Noile măsuri luate de autorități vin și cu unele schimbări la programul magazinelor noastre. Incercăm să ținem pasul în timp real cu toate modificările comunicate. Îți recomandăm să folosești cu încredere serviciul nostru de livrare la domiciliu, din confortul casei tale sau să apelezi la serviciul gratuit de comandă online cu ridicare în maxim 4h din magazin pentru eventuale proiecte urgente.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Pereți despărțitori

Dezvoltăm produse și soluții care te pot ajuta să creezi un spațiu care să te mulțumească, fie că e vorba de pereți, ferestre, uși sau accesorii decorative.

banner amenajari interioare
Vopsele lavabile Panouri separatoare

Gama noastră de pereți modulari Alara îți vine în ajutor când îți dai seama că ai nevoie de un nou loc de joacă pentru cei mici sau de un spațiu delimitat în care să-ți amenajezi biroul. Poți instala chiar tu pereții separatori rapid și simplu, fără a crea deranj în casă! Alege-ți combinația favorită și treci la treabă!

Vopsele pentru lemn si metal Accesorii Alara

Ți-am promis că poți instala pereții modulari Alara simplu, rapid și, mai ales, fără prea multă bătaie de cap. De aceea îți punem la dispoziție toate accesoriile de care ai nevoie pentru a delimita spațiul din locuința ta exact așa cum îți dorești! Hai să vezi ce ți-am pregătit!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Adriska
Baia ar trebui să fie un loc în care să te relaxezi și să te odihnești după o zi lungă. De aceea, am creat gama de mobilier Adriska. Realizată din lemn natural și materiale mate, conferă o notă de căldură și stare de bine oricărei băi.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Decorarea peretilor. Reguli de la designeri si modele care sa te inspire Decorarea peretilor. Reguli de la designeri si modele care sa te inspire
Decorarea peretilor poate fi simpla sau poate fi veritabila opera de arta. Iata ce reguli aplica designerii, dar si cateva idei numai bune de pus in aplicare.   1. Reguli de baza in decorar...
citește mai mult
Organizarea unui spațiu mic Organizarea unui spațiu mic
Indiferent ce dimensiune are casa ta, se poate spune cu siguranță că tuturor ne-ar prinde bine puțin spațiu în plus de depozitare. Cu atât de multe ponturi de economisire a spațiului &icir...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.