Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Instanturi electrice

Produse din categoria Instanturi electrice


Instanturile electrice sunt instrumente inovative pentru a-ți oferi posibilitatea de a beneficia de apă caldă oricând ai nevoie. Le montezi ușor și rapid la chiuveta din bucătărie, baie sau oricunde ai nevoie și te bucuri de apă caldă la orice oră. Acestea încălzesc instant, când trece prin sistemul creat special pentru a face acest lucru posibil.

La Brico Depot ți-am pregătit o gamă largă de produse de acest gen, de la producători renumiți, precum: EverLine; Ferroli; Geyser; Reecomer.

Produsele comercializate sunt următoarele:

  • Baterie instant pentru apă;
  • Robinet electric instant;
  • Încălzitor electric cu afișaj;
  • Instant apă caldă.

Bucură-te de apă caldă la orice oră, fie că locuiești la casă sau apartament. Montează și tu un robinet instant electric și economisește mai mult. Datorită faptului că acest produs încălzește instant apa, nu va trebui să aștepți minute înșir până aceasta ajunge la etajul tău și nu vei mai risipi apa inutil. Investește inteligent în produse sustenabile, care contribuie la înbunătățirea activităților de zi cu zi.

Instanturile electrice se găsesc cu puteri variabile și anume:

  • Instant electric de 3000 W;
  • Instant electric de 4000 W.

La Brico Depot găsești și boilere electrice de diferite volume pentru locuințele moderne. Boilerele stochează un anumit volum de apă caldă pentru ca tu să poți beneficia de ea când ai nevoie. După terminarea acesteia, boilerul încălzește din nou. Acest produs este un instrument inovativ și practic pentru a te ajuta să scapi de așteptarea lungă până vine apa caldă.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360