Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Usi de garaj

Produse din categoria Usi de garaj


Necesare pentru siguranță și aspect, ușile de garaj sunt un element esențial de construcție, care te ajută să îți păstrezi mașina și lucrurile depozitate în garaj în cele mai bune condiții.

De aceea, la Brico Depot ai la dispoziție o gamă largă de uși pentru garaj, de cea mai bună calitate, rezistente, din care tu să alegi varianta potrivită pentru construcția ta:

  • Uși de garaj basculante
  • Uși de garaj manuale
  • Uși de garaj cu motor
  • Kituri pentru uși de garaj

Modelele de uși de garaj sunt disponibile în mai multe mărimi și variante de culori (maro, alb, gri), așa că îți va fi ușor să optezi pentru o soluție potrivită construcției, spațiului și nevoilor tale.

Înainte de a pleca la cumpărături sau de a comanda ușa pentru garaj, gândește-te la toate detaliile care te vor ajuta în procesul de cumpărare, de la dimensiuni până la sistemul de deschidere/închidere și apoi alege produsul care corespunde construcției.

Întrebări frecvente

 

Cum aleg ușa de garaj potrivită?


Măsoară cu atenție lungimea și lățimea acestora, pentru a se potrivi spațiului, gândește-te ce sistem de închidere/deschidere este necesar, ce tip de material și culoare dorești să aibă, pentru ca la final soluția aleasă să fie exact ce ți-ai dorit, potrivită stilului și nevoilor tale.
Ce tipuri de uși de garaj găsesc la Brico Depot?


În magazinul nostru găsești următoarele tipuri de uși pentru garaj: uși de garaj basculante, uși de garaj manuale și uși de garaj cu motor, de la producători de top (Ecostar, Novum, Onegate).Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
  • Livrare în magazin;
  • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 4 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
  • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
  • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
  • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
  • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360