună calitate. Accesează pagina dedicată fiecărui produs din această categorie pentru a afla tot ce trebuie să știi despre specificațiile tehnice. Ai acolo toate detaliile despre capacitatea de rupere, tipul de protecție asigurat și tensiunea de alimentare a blocurilor. La Brico Depot, prețul produselor nu reprezintă o grijă. Îți oferim produse la prețuri cât se poate de accesibile și ai mereu șansa de a profita de promoții atractive. Alege produse calitative și sigure. Profită de ofertele noastre și cumpără blocuri diferențiale de calitate și rezistente. Accesează și secțiunea Outlet, de pe siteul nostru, pentru oferte de neratat la blocuri diferențiale și nu numai. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte, dar și cu recenziile altor clienți. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ți le putem livra la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin

A venit vremea să scapi de grija unor sisteme electrice nesigure. Dacă îți construiești casa la care ai visat mereu sau, pur și simplu, vrei să îți renovezi locuința, trebuie să te asiguri că alegi cele mai bune metode de securitate. La Brico Depot ai disjunctoare de calitate, pentru ca tu și cei apropiați să fiți mereu protejați de riscurile presupuse de electricitate. Alege din gama variată pe care ți-o punem la dispoziție disjunctor simplu sau disjunctor bipolar, în așa fel încât să te bucuri de protecție completă. Îți oferim soluții de top, de la producători de renume, care îți vor proteja instalația electrică de suprasarcină și scurtcircuit. Accesează pagina dedicată fiecărui produs din această categorie pentru a afla tot ce trebuie să știi despre specificațiile tehnice. Ai acolo toate detaliile despre capacitatea de rupere, tipul de protecție asigurat și tensiunea de alimentare a disjunctoarelor. Totodată, poți să afli tipul curbei de declanșare și orice alt detaliu care te-ar putea ajuta să faci cea mai bună alegere. La Brico Depot ne asigurăm întotdeauna că prețul produselor nu reprezintă o grijă pentru tine. Îți oferim produse cât se poate de accesibile și ai mereu șansa de a profita de promoții atractive. Alege calitatea și siguranța pe care ți le propunem. Profită de ofertele noastre și cumpără disjunctoare de calitate și rezistente. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, pentru oferte de neratat la disjunctoare și alte produse din categoria circuitelor de protecție. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții, dar și cu recenziile altor clienți. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ți le putem livra la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin

E momentul să te orientezi către sisteme de siguranță care să te ajute să ai o instalație electrică de cea mai bună calitate. Alege din oferta Brico Depot cele mai bune soluții de tablouri electrice. Cu ajutorul acestor produse de calitate superioară, vei fi mereu în control și te vei simți protejat de orice intemperie ar putea să apară. Îți oferim tablouri electrice de la branduri de renume, produse exclusiv din materiale de cea mai bună calitate și în baza unor tehnologii moderne. Tablourile electrice din oferta Brico Depot sunt solujția ideală dacă îți consturiești o casă nouă, dar și dacă dorești să îți modernizezi instalația electrică deja existentă. Punem accent pe siguranță și pe o informare corectă a clienților noștri. Descoperă pe pagina dedicată fiecărui produs din această categorie toate specificațiile tehnice pe care ar trebui să le știi. Află ce tensiune de izolație, tensiune nominală și curent nominal suportă fiecare tablou electric. Totodată, descoperă unde poate fi montat și numărul de module de care dispune. Cu ajutorul acestor informații vei putea să îți formezi o imagine clară și să ai suficient de multe detalii pentru a face cea mai bună alegere pentru planul tău. La Brico Depot îți oferim produse la prețuri bune și promoții excelente. Profită de ofertele noastre și cumpără tablouri electrice de calitate. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, unde vei găsi cele mai tari oferte. Rămâi pe site sau escarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții, dar și cu recenziile altor clienți. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ai livrare la domiciliu sau posibilitatea de a le ridica din cel mai apropiat magazin

E vremea să te asiguri că ai parte de cele mai precise măsurători ale consumului de curent electric. Descoperă în oferta pe care Brico Depot ți-o pune la dispoziție cele mai bune aparate electrice de măsură. Doar cu ajutorul unor echipamente moderne vei putea fi sigur că măsurătorile sunt cu adevărat precise. Alege din variantele de aparat digital de măsurare a energiei cu display LCD sau contor de măsurare monofazat și beneficiază de sisteme de măsură de cea mai bună calitate. Pentru a ne asigura că îți oferim produse de cea mai bună calitate, colaborăm doar cu producători a căror seriozitate este garantată. Am inclus în oferta noastră doar opțiuni de aparate de măsură fabricate în baza unor tehnici de lucru moderne. Cumpără produsele pe care ți le punem la dispoziție și fii sigur că ai parte de cele mai sigure tehnologii. Accesează pagina dedicată fiecărui produs și află tot ce trebuie să știi despre specificațiile tehnice. Am inclus pe paginile produselor informații despre destinația de utilizare a acestora, funcțiile de care dispun și tensiunea la care funcționează. La Brico Depot îți oferim produse la prețuri bune și promoții excelente. Profită de ofertele noastre și cumpără tablouri electrice de calitate. Accesează și secțiunea Outlet, de pe site-ul nostru, unde vei găsi cele mai tari oferte. Totodată, nu uita că ai parte de termene de garanție generoase, în așa fel încât să fii sigur de calitatea produselor noastre. Rămâi pe site sau escarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții, dar și cu recenziile altor clienți. La Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ai livrare la domiciliu sau posibilitatea de a le ridica din cel mai apropiat magazin

Știm că ai nevoie de energie electrică pentru a-ți putea desfășura în mod eficient activitățile din viața de zi cu zi. De altfel, ai nevoie de electricitate indiferent de ocupația pe care o ai. Însă a sosit timpul să te asiguri că instalația electrică din locuința ta este una care respectă cele mai înalte standarde de siguranță. La Brico Depot ai o gamă variată de siguranțe fuzibile pe care le poți utiliza pentru a te asigura că ai un spațiu protejat împotriva pericolelor. Navighează prin oferta noastră și descoperă cele mai bune soluții de siguranțe fuzibile din materiale de calitate, ideale pentru protecția împotriva scuirtcircuitelor. Ai siguranțe din porțelan și siguranțe din material ceramic care asigură un nivel extrem de ridicat de protecție. Accesează pagina dedicată fiecărui produs și descoperă toate detaliile tehnice de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere. Poți afla de acolo tot ce trebuie să știi despre dimensiunile siguranțelor, caracteristica lor, culoarea și materialul din care sunt produse. Îți oferim doar produse de ultimă generație, ideale atât pentru locuințele noi, cât și pentru cele care trec prin procese de renovare. Cumpără sisteme de securitate moderne și asigură-te că beneficiezi de protecție completă. Nu uita că tot la noi găsești și alte produse de calitate, din categoria circuitelor de protecție. Profită de prețurile excelente practicate de Brico Depot. Îți oferim calitate la prețuri accesibile și ai parte constant de oferte și promoții extrem de atractive. Rămâi pe site sau descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. Așa vei fi mereu conectat cu cele mai tari promoții, dar și cu părerile altor clienți. La Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ai livrare la domiciliu sau posibilitatea de a le ridica din cel mai apropiat magazin

A sosit timpul să te asiguri că locuința ta este eficient protejată împotriva trăznetelor. Fenomenele naturale extreme pot să îți pună în pericol atât echipamentele din jurul locuinței, cât și sănătatea ta și a celor dragi. Apelează doar la sisteme paratrăznet de calitate, precum sunt cele oferite de Brico Depot, și fii mereu protejat. Descoperă în oferta noastră o gamă variată de soluții din categoria sistemelor paratrăznet și echipează-ți corespunzător gospodăria. La noi găsești accesorii reglabile de împământenire, tije paratrăznet, dispensoare împământare și multe alte accesorii și produse cu o eficiență dovedită. Alege produsele noastre din oțel zincat, material cu extraordinare proprietăți de protecție împotriva trăznetelor. Pe pagina dedicată fiecărui produs poți descoperi toate detaliile tehnice relevante. Află tot ce vrei să știi despre dimensiunile accesoriilor, materialul de fabricație și destinația de utilizare. Colaborăm cu producători de top, interesați să descopere mereu noi tehnici de fabricație. Astfel, ne asigurăm că îți oferim protecție la cele mai înalte și moderne standarde. Totodată, practicăm prețuri care te vor atrage imediat. Cumpără produse calitative și accesibile. Profită de prețurile foarte bune practicate de Brico Depot. Pe lângă prețuri excelente, îți oferim în mod constant și promoții și oferte dintre cele mai convenabile. Rămâi pe site sau descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. De acolo vei afla în cel mai scurt timp despre promoțiile noastre și vei putea fi la curent și cu recenziile clienților care deja au încercat produsele de care ești interesat. La Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ai livrare la domiciliu sau posibilitatea de a le ridica din cel mai apropiat magazin. Trebuie doar să selectezi opțiunea preferată, iar noi ne vom ocupa să îți aducem cumpărăturile unde dorești, în cel mai scurt timp posibil

E vremea să îți protejezi eficient echipamentele electrice din locuință, împotriva fluctuațiilor de tensiune. Acestea reprezintă una dintre cele mai mari amenințări la adresa integrității echipamentelor în care ai investit și la care ții. Cumpără de la Brico Depot cele mai bune stabilizatoare de tensiune și ups-uri și stai fără griji. Atunci când există fluctuații importante de tensiune la nivelul instalației electrice, lipsa echipamentelor de protecție poate conduce la defectarea electrocasnicelor și a altor aparate electrice. Pagubele pot fi de-a dreptul dramatice, așa că trebuie să te asiguri că ești protejat corespunzător. Descoperă în oferta Brico Depot cele mai tari soluții de stabilizatoare de tensiune și ups-uri. Acestea îți vor proteja aparatura din locuință prin proprietatea lor de a asigura constanța tensiunii de ieșire Adică indiferent de tensiunea curentului care intră în instalația ta, acesta va fi transmis către aparatele din casă la o tensiune normală. Accesează pagina dedicată fiecărui produs din această categorie și află tot ce vrei să știi despre tipul de alimentare, tensiunea de intrare și tensiunea de ieșire pe care le oferă. Nu uita că îți oferim doar produse de cea mai bună calitate. Ai termene de garanție generoase și acces la produse ale celor mai tari branduri din domeniu. Pe lângă prețuri foarte bune, Brico Depot îți oferă în mod constant și promoții și oferte dintre cele mai convenabile. Rămâi pe site sau descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. De acolo vei afla în cel mai scurt timp despre promoțiile noastre și vei putea fi la curent și cu recenziile clienților care deja au încercat produsele de care ești interesat. La Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ai livrare la domiciliu sau posibilitatea de a le ridica din cel mai apropiat magazin

Oscilațiile de tensiune reprezintă o mare amenințare la adresa electronicelor și electrocasnicelor care te ajută să ai o viață de calitate. Știm cât de mult ții la confortul tău, așa că la Brico Depot îți oferim cele mai bune relee de protecție. Cu ajutorul produselor din această categorie, ai cea mai bună șansă de a scăpa de grija fluctuațiilor de tensiune. În cazul unor pene de curent sau al unor fenomene meteo extreme, electricitatea devine imprevizibilă. Tensiunea de intrare, atunci când revine curentul electric, poate fi una mult prea mare pentru a putea fi suportată de echipamentele electrice din locuința ta. Astfel, ele ajung să fie suprasolicitate și să se defecteze. Cu ajutorul celor mai bune relee de protecție, această grijă va dispărea. Un releu electric este soluția ideală de protecție împotriva oscilațiilor de tensiune. Cu ajutorul acestui echipament vei avea siguranța că centrala ta termică, aerul condiționat, frigiderul sau televizorul sunt bine protejate. Cumpără de la Brico Depot cele mai bune soluții, de la producători de renume. Îți oferim doar variante obținute în baza celor mai moderne metode și tehnici de producție. Astfel, ne asigurăm că ai parte de calitate pe termen lung. În acest sens, îți punem la dispoziție și termene de garanție generoase. Pe pagina dedicată fiecărui produs ai acces la informații despre toate caracteristicile tehnice relevante. Rămâi pe site sau descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS și Android. De acolo vei afla în cel mai scurt timp despre promoțiile noastre și vei putea fi la curent și cu recenziile clienților care deja au încercat produsele de care ești interesat. La Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor tale preferate! Ai livrare la domiciliu sau posibilitatea de a le ridica din cel mai apropiat magazin

E timpul să te asiguri că ai parte de cea mai stabilă și sigură metodă prin care să afli că ți-au ajuns oaspeții. Cumpără de la Brico Depot cele mai tari sonerii modulare, care se conectează direct la tabloul electric. Produse din materiale de cea mai bună calitate și în baza unor tehnologii moderne, cele mai bune sonerii modulare te vor avertiza eficient atunci când ai oaspeți. O sonerie modulară de calitate, așa cum sunt cele din oferta noastră, generează un volum clar, ce poate atinge un număr de 90 de decibeli. Nu risca să nu auzi când îți sună cineva la ușă și cumpără cele mai eficiente sonerii modulare de la Brico Depot. Pe pagina dedicată fiecărui produs din această categorie ai posibilitatea de a afla toate detaliile tehnice și specificațiile de care ești interesat. Descoperă tensiunea de alimentare a soneriei și modul de utilizare. La Brico Depot ai garanția calității, deoarece colaborăm cu producători renumiți pentru seriozitate și pentru orientarea către inovație. De asemenea, îți oferim cele mai generoase termene de garanție și prețuri excelente. Profită de calitatea pe care ți-o punem la dispoziție la prețuri accesibile și nu uita că la Brico Depot ai acces constant și la promoții și oferte cum nu se poate mai bune. Rămâi pe site și accesează și rubrica Outlet, pentru prețuri și mai mici. Descarcă aplicația Brico Depot și fii primul care află despre ofertele noastre. Acolo poți plasa comenzi și ai acces și la recenziile clienților care deja au încercat produsele care te-ar putea interesa. Nu uita că Brico Depot îți oferă și posibilitatea de a alege cum să intri în posesia produselor tale. Dacă alegi să comanzi de pe site sau din aplicație, poți opta pentru livrare la domiciliu sau pentru transport în cel mai apropiat magazin

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Poți fi curajos și îndrăzneț cu schema ta de culori și să creezi armonie în același timp. Să te asiguri că pereții și pardoselile tale se potrivesc este un lucru esențial atunci când...

Indiferent ce dimensiune are casa ta, se poate spune cu siguranță că tuturor ne-ar prinde bine puțin spațiu în plus de depozitare. Cu atât de multe ponturi de economisire a spațiului &icir...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360