Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Unelte zugrăvit

Planurile tale de construcție și amenajare au nevoie de un pic de ajutor? E momentul să vii la Brico Depot, locul în care găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a duce orice proiect la bun sfârșit, cu materiale de cea mai bună calitate și accesibile.

Dacă lucrările de amenajare au ajuns în etapa în care este momentul să aplici zugrăveli pe pereții interiori, ai nevoie, pe lângă vopselele potrivite, de instrumente care să te ajute să termini treaba mai repede și mai ușor. Ți-am pregătit o gamă variată de unelte pentru zugrăvit, pe care să le folosești pe orice suprafață, fie că este vorba de pereți, ferestre sau accesorii decorative. În magazine sau la doar câteva clickuri distanță, pe site, găsești pensule, trafaleți, folii de protecție, bidinele și benzi de mascare, din care să alegi tot ce ai nevoie pentru proiectul tău. Pensulele, trafaleții și bidinelele au mânere ergonomice, ușor de manevrat, așa că vei putea să faci treaba simplu și rapid, iar foliile și benzile de mascare te ajută să păstrezi spațiul și suprafețele curate când aplici zugrăvelile.

Alege tot ce ai nevoie și poți începe treaba. Iar dacă nu știi exact care sunt lucrurile de care ai nevoie, colegii noștri din magazin sunt gata să te ajute ci idei și inspirație! Ne gândim în permanență la nevoile tale de amenajare și ne străduim să îți oferim cele mai bune soluții și produse, pentru ca lucrurile să fie cât mai simple pentru tine.

Poți comanda rapid și în siguranță toate produsele și accesoriile dorite, cu opțiunea de livrare în magazin sau la tine acasă! De asemenea, te așteptăm și în magazinele fizice Brico Depot, să descoperi toată gama pregătită pentru tine!

banner amenajari interioare
Pensule Pensule

Pentru toate planurile tale de amenajare, răspunsul este doar la câteva clickuri distanță, pe site, sau în magazinele noastre fizice. La Brico Depot, aliatul proiectelor tale, oricât ar fi de îndrăznețe, te așteptăm cu o mulțime de idei, inspirație, soluții ingenioase și eficiente și cele mai bune produse cu care să-ți transformi visele în realitate. Dacă pe lista ta de cumpărături se regăsesc și pensule pentru a finisa amenajarea unei camere sau a întregii case, ți-am pregătit o mulțime de variante, create pentru orice tip de suprafață sau material pe care îl folosești. Poți alege pensule rotunde, curbate, unghiulare,late, bidinele sau seturi de pensule, ușor de folosit, cu mânere ergonomice, cu care aplicarea vopselei va fi extrem de ușoară. Poți opta pentru pensule din fire naturale, sintetice sau dintr-o combinație de fire, compatibile cu marea majoritate a tipurilor de vopsea. În funcție de suprafață, pensulele te ajută să aplici vopseaua pe orice suprafață, perete, tavan sau calorifere, chiar și în zonele sau spațiile mai greu accesibile. Brico Depot este locul în care găsești întotdeauna o gamă variată de articole și accesorii de cea mai bună calitate, cu care îți poți pune planurile în aplicare. Iar dacă nu te-ai hotărât sau nu știi ce să alegi, colegii noștri îți pot oferi sfaturi și idei pentru ca aspectul final să fie cel pe care l-ai dorit. De asemenea, poți opta pentru varianta de livrare care ți se potrivește: plătește online cu ridicare din magazin sau livrare la tine acasă sau hai în vizită să vezi toate produsele pe care ți le-am pregătit!

Trafaleti Trafaleti

Când te apropii de finalul unui proiect de amenajare, abia aștepți să aplici ultimele finisaje și să te bucuri de rezultat. Aplicarea vopselelor și a vopselelor lavabile este una dintre ultimele etape ale unei lucrări de interior, iar pentru ca aspectul final să fie cel pe care ți l-ai dorit, ai nevoie de produsele și accesoriile potrivite, care să te ajute să obții aspectul pe care l-ai visat. Dacă ai de acoperit cu vopsea o suprafață mare, de exemplu pereți sau tavane, cea mai bună metodă de aplicare este cea cu un trafalet. Alege mărimea potrivită, tipul de rolă destinat unei anumite vopsele și lungimea mânerului necesară și ești gata de treabă! Ai de asemenea la dispoziție opțiunea cu set, care conține trafalet (rolă și mâner) și grătar, o soluție completă pentru aplicarea vopselei. Grătarul este necesar pentru a elimina vopseaua în exces de pe rolă, pentru ca stratul de vopsea să fie uniform. În plus, dacă folosești un grătar, aplicarea este mai curată, pentru că vopseaua nu se scurge pe podea și nu te stropești. Poți alege role din poliamidă sau din spumă, în funcție de suprafață și este recomandat să adaugi în coșul de cumpărături și rezerve de role, pentru a te asigura că ai la îndemână toate accesoriile necesare pentru a termina treaba. Adăugăm în permanență în gama de produse articole și accesorii care să-ți facă viața mai ușoară și să te ajute să-ți transformi visele în realitate rapid și fără bătăi de cap. În plus, poți comanda online toate lucrurile de care ai nevoie, cu livrare acasă la tine sau ridicare din magazin. Iar dacă vrei să ne faci o vizită și să descoperi și mai multe surse de inspirație, te așteptăm și în magazinele fizice.

Folii de protectie Folii de protectie

Una dintre cele mai dificile etape într-un proiect de construcție sau amenajare este cea în care trebuie să strângi toate resturile de materiale și să cureți petele de vopsea de pe suprafețe. Pentru a evita accidentele neplăcute din timpul aplicării vopselei, este recomandat să folosești folii de protecție, cu care să acoperi podeaua și mobilele. Astfel, vei petrece mai puțin timp curățând și mai mult bucurându-te de rezultatul final. La Brico Depot ți-am pregătit o gamă variată de folii de protecție pentru podea, universale sau natur, cu care proiectul tău va fi gata mai repede. Poți opta pentru folii de diferite culori și dimensiuni, rezistente, ușor de folosit și de strâns la finalul lucrării. Foliile de protecție pe care le găsești la Brico Depot sunt disponibile într-o mulțime de variante de lungimi și lățimi, așa că îți va fi ușor să alegi ceva pe măsura spațiului de care dispui. Dacă nu ești sigur care este cea mai bună variantă pentru tine sau care este cantitatea de care ai nevoie, colegii noștri îți pot da o mână de ajutor și sfaturi pentru ca tu să faci cea mai bună alegere. Brico Depot este aliatul tău de nădejde de fiecare dată când ai un proiect de amenajare a casei sau grădinii. Aici găsești întotdeauna toate lucrurile de care ai nevoie, sfaturi, soluții și inspirație pentru toate proiectele tale. Și pentru că ne dorim ca lucrurile să fie cât mai simple și rapide pentru tine, îți oferim mai multe modalități de a cumpăra. Poți plasa comanda online, cu ridicare din magazin sau livrare la domiciliu sau ne poți vizita oricând în magazinele noastre fizice să descoperi toată gama de produse.

Benzi de mascare Benzi de mascare

Construcția și amenajarea unei case sunt proiecte care presupun o mulțime de provocări, pentru care ai nevoie de numeroase articole și accesorii de cea mai bună calitate, care să asigure rezistența în timp și un aspect frumos. La Brico Depot, aliatul tău de nădejde pentru toate lucrările din casă și grădină, găsești toate lucrurile de care ai nevoie pentru a-ți transforma visele în realitate în cel mai scurt timp și fără bătăi de cap. Online și în magazinele noastre fizice ți-am pregătit o mulțime de produse și accesorii pentru orice tip de proiect, oricât ar fi de îndrăzneț. Dacă ai ajuns în etapa aplicării vopselei, ai nevoie de o soluție simplă și eficientă pentru a evita accidentele și petele nedorite de pe suprafețe. Cea mai simplă metodă pentru a lucra curat și rapid este aplicarea de benzi de mascare. Acestea sunt disponibile într-o gamă variată de dimensiuni și culori, ușor de lipit și de scos, rezistente, cu care aplicarea vopselei, amorsei sau a chitului va deveni o sarcină mai ușoară și mai curată. Iar dacă nu știi ce să alegi sau care este cantitatea de care ai nevoie, colegii noștri îți pot da o mână de ajutor. Cu Brico Depot lucrurile sunt tot timpul mai simple. Și pentru că ne dorim ca tu să termini treaba mai rapid și cât mai simplu posibil, ți-am pregătit mai multe modalități de a comanda și cumpăra. Poți comanda online și alegi modalitatea de livrare care ți se potrivește: cu ridicare din magazin sau transport la tine acasă. În plus, te așteptăm oricând în magazinele fizice să descoperi toată gama de produse!

produsele noastre preferate

te-ar putea interesa și

gamele noastre

Ladoga
Chiar și o baie de mici dimensiuni poate fi amenajată astfel încât să pară mai spațioasă și aerisită. Secretul constă în dulapurile pentru depozitare inteligentă, alegerea unei palete deschise de culori, uniformizarea designului și valorificarea luminii prin instalarea unei oglinzi mari, care poate dubla optic spațiul.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

GHID PRACTIC pentru alegerea pistolului de vopsit si zugravit GHID PRACTIC pentru alegerea pistolului de vopsit si zugravit
Fie ca lucrezi in constructii sau esti utilizator casnic si ai de vopsit o suprafata mare, vei avea nevoie de un pistol de vopsit si zugravit.Avantajele folosirii unui pistol de vopsit in fata unei pe...
citește mai mult
Pregătirea pereților pentru vopsit Pregătirea pereților pentru vopsit
Merită să acorzi ceva mai mult timp și grijă pentru pregătirea pereților înainte de zugrăvire, deoarece vei obține un finisaj mult mai bun. Urmează pașii de mai jos pentru a afla cum să pregăteș...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.