Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Mașini de curățat

Curățenia face ca toate lucrurile să meargă mai bine. A sosit timpul să îți completezi arsenalul de curățat cu mașini și aparate de cea mai bună calitate. Brico Depot îți oferă o gamă variată de mașini de curățat, ideale pentru orice fel de suprafață.

Atât echipamentele pe care le folosești pe parcursul procesului de curățenie, cât și accesoriile și soluțiile chimice la care apelezi trebuie să fie de cea mai bună calitate De aceea, la Brico Depot ai aparate de curățat de cea mai bună caitate, care te vor ajuta să fii eficient atunci când vrei să obții o curățenie impecabilă.

Echipamentele pe care ți le punem la dispoziție sunt versatile și pot face față oricărui spațiu, în așa fel încât nicio suprafață să nu fie inaccesibilă. Alege variante de aspiratoare și aparate de spălat cu presiune puternice, în așa fel încât să nu fie nevoie să treci de două ori prin același loc. Cu ajutorul acelorași scule de calitate poți să îți cureți cu succes și mașina, în așa fel încât să scapi de drumurile la spălătorie, dar și de cheltuielile destul de mari.

Tot la Brico Depot poți să găsești și accesorii și scule pentru a-ți completa trusa pentru curățat și pentru a te asigura că scoți tot ce e mai bun din orice suprafață, mai ales că îți oferim și detergente și șampoane de cea mai bună calitate.

Brico Depot îți asigură transportul produselor de pe site și din aplicație, în așa fel încât să îți fie la îndemână să intri în posesia lor în cel mai scurt timp. Ai varianta să îți livrăm produsul în cel mai apropiat magazin sau chiar la tine acasă! Aplicația noastră funcționează atât pe device-urile care folosesc Android, cât și pe cele care apelează la sistemul de operare iOS.

Aparate de spălat cu presiune

Ridică-ți performanțele în materie de curățenie la nivelul următor. Eficient și extrem de satisfăcător, procesul de spălat cu presiune este acum mai ușor decât oricând. Descoperă cele mai performante aparate de spălat cu presiune, în oferta Brico Depot. La Brico Depot ai aparate de spălat cu presiune de la producători de renume internațional. Am selectat cele mai bune produse din această categorie, pentru ca tu să te bucuri de curățenie la cele mai înalte standarde. Dacă locuiești la curte și ai o terasă sau o piscină, cu siguranță știi deja cât de greu este de curățat în lipsa unor utilaje și accesorii performante. Scapă de această grijă și transformă tot procesul într-unul rapid și simplu, cu ajutorul unui aparat de spălat cu presiune. Alege din oferta noastră soluții puternice, dar și accesorii care să te ajute să nu treci cu vederea nici măcar un colțișor. Chiar și pereții exteriori ai casei, precum și gardurile pot fi curățate cu ajutorul unor soluții puternice, a căror eficacitate este dovedită. Tot în oferta noastră poți descoperi exact aparatul și accesoriile de care ai nevoie atunci când vrei să îți cureți mașina sau bicicleta. Scapă de drumurile la spălătorie și de sumele cheltuite acolo cu ajutorul aparatelor de spălat cu presiune și al accesoriilor special concepute pentru curățarea vehiculelor. Îți oferim o gamă variată de aparate de spălat cu presiune, pe care le poți descoperi în detaliu accesând pagina lor de produs. Descoperă acolo toate caracteristicile tehnice relevante ale acestor ustensile extrem de utile pentru orice gospodărie. Poți alege aparatul potrivit în funcție de putere, presiune sau brand, grație filtrelor pe care le poți aplica pe site sau în aplicația Brico Depot. Nu uita că poți comanda produsele de pe site sau din aplicație, la domiciliu sau în cel mai apropiat magazin Brico Depot.

Aspiratoare

Este timpul să duci curățenia la nivelul superior. Cu ajutorul celor la bune aspiratoare din oferta noastră, vei putea să scapi și de cele mai mici particule de gunoi și să te bucuri de spații curate, aerisite și lipsite de praf. Știm cât de important este pentru tine să te poți bucura de o curățenie eficientă și care să dureze. Tocmai de aceea colaborăm cu cele mai importante branduri producătoare de aspiratoare. Din gama bogată pe care ți-o punem la dispoziție fac parte doar modele de calitate, puternice și cu o eficiență dovedită. Poți alege un aspirator care să aibă o putere potrivită pentru suprafețele pe care le ai de curățat. În funcție de acest criteriu, ai acces atât la variante extrem de puternice, ideale pentru mochete și covoare, dar și la soluții de o putere mai redusă, excelente pentru parchet. Tot pentru podele poți încerca și o variantă de mop cu abur. Această soluție este una excelentă dacă vrei să împuști doi iepuri dintr-o lovitură și să rezolvi problema aspirării și a spălării podelelor, în același timp. Din oferta noastră fac parte și cele mai bune accesorii de care ai nevoie pentru a te bucura la maximum de aspiratorul tău. Găsești la noi rezerve de saci individuale sau la set, dar și filtre pentru aspirator. Tot la Brico Depot poți găsi variante excelente de aspiratoare pentru mașină. Astfel, vei putea aduce curățenia și în autoturismul tău. Extrem de ușor de manevrat și capabile să ajungă și în cele mai strânse unghiuri, aspiratoarele pentru mașină reprezintă o soluție accesibilă și eficientă. Pentru a te convinge de calitatea produselor din oferta noastră, poți citi și recenziile lăsate de clienții care deja le-au încercat. Brico Depot îți oferă și posibilitatea de a avea produsele livrate la domiciliu sau de a le putea ridica din cel mai apropiat magazin.

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Site
Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.
Erbauer
Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Aparatul de spălat cu presiune - cum te ajută să cureți întreaga curte Aparatul de spălat cu presiune - cum te ajută să cureți întreaga curte
Curățenia nu este întotdeauna cel mai plăcut mod de a-ți petrece timpul liber. Dacă locuieșți la casă, întreg procesul se poate transformă într-o muncă și mai anevoioasă, din cauza s...
citește mai mult
Mașina de curățare cu presiune, una dintre cele mai utile accesorii într-o gospodărie Mașina de curățare cu presiune, una dintre cele mai utile accesorii într-o gospodărie
O mașină de curățare cu presiune face spălarea mașinii, a terasei și a curții o adevărată joacă de copii. Cu toții știm cât de dificil de îndepărtat este murdăria din curte, de pe anumi...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.