Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Luminează-ți spațiul de lucru

Luminează-ți spațiul de lucru

Se încarcă...
295 vizualizări

Există multe lucruri care îți pot distrage atenția în birou, deci poate fi o ușurare să scapi din el. Când lucrezi de acasă, vrei să te asiguri că te poți apuca serios de treabă. Iată câteva idei pentru a-ți face spațiul de lucru luminos și aerisit.

Găsește echilibrul potrivit între lumina naturală și lumina artificială

Dacă se poate, poziționează biroul lângă o fereastră pentru a beneficia de lumină naturală - se spune că ajută la concentrare și te poți folosi mai puțin de lampa de birou.

Știm că ești uneori constrâns de designul casei tale și nu îți poți poziționa biroul aproape de fereastră. În acest caz, adaugă pur și simplu o lampă de birou sau de podea la biroul tău pentru a-ți lumina zona de lucru.

Gândește-te dacă ai nevoie de o lumină albă caldă sau neutră - căldura este mai bună pentru a crea atmosferă, dar lumina neutră este mai bună dacă trebuie să te concentrezi sau lucrezi la planuri detaliate.

Scapă de materialele grele de la fereastră

Perdelele întunecate și jaluzelele pot părea calde și confortabile în timpul iernii, dar împiedică lumina să pătrundă în cameră. De ce să nu adopți o fereastră liberă? Aceasta este foarte populară în stilurile contemporane și permite pătrunderea luminii naturale la maximum.

Alternativ, dacă dorești să păstrezi ceva de dragul intimității, optează pentru jaluzele sau chiar obloane. Montează jaluzele deasupra alcovului ferestrei, astfel încât să nu fie complet în afară atunci când nu sunt utilizate și să lase cât mai multă lumină posibil să pătrundă înăuntru.

Preferi să rămâi cu perdele? Înlocuiește materialele grele și opace cu țesături ușoare sau transparente și ia în considerare numai o perdea în loc de două - o opțiune excelentă pentru camerele care nu au spațiu suficient. Din nou, păstrează întreaga fereastră liberă de țesături atunci când nu sunt trase prin montarea celei mai lungi galerii sau bare pentru perdea pe care o poți monta. Și, indiferent de aspectul pe care îl dorești, păstrează pervazurile libere, astfel încât să nu stea nimic în fața luminii soarelui.

Cumpără jaluzele    Cumpără galerii pentru perdea și bare


Deschide-ți spațiul de depozitare

Schimbă dulapurile de depozitare voluminoase cu soluții de depozitare deschise. Te ajută să găsești mult mai ușor tot ceea ce cauți și lasă lumina să pătrundă. Adaugă coșuri sau lasă-le ca rafturi.

Vezi și alte articole despre iluminatul intern:

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360