Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Acoperișuri

Unul dintre cele mai importante elemente ale locuinței tale este acoperișul, deoarece acesta te protejează constant, mai presus de orice, împotriva vremii nefavorabile. Un acoperiș compus din accesorii calitative și rezistente în timp aduc un plus de echilibru locuinței tale. Brico Depot, aliatul tău în proiectele de construcție și amenajare, a întocmit o gamă variată de produse accesibile și eficiente, care pot schimba decorul integral al casei, pe lângă rolul de protecție pe care îl îndeplinește zilnic.

Selecția noastră bogată cuprinde o mulțime de produse esențiale pentru proiectarea acoperișului, printre care se regăsesc țigle metalice, tablă zincată sau cutată, plăci și profile de policarbonat, plăci ondulate bituminoase, jgheaburi, burlane, folii izolatoare și multe alte accesorii adaptabile nevoilor tale. Așadar, putem concluziona că vei găsi întotdeauna pe site-ul Brico Depot sau pe rafturile magazinelor fizice tot ce ai nevoie pentru rezolvarea sarcinilor de lucru.

Suntem convinși că indiferent de nevoile tale în ceea ce privește proiectul de construcție, vei alege cele mai potrivite produse. Acestea te vor impresiona prin calitatea excepțională, ușurința în utilizare și modalitatea facilă de lucru cu ele. De asemenea, te putem asigura de faptul că, prețurile acestor accesorii sunt echilibrate și avantajoase pentru toată lumea.

Așadar, dacă te-ai hotărât în privința următoarei comenzi, optează pentru varianta de livrare la domiciliu, moment în care vei primi produsele pregătite de colegii noștri chiar la ușa casei tale. Desigur, mai poți alege și livrarea în magazin, când poți ridica comanda direct din cadrul magazinele Brico Depot.

banner constructii
Țigle metalice Țigle metalice

Ești aproape de finalul proiectului și ai nevoie de cele mai bune materiale pentru acoperiș? Dacă ești pe cale să închei construcția casei și ai vrea să montezi un acoperiș din țigle metalice, atunci lucrurile sunt foarte simple! La Brico Depot ți-am pregătit o mulțime de modele de țigle metalice din care să le alegi pe cele care se potrivesc cel mai bine cu casa și preferințele tale! Țigla metalică este ideală pentru acoperirea suprafețelor variate, precum clădiri rezidențiale, garaje deschise, intrări în casă, hambare, sau, pur și simplu, pentru acoperișul locuinței personale. Modelele de țiglă metalică pe care le găsești la Brico Depot sunt disponibile într-o mulțime de nuanțe și culori, așa că poți da orice notă dorești aspectului final al casei sau construcției tale. În plus, țiglele metalice sunt foarte rezistente la schimbările de temperatură, la ploaie sau vânt puternic. Descoperă online și în magazine toate modelele de țiglă metalică din gama Brico Depot, alege-le pe cele potrivite pentru tine și comandă la cele mai accesibile prețuri! Orice ai alege, știi sigur că vei beneficia de cea mai înaltă calitate la produsele pentru care optezi! La Brico Depot, aliatul tău pentru toate lucrările și casă și grădină, lucrurile sunt mult mai simple și mai eficiente! Găsești toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru amenajarea casei și grădinii din care să alegi tot ce ai nevoie! Poți comanda online, cu modalitatea de livrare potrivită pentru tine, ridicare din magazin sau transport la tine acasă. Te așteptăm în vizită și în magazinele fizice, să descoperim împreună toată gama de produse!

Tablă zincată Tablă zincată

Dacă ai nevoie de o mână de ajutor sau de câteva sfaturi de amenajare, atunci este bine să știi că la Brico Depot ți-am pregătit o gamă largă de produse și accesorii pentru lucrările tale de construcții, soluții eficiente și inspirație, iar colegii noștri îți pot oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru ca planurile tale să devină realitate în cel mai scurt timp și cu cele mai bune rezultate! Pentru lucrările care presupun montarea de pereți despărțitori, garduri sau cofraje pentru planșeele de beton, poți alege plăci de tablă zincată, o soluție durabilă și rezistentă, ideală pentru toate lucrările tale de amenajare. Tabla zincată este o tablă din oțel care a fost galvanizată pe ambele părți cu un strat subțire de zinc, pentru a preveni coroziunea. De aceea, este o soluție frecvent aleasă pentru acoperișuri, pentru că oferă o izolație eficientă și este durabilă. La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele de tablă zincată din care să alegi ce ți se potrivește! Descoperă varianta cea mai bună pentru tine, alege culoarea care se potrivește decorului tău și cantitatea necesară și ești gata de treabă! Iar dacă nu știi exact pentru ce să optezi, colegii noștri îți stau oricând la dispoziție cu sfaturi și soluții! Online sau în magazinele fizice, la Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru lucrările tale din casă și grădină! Și pentru că dorim ca lucrurile să fie și mai ușoare pentru tine,îți oferim mai multe variante de a face cumpărături! Poți comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la tine acasă sau ne poți face o vizită în magazinele fizice să vezi ce am mai adăugat în gama de produse!

Tablă cutată Tablă cutată

Proiectul tău de amenajare se apropie de final și ai nevoie de produse eficiente pentru acoperiș sau pentru a placa pereții? Atunci hai la Brico Depot! Pe site și în magazine ți-am pregătit o mulțime de produse și accesorii funcționale, de cea mai bună calitate, pe care să le folosești la lucrările tale de construcții. În plus, aici găsești toate lucrurile de care ai nevoie la cele mai accesibile prețuri, potrivite pentru orice buget! Așa că dacă ești în căutarea unei soluții pentru a finisa lucrarea, la Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de modele de tablă cutată, din care să alegi exact ce ți se potrivește. Descoperă plăcile metalice destinate pentru placări interioare și exterioare, pentru pereți și diverse aplicații cu rol estetic sau pentru construcții de case, blocuri, clădiri de birouri și placarea gardurilor sau a zonelor de sageac ale acoperișurilor. Orice variantă ai alege, știi sigur că modelul de tablă cutată ales este durabil, izolează perfect și, în plus, poți alege culoarea care se potrivește cel mai bine decorului și stilului tău! Brico Depot este aliatul tău de nădejde pentru orice proiect de amenajare al casei sau grădinii! Aici găsești întotdeauna toate lucrurile de care ai nevoie, sfaturi, soluții și inspirație pentru toate proiectele tale! Și pentru că ne dorim ca lucrurile să fie cât mai simple și rapide pentru tine, îți oferim mai multe modalități de a cumpăra! Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la domiciliu sau ne poți vizita oricând în magazinele noastre fizice să descoperi toată gama de produse!

Placi policarbonat și profile Plăci policarbonat și profile

Brico Depot, prietenul tău de nădejde pentru orice plan de amenajare al casei și grădinii, te așteaptă oricând online și în magazinele fizice să descoperi toată gama de produse și accesorii de cea mai înaltă calitate și la cele mai accesibile prețuri și să alegi toate lucrurile de care ai nevoie! Așa că dacă proiectul tău de construcție al unei sere sau al unui gard a ajuns aproape de final și ai nevoie de un finisaj potrivit, la Brico Depot găsești o gamă variată de plăci de policarbonat și profile special create pentru sere și garduri, rezistente și durabile! Poți alege un model de plăci de policarbonat transparent sau fumuriu și adaugă și profilele potrivite, pentru ca soluția să fie completă, funcțională și cu un aspect cât mai atrăgător. Plăcile de policarbonat izolează eficient, mențin căldura la interior și sunt etanșe, astfel că apa nu va putea pătrunde. Oricare ar fi modelul de plăci de policarbonat și profile pe care îl alegi, știi sigur că la Brico Depot găsești întotdeauna cel mai bun raport calitate-preț și cele mai bune soluții pentru tine. Te așteptăm pe site cu o mulțime de soluții, idei și inspirație și cu opțiunea de comandă online! Poți alege modalitatea de livrare care ți se potrivește cel mai bine, direct la tine acasă sau cu ridicare din magazin. Și te așteptăm oricând și în magazinele noastre fizice, să descoperi ce produse noi au mai apărut, să vezi care sunt ideile noastre de amenajare și să ne ceri sfatul pentru toate proiectele tale!

Placi ondulate bituminoase Plăci ondulate bituminoase

Când proiectul tău de construcție se apropie de final, fie că este unul de anvergură sau de mai mică amploare, este momentul să te gândești la o soluție pentru acoperiș! Așa că la Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de plăci ondulate bituminoase, de cea mai bună calitate și la prețuri accesibile, pentru orice buget. Plăcile ondulate bituminoase se potrivesc cu orice stil sau decor, sunt extrem de rezistente, izolează bine și se montează ușor și etanș. Acest tip de acoperiș este soluția potrivită pentru orice stil de amenajare, pentru clădiri rezidențiale, case, garaj sau orice anexă. De asemenea, poți alege nuanța sau culoarea preferată, care se potrivește cu designul construcției tale și poți încerca diverse contraste cromatice pentru a obține un aspect cât mai plăcut. La Brico Depot ne gândim tot timpul la planurile tale și la toate lucrurile de care ai nevoie pentru a le transforma în realitate. Așa că adăugăm constant în gama de produse articole și accesorii cât mai variate, în diverse stiluri și cu design cât mai variat, pentru ca tu să găsești tot ce ai nevoie într-un singur loc! Pe site și în magazinele noastre fizice, te așteptăm cu inspirație, idei și soluții, iar echipa Brico Depot îți poate oferi oricând sfaturi de amenajare practice și eficiente, pentru ca tu să termini treaba rapid și cu cele mai bune rezultate! Descoperă online sau în magazine toată gama de produse Brico Depot și alege toate lucrurile de care ai nevoie! Ai la dispoziție mai multe opțiuni de livrare, direct acasă sau cu ridicare din magazin, dacă plasezi comanda online. Și nu uita că te așteptăm și în magazinele noastre, să te lași inspirat de gama de produse!

Membrane bituminoase Membrane bituminoase

Brico Depot, aliatul planurilor tale de amenajare a casei și grădinii, este alături de tine în orice proiect, indiferent cât de complex! Ne gândim tot timpul la lucrările de care ai putea avea nevoie la tine acasă și adăugăm în gama de produse tot ce ai nevoie pentru a le duce la bun sfârșit. În plus, ne asigurăm că îți oferim cel mai bun raport calitate-preț, pentru ca proiectele tale să devină realitate cu cele mai bune articole și accesorii, la cel mai accesibil preț! Dacă ai în plan lucrările a casei și grădinii și ai nevoie de membrane bituminoase pentru a izola un pod sau pentru a aplica role de gazon artificial, la Brico Depot ai la dispoziție o gamă variată de variante din care să o alegi pe cea potrivită. Poți opta pentru o membrană bituminoasă ranforsată cu fibră de sticlă, ranforsată cu poliester sau membrană bituminoasă de izolație pentru acoperiș cu finisaj din nisip. Orice ai alege, știi sigur că vei beneficia de materiale de cea mai bună calitate, funcționale și eficiente, cu care izolațiile tale vor rezista mult timp! Pe site și în magazinele Brico Depot ai o mulțime de variante din care să alegi! La Brico Depot, poți face alegeri inspirate exact așa cum dorești! Descoperă toată gama de produse și accesorii și comandă online toate lucrurile de care ai nevoie! În plus, poți alege varianta de livrare potrivită pentru tine, cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă. Te așteptăm și în magazinele fizice, să vezi toată gama de produse!

Șindrile bituminoase Șindrile bituminoase

Construcția unei case nu este deloc un lucru ușor, însă cu materialele și soluțiile potrivite, poți obține rezultatul dorit rapid, ușor și fără griji! La Brico Depot ți-am pregătit o mulțime de articole, accesorii și cele mai bune sfaturi pentru ca proiectele tale să prindă contur în cel mai scurt timp, exact așa cum ți-ai dorit! Adăugăm tot timpul în gamă cele mai bune produse pentru amenajarea casei și grădinii, la cele mai accesibile prețuri de pe piață și din materiale de cea mai bună calitate. Așa că te așteptăm oricând pe site și în magazine să descoperi toată gama de produse și să alegi varianta potrivită pentru tine și proiectele tale! Versatilă și funcțională, șindrila bituminoasă este o soluție eficientă pentru acoperișul casei tale! Dacă ai ajuns cu lucrările de construcții aproape de final, poți alege dintr-o varietate de nuanțe și culori de șindrilă bituminoasă pe cea care se potrivește cel mai bine decorului. Poți opta pentru șindrilă bituminoasă cu model dreptunghiular, în formă de solzi sau pătrată! Oricare ar fi varianta aleasă, materialele din care sunt realizate vor rezista în timp și vor izola perfect acoperișul tău! Alege cantitatea de care ai nevoie sau, dacă nu știi exact ce ai nevoie, colegii noștri sunt gata întotdeauna să-ți dea o mână de ajutor și să-ți ofere cele mai bune sfaturi! Și pentru că ne gândim mereu la nevoile tale, îți punem la dispoziție mai multe moduri de a face cumpărături! Poți comanda online, cu livrare la tine acasă sau ridicare din magazin sau ne poți vizita în magazinele fizice să descoperi toată gama de produse și să te lași inspirat!

Folii izolatoare Folii izolatoare

Oricât de îndrăznețe ar fi planurile tale, Brico Depot ți vine în întâmpinare cu o gamă variată de produse și accesorii pentru amenajarea casei și locuinței, de cea mai bună calitate și la prețuri accesibile, pentru orice buget. Dacă ai început un proiect de construcție și ai nevoie de o soluție pentru izolații eficiente, atunci ești la locul potrivit! Pe site și în magazinele noastre, poți alege dintr-o mulțime de variante de folii izolatoare pentru acoperișuri, din care tu să alegi exact ce ți se potrivește! Poți opta pentru folie din aluminiu profesională, folie industrială, folie difuzie sau folie pentru acoperiș dublu, în funcție de nevoile tale. Majoritatea foliilor izolatoare de la Brico Depot sunt prevăzute cu o barieră de vapori din polietilenă cu pernă de aer și se montează în interiorul structurilor termoizolante pentru a reduce la minim cantitatea vaporilor ce pătrund în structură. Optează pentru modelul de folie termoizolantă potrivit pentru tine, alege cantitatea necesară și poți începe treaba! Dacă nu știi exact ce să alegi, colegii noștri îți stau la dispoziție cu cele mai bune sfaturi și soluții! Te așteptăm oricând planurile tale au nevoie de o mână de ajutor pentru a deveni realitate! Ne gândim în permanență la nevoile tale de amenajare și ne străduim să îți oferim cele mai bune soluții și produse, pentru ca lucrurile să fie cât mai simple pentru tine! Poți comanda rapid și în siguranță toate produsele și accesoriile dorite, cu opțiunea de livrare în magazin sau la tine acasă! De asemenea, te așteptăm și în magazinele fizice Brico Depot, să descoperi toată gama pregătită pentru tine!

Accesorii acoperișuri Accesorii acoperișuri

Brico Depot, aliatul planurilor tale de amenajare a casei și locuinței, te așteaptă oricând ai nevoie de cele mai bune soluții pentru a duce o lucrare la bun sfârșit! Ți-am pregătit o gamă largă de materiale de construcții și accesorii de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri, din care tu să alegi toate lucrurile de care ai nevoie! Așa că dacă te apropii de final cu proiectul de construcție a unei case sau a unei anexe și ai nevoie de accesorii pentru acoperiș pentru a finisa lucrarea, la Brico Depot ai o mulțime de variante din care să alegi! Adaugă în coșul tău de cumpărături cuie pentru placă ondulată, șuruburi, benzi sigilante, plăci acrilice, corniere sau capace pentru coamă, de diverse dimensiuni și forme. Descoperă toate accesoriile pe care ți le-am pregătit, alege cantitatea de care ai nevoie și comandă! Iar dacă nu știi exact care este cea mai potrivită variantă pentru tine, colegii noștri te pot ajuta cu sfaturi și sugestii, pentru ca tu să faci cea mai bună alegere! Cu Brico Depot totul este mai simplu! Poți alege opțiunea de livrare în magazine sau chiar la tine acasă și te vei bucura rapid și sigur de toate produsele și accesoriile de care ai nevoie! Te așteptăm și în magazinele Brico Depot să descoperi gama de produse pentru casă și grădină, de cea mai bună calitate și la cele mai accesibile prețuri. Orice ai alege, cu Brico Depot planurile tale de amenajare sunt mai aproape decât crezi!

Jgheaburi și burlane Jgheaburi și burlane

Te apropii de finalul proiectului tău de construcții și mai ai nevoie de câteva articole și accesorii? Vino la Brico Depot, locul în care orice plan de amenajare prinde contur și ai la dispoziție o mulțime de soluții pentru planurile tale, oricât ar fi de îndrăznețe! Iar dacă ai nevoie de o mână de ajutor sau nu știi exact ce ți s-ar potrivit, colegii noștri te pot ajuta cu sfaturi de amenajare și sugestii de produse pentru ca tu să faci cele mai bune alegeri! Așa că, dacă ești în căutarea unor jgheaburi și burlane pentru acoperișul casei tale, la Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de modele din care să alegi tot ce se potrivește! Te așteptăm cu jgheaburi, racorduri pentru jgheaburi, capace, coturi și burlane de diverse dimensiuni și culori, din materiale de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Alege coliere pentru burlane, ramificații, garnituri pentru jgheaburi, prelungitoare sau brățări pentru jgheaburi și adaugă în coșul tău de cumpărături toate accesoriile de care ai nevoie pentru a finisa lucrarea cât mai simplu și cu cele mai bune produse! Te așteptăm la Brico Depot de fiecare dată când proiectele tale au nevoie de cele mai bune soluții și cele mai eficiente produse! Și pentru că ne dorim ca tu să faci lucrurile în felul tău și să-ți fie mult mai ușor, ai la dispoziție mai multe variante de a face cumpărăturile! Poți comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare direct la tine acasă și nu uita că te așteptăm oricând și în magazinele noastre fizice, să descoperim împreună toată gama de produse!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Echipament de protecție Site
Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.
Erbauer
Erbauer a construit uneltele electrice pe care te poţi baza pentru a obţine rezultate profesionale an după an, câştigându-şi locul în trusa de unelte. Unelte fiabile care funcţionează foarte bine pentru a performa. Fiabile. Durabile. Rezistente.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Izolarea podului și mansardei: etape, materiale de construcție necesare și beneficii Izolarea podului și mansardei: etape, materiale de construcție necesare și beneficii
Dacă dorești să faci economii substanțiale la facturi, dar și să te protejezi împotriva intemperiilor și a pierderilor de căldură, este timpul să iei în considerare izolarea podului sau a...
citește mai mult
Modele de acoperiș, tipuri de materiale și tot ce trebuie să știi când te pregătești să construiești un acoperiș Modele de acoperiș, tipuri de materiale și tot ce trebuie să știi când te pregătești să construiești un acoperiș
Una dintre cele mai importante etape în construirea unei case o reprezintă alegerea și montarea acoperișului. Acesta trebuie să fie cel potrivit pentru casa ta, astfel încât să te...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.