Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Cabluri electrice

E timpul să scapi de riscurile presupuse de utilizarea cablurilor vechi sau de proastă calitate. Descoperă în oferta Brico Depot cele mai bune sortimente de cabluri electrice. Transformă-ți locuința și spațiul de lucru în medii mult mai bine securizate pentru tine, familia ta și partenerii tăi.

Caută în gama noastră soluțiile perfecte de cabluri electrice pentru spațiul pe care îl dorești securizat. La Brico Depot, ai acces la cablu la metru și cablu la rolă. Profită de calitatea marca Brico Depot și alege cele mai bune, sigure și rezistente cabluri electrice.

Cel mai bun cablu folosește cuprul, ca material conductor și PVC-ul, ca material de izolație. Descoperă pe pagina de produs a fiecărui sortiment din această categorie toate detaliile tehnice relevante. Informează-te și fă cea mai bună alegere. Dotează-ți spațiul de lucru sau locuința doar cu cabluri rezistente la tensiune ridicată, dar și la șocuri mecanice.

Alege cablurile și în funcție de culori, pentru a le putea diferenția și pentru a le putea integra mai ușor în spațiul în care le vei monta. Îți oferim variante multiple, așa că ai de unde alege!

Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Bine optimizată și concepută special pentru a fi ușor de utilizat, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte, dar și cu recenziile altor clienți. Folosește aplicația și comandă cele mai bune cabluri electrice, direct de acolo!

Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi produse din categoria cabluri electrice, dar și

din alte categorii, la prețuri care te vor cuceri imediat.

Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor pe care le dorești. Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea bunurilor în cel mai apropiat magazin.

A sosit timpul să nu mai rămâi fără cablu electric. Știm că nu îți place să îți dai seama, pe parcursul planurilor tale, că nu ai suficiente resurse la dispoziție. Brico Depot îți oferă cablu la metru, astfel că ai posibilitatea de a cumpăra la un preț excelent suficient cablu pentru a nu rămâne niciodată în pană. Fă din siguranță prioritatea numărul unu și alege doar cabluri sigure și rezistente. Alege cel mai bun cablu la metru din gama pe care ți-o punem la dispoziție. Colaborăm cu producători de top, care utilizează cuprul, ca material conductor și PVC-ul, pentru izolație. Îți oferim libertatea de a alege lungimea cablului pe care vrei să îl cumperi, dar și de a opta pentru variante diferite din punct de vedere al diametrului. Descoperă particularitățile diferitelor tipuri de cablu la metru, chiar pe pagina dedicată fiecărui produs. Află de acolo tot ce trebuie să știi pentru a face cea mai bună alegere și pentru a găsi cablul ideal pentru planurile tale. Tot pe pagina dedicată produselor poți citi și informații despre întrebuințările pe care le poate avea cablul dorit. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Bine optimizată și concepută special pentru a fi ușor de utilizat, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte, dar și cu recenziile altor clienți. Folosește aplicația și comandă cablu la metru, direct de acolo! Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi produse din categoria cablu la metru, dar și din alte categorii, la prețuri care te vor cuceri imediat. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor pe care le dorești. Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea bunurilor în cel mai apropiat magazin

Renunță la cablurile electrice de slabă calitate. Brico Depot te ajută să completezi instalațiile electrice cu cablu la rolă de cea mai bună calitate. Descoperă în gama noastră cel mai rezistent cablu, disponibil în dimensiuni generoase. Astfel, ne asigurăm că nu rămâi niciodată fără materialul necesar finalizării unei lucrări de top. Acordăm o deosebită importanță calității produselor pe care ți le punem la dispoziție. Tocmai de aceea, îți oferim doar cablu produs din materiale rezistente și sigure, precum cuprul și PVC-ul. Cumpără de la Brico Depot cablu la rolă de dimensiuni de până la 100 de metri, la un preț excelent. Izolat ermetic, cu material extrem de rezistent, cablul la rolă pe care îl poți achiziționa de la Brico Depot poate fi utilizat și la temperaturi extreme, de la -30 de grade, până la +70 de grade Celsius. Descoperă în oferta noastră cablu de diferite dimensiuni, din punct de vedere al diametrului secțiunii. Află de pe pagina dedicată produselor toate specificațiile fiecărui sortiment, pentru a lua cele mai inspirate decizii. Tot pe pagina dedicată produselor poți citi și informații despre întrebuințările pe care le poate avea cablul dorit. Descarcă aplicația Brico Depot, disponibilă pentru device-urile care utilizează iOS sau Android. Concepută special pentru a avea un mod de funcționare intuitiv, aplicația te va ține mereu conectat cu cele mai tari promoții și oferte, dar și cu recenziile altor clienți. Folosește aplicația și comandă cablu la rolă, direct de acolo. Accesează și secțiunea Outlet de pe site-ul nostru, unde poți găsi produse din categoria cablu la rolă, dar și din alte categorii, la prețuri care te vor cuceri imediat. Nu uita că la Brico Depot poți alege cum vrei să intri în posesia produselor pe care le dorești! Optează pentru livrare la domiciliu sau pentru livrarea bunurilor în cel mai apropiat magazin

îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

După o zi lungă și grea la serviciu, unul dintre lucrurile pe care nimeni nu le dorește la sosirea acasă este o locuință întoarsă cu susu-n jos. Mai ales pentru cei care au copii mici, casa poat...

1.DE CE SUNT NECESARE LUCRARILE DE RENOVARE A LOCUINTEI 2.EVALUEAZA STAREA LOCUINTEI 3.HOTARASTE DACA RENOVEZI TOATA LOCUINTA SAU DOAR O PARTE A EI 4.PLANIFICĂ ALĂTURI DE SPECIALIȘTI 5.MAT...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360