Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Vase si seturi WC

Cele mai căutate

Produse din categoria Vase si seturi WC


Obiectele sanitare din baie reprezintă partea cea mai importantă atunci când vine vrba de amenajarea acestei încăperi. La Brico Depot găsești inspirație pentru amenajarea băii care îți poate fi de folos atunci când ești indecis.

Fie că ai o baie mică sau dispui de spațiu generos pentru a tranforma o baie normală într-un spațiu bine organizat care să-ți ofere momente de relaxare și confort, la Brico Depot găseștii soluții complete.

Alege din gama noastră de vase și seturi dw WC potrivite stilului tău. La noi găsești:

  • Vas de WC autonom
  • Vas de WC suspendat

Odată cu trecerea timpului, apar noi tehnologii și soluții moderne de amenajare a băii pentru un confort sporit, dar și pentru un design aparte. La Brico Depot găsești vase de WC de la branduri cunoscute precum GoodHome sau Cooke&Lewis cu diferite forme:

  • Vas de WC rotund
  • Vas de WC pătrat

Tipul de scurgere al vasului este un alt aspect important în alegerea modelului potrivit. Astfel, în gama noastră de vase de WC vei găsi:

  • Vas de WC cu scurgere dublă
  • Vas de WC cu scurgere orizontală
  • Vas de WC cu scurgere vertical

Vasele de WC suspendate, dar și cele autonome de la Cooke & Lewis oferă durabilitate și încredere, pentru care producătorul oferă 10 ani garanție. Vasele de WC suspendate, spre deosebire de cele clasice, sunt foarte practice. Dacă vei opta pentru acest model, vei beneficia de mai mult confort atunci când vei curăța baia, deoarece vei șterge mult mai ușor pardoseala.

În plus, la Brico Depot poți alege să achiziționezi vase de WC autonome sau supsendate cu tot cu capac. Acestea sunt extrem de rezistente, elegante și au o închidere lentă. Vasele de WC de la Brico Depot au un raport calitate-preț excelent. Acestea sunt realizate din porțelan, ușor de montat și întreținut.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360