Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Echipamente de protecție și securitate

Siguranța trebuie să fie mereu pe primul loc. Pentru că nimic nu e mai satisfăcător decât să îți duci planurile la bun sfârșit, fără să te confrunți cu surprize neplăcute. Tocmai de aceea, Brico Depot îți pune la dispoziție cele mai tari echipamente de protecție și securitate.

Cu ajutorul accesoriilor vestimentare concepute special pentru a te proteja, vei putea să eviți pericolele de tot felul. Fie că ești meseriaș sau doar îți exersezi abilitățile în propria gospodărie, protecția trebuie să fie o prioritate.

Praful, reziduurile de material, dar și obiectele de care te-ai putea lovi sunt elemente care pot să îți pună în pericol integritatea corporală atunci când lucrezi în mod intens. Nu risca nimic și apelează la cele mai bune echipamente de protecție, în așa fel încât să te asiguri că ești protejat împotriva tuturor amenințărilor.

Dacă planurile tale sunt în domeniul construcțiilor, trebuie să fii mereu protejat de duritatea materialelor cu care interacționezi. Acestea îți pot cădea în mod accidental și te pot lovi în zonele cele mai sensibile ale corpului, precum capul sau picioarele. Alege să fii mereu protejat cu încălțăminte și căști de cea mai bună calitate.

Și restul corpului trebuie să fie mereu protejat de materialele și resturile care l-ar putea accidenta, așa că la Brico Depot îți oferim cele mai bune haine de protecție și accesorii care să îți asigure o vizibilitate excelentă atunci când lucrezi. Asigură-te că ai rezultate bune în condiții de siguranță maximă.

Pe site-ul nostru și în aplicația Brico Depot poți fi mereu la curent cu cele mai tari promoții și oferte. Totodată, ai ocazia să cauți cu ușurință produsele de care ai nevoie, aplicând filtre și navigând imediat printre categorii.

Și nu uita că poți comanda produsele în cel mai apropiat magazin sau ți le putem livra chiar la tine acasă!

E timpul să te asigură că ești echipat așa cum trebuie, înainte de a începe să îți faci treaba la locul de muncă. Formează-ți cea mai tare garderobă special dedicată orelor în care lucrezi și alege îmbrăcăminte de protecție de calitate, propusă de Brico Depot. Reziduurile de material, praful sau vopseaua sunt elemente care îți pot afecta pielea. Hainele obișnuite nu te protejează eficient împotriva acestor amenințări, însă articolele din oferta Brico Depot au fost concepute special pentru a funcționa ca un scut care să îți protejeze sănătatea. Materialele din care sunt fabricate articolele din categoria Îmbrăcăminte de protecție sunt rezistente și confortabile. De asemenea, ele sunt create pentru a face față și celor mai dure condiții de lucru. Ai în oferta noastră îmbrăcăminte și accesorii din materiale de cea mai bună calitate. Cauți îmbrăcăminte pe care să te poți baza la locul de muncă și care să îți asigure un nivel te protecție ridicat? Ești în locul potrivit. Am inclus în gama noastră numai produse din materiale rezistente, de calitate superioară. Cu toate acestea, la Brico Depot nu vei găsi decât prețuri excelente. Toate articolele de îmbrăcăminte pentru protecție sunt alese în urma unor teste efectuate pentru a se certifica faptul că respectă cele mai înalte standarde de siguranță. Materialele din care sunt fabricate respectă cele mai ridicate standarde de calitate, ar producătorii alături de care colaborăm sunt renumiți. Răsfoiește oferta Brico Depot de îmbrăcăminte pentru protecție și alege soluții care să fie ușor de transportat și comode de purtat la locul de muncă. Află de pe site și din aplicația noastră, disponibilă pe iOS și Android, care sunt cele mai tari oferte și promoții Brico Depot. Îți oferim și transport la domiciliu sau livrare în cel mai apropiat magazin.

E vremea să te simți cu adevărat protejat, atunci când riscurile sunt prezente la tot pasul. Planurile tale sunt importante, dar mai important este să fii mereu în siguranță. La Brico Depot îți oferim posibilitatea de a putea să îți faci treaba în condiții de siguranță deplină. Alege din oferta naostră cele mai solide modele de încălțăminte. Dacă lucrezi în condiții periculoase, cu utilaje dure și materiale grele, picioarele sunt printre cele mai expuse părți ale corpului tău. Am selectat în oferta noastră modele de încălțăminte special concepute pentru a-ți proteja picioarele și pentru a face față cu brio contactului cu materiale dintre cele mai dure. Un mare avantaj al modelelor noastre de încălțăminte pentru protecție este că ele sunt fabricate din materiale rezistente și chiar fortificate, pentru protecție suplimentară. Aceste produse sunt perfecte pentru cei care lucrează pe șantiere sau în ateliere pline de obiecte grele. Asta deoarece asigură nu doar protecție sporită, ci și confort și lejeritate în mișcare. Tot în oferta Brico Depot trebuie să cauți și dacă îți dorești încălțăminte care să te protejeze împotriva altor tipuri de amenințări decât cele mecanice. Am selectat cu atenție cea mai bună încălțăminte care să te protejeze împotriva virusurilor și a bacteriilor. Îți dorești să achiziționezi încălțăminte solidă și rezistentă la un preț cât mai accesibil, fără a face rabat de la calitate? La Brico Depot ți-am pregătit o gamă largă din care să alegi cele mai bune soluții pentru a fi mereu în siguranță. Rămâi pe site și descarcă-ți aplicația Brico Depot pentru a fi mereu la curent cu cele mai bune oferte și promoții. Dacă ai găsit perechea de încălțăminte de protecție perfectă, o poți cumpăra din magazin sau ai varianta de a o comanda online. Nu uita că la Brico Depot ai livrare la domiciliu sau transport în cel mai apropiat magazin.

Siguranța și protecția sunt prioritare în orice activitate așa că vei avea nevoie de stingătoare de incendiu în diverse locații. În oferta Brico Depot găsești stingătoare de incendiu cu pulbere sau cu spumă aeromecanică. Cele cu pulbere pot fi de mai multe tipuri, precum P1, P3, P6, după cum este recomandat în încăpere.

Siguranța înainte de toate! Aceasta este deviza Brico Depot atunci când vine vorba de produsele pe care ți le oferim. Ne interesează să îți punem la dispoziție cele mai bune scule și materiale, dar includem în oferta noastră și echipamente de protecție dintre cele mai bune. Iar din acest punct de vedere, pentru orice meseriaș este esențial să își protejeze cea mai expusă zonă a corpului. De aceea îți oferim cele mai bune căști de protecție. Capul este acea zonă a corpului pe care trebuie să o protejezi cu cea mai mare atenție atunci când lucrezi. Pe lângă faptul că este o zonă sensibilă, zona capului este și foarte expusă loviturilor și șocurilor mecanice. Cu ajutorul căștilor de protecție, vei fi protejat și de cele mai dure obiecte care te-ar putea răni. Asta deoarece căștile sunt fabricate din metale și materiale plastice solide, de calitate, rezistente în fața șocurilor de orice fel. Pe lângă căștile prin care îți poți proteja capul, găsești în oferta noastră și soluții de căști pentru urechi. Acestea sunt special concepute pentru a ține la distanță zgomotele nedorite, care îți pot afecta auzul pe termen lung. În cazul în care folosești foarte des, pentru planurile tale, scule precum bormașina sau picamerul, o pereche de căști antifonate se vor dovedi a fi foarte utile. Brico Depot te ajută, astfel, să te protejezi cu brio în fața mai multor tipuri de riscuri la care te expui pe parcursul lucrărilor pe care le desfășori. Poți verifica pe site și în aplicație atât specificațiile produselor pe care le oferim, cât și părerile celor care deja le-au încercat. Brico Depot îți oferă posibilitatea de a-ți comanda în cel mai apropiat magazin produsele preferate, însă ai și varianta de a le primi direct la tine acasă. Comandă-le direct de pe site sau din aplicația noastră!

A venit vremea să lucrezi în condiții de maximă siguranță! Atunci când ai de derulat activități ce implică materiale de construcții sau vopsea, te expui foarte multor substanțe nocive. Tocmai de aceea, este recomandat să folosești cele mai bune măști de protecție. O mască de protecție are menirea de a filtra aerul și de a opri pătrunderea particulelor nocive în organismul tău. Fie că este vorba despre particule de ciment, var sau vopsea, acestea pot fi inhalate pe nas sau pe gură și pot crea probleme destul de mari. Însă cu ajutorul unor măști de protecție de calitate, chiar și cele mai subțiri astfel de particule vor fi împiedicate să te afecteze. Protecția pe care ți-o pot asigura cele mai bune măști este una extrem de importantă, mai ales dacă te expui un timp îndelungat riscurilor. În oferta Brico Depot poți găsi o mulțime de modele de măști de protecție. Ai posibilitatea de a opta pentru măști FFP, dar și pentru măști cu filtru. Tot din oferta noastră poți achiziționa și măști simple, la set. Toate produsele din această categorie sunt testate și autorizate. Brico Depot colaborează doar cu producători celebri pentru seriozitatea lor. Pe site-ul nostru și în aplicație poți găsi o gamă variată de măști de protecție. Ai acces la informații despre specificul fiecărei astfel de măști, dar și la recenziile lăsate de clienții care deja au încercat produsele. Rămâi pe site și în aplicația Brico Depot pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari oferte și promoții la măști de protecție simple sau la set. Găsești produsele tale favorite în magazinele Brico Depot, dar ai și posibilitatea de a le comanda de pe site sau din aplicație. Ți le putem livra în cel mai apropiat magazin Brico Depot sau chiar la tine acasă!

Oferta Brico Depot este foarte cuprinzătoare în ceea ce privește detectoarele de incendiu. În funcție de ce ai nevoie, poți opta pentru senzori de gaz, seturi de detecție gaz, spay detector pierderi de gaz, senzori sau detectoare de fum, detectoare de căldură. Sunt modele ce funcționează pe bază de baterii, cu senzori de avertizare când bateriile sunt consumate, sau care se alimentează la rețea.

Un plan reușit este acela pe care îl finalizezi cu rezultate excelente și fără surprize neplăcute. Tocmai din acest motiv, credem că echipamentele de protecție sunt la fel de importante precum materialele pe care le folosești. Îți oferim ochelari de protecție produși din cele mai bune materiale. Fie că zidești, șefluiești lemn sau văruiești, reziduurile de material pot foarte ușor să îți pună ochii în pericol. Asta deoarece particulele mici și imprevizibile de vopsea sau lemn au capacitatea de a intra foarte ușor și rapid cu această zonă atât de sensibilă. Ai acum posibilitatea de a găsi în oferta noastră variante de ochelari de protecție extrem de eficiente. Cei mai buni ochelari de protecție sunt ușor de purtat și suficient de solizi pentru a face față și celor mai dure obiecte. De asemenea, ochelarii de protecție pe care ți-o oferim îți garantează și o vizibilitate optimă, pentru a putea să lucrezi eficient. Produsele pe care le poți descoperi în această categorie au prețuri foarte accesibile. Chiar și așa, calitatea lor este una extrem de ridicată. Pe lângă ochelari de protecție simpli, ai și varianta de a achiziționa vizieră de protecție simplă sau cu căști. Viziera este o alternativă excelentă pentru cei care poartă ochelari de vedere, dar vor să beneficieze de protecție suplimentară atunci când își pun în aplicare ideile de plan. Produsele din această categorie pot fi analizate atât pe site, cât și în cadrul aplicației Brico Depot. Poți aplica filtre și poți verifica opiniile clienților care deja au testat ochelarii de protecție sau vizierele care te interesează. Brico Depot îți oferă posibilitatea de a cumpăra direct din magazin produsele favorite. În același timp, însă, ai și varianta de a le comanda de pe site. Ți le putem livra în cel mai apropiat magazin sau chiar la tine acasă.

E vremea să ai grijă cu adevărat de ceea ce ai mai de preț atunci când îți pui în aplicare ideile și planurile. Mâinie tale trebuie protejate, pentru a putea manevra cu lejeritate și cu succes materialele și ustensilele pe care le folosești. Brico Depot îți oferă mănuși de protecție gata să îți vină în ajutor chiar și în condiții foarte dificile. Palmele tale sunt expuse pericolelor de fiecare dată când desfășori activități în propria gospodărie. Fie că te ocupi de grădinărit, renovezi sau cureți diverse obiecte, îți expui palmele substanțelor nocive sau suprafețelor foarte dure. Ai nevoie de mănuși de protecție foarte solide, care să îți garanteze atât protecție la contactul cu aceste suprafețe, cât și suficientă îndemânare. Brico Depot îți oferă o gamă variată de mănuși, concepute special pentru diferitele activități pe care le-ai putea avea. În gama noastră de produse vei putea găsi mănuși din materiale precum latex, poliester și acrilic. Acestea reprezintă soluții excelente pentru activități variate. În descrierea fiecărui produs poți afla care sunt caracteristicile mănușilor și cum pot fi ele folosite în mod eficient. Modelele de mănuși din oferta Brico Depot sunt disponibile în diferite variante de mărimi. Poți să le descoperi pe toate pe site-ul nostru sau în aplicație. Dacă ai nevoie de mai multe repere pentru a face cea mai bună alegere, poți citi recenziile lăsate de cei care deja le-au încercat. Brico Depot colaborează doar cu producători ce oferă materiale și echipamente de cea mai bună calitate. De asemenea, îți punem la dispoziție informații detaliate despre produsele din această categorie, pentru ca tu să poți face alegerea potrivită. Dacă nu vrei să le cauți în magazin, ai posibilitatea de a comanda produsele direct de pe site sau din aplicație. Ți le putem livra în cel mai apropiat sediu Brico Depot, dar și direct la tine acasă.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...

Ferăstrăul fără perii Erbauer de la Brico Depot face parte din sistemul cu un acumulator exterior. Acest acumulator poate alimenta mai multe unelte și îți poate oferi puterea și flexibilitatea d...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360