Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Încălzire și climatizare

O casă fericită este o casă încălzită! Pentru că ne gândim la confortul tău și al celor dragi ție, la Brico Depôt găsești toate soluțiile de care ai nevoie pentru încălzirea locuinței tale. Chiar dacă alegi să te încălzești folosind produse clasice, precum sobe și șeminee, sau optezi pentru aeroterme, radiatoare ori centrale electrice sau pe gaz, fii sigur că îți punem la dispoziție tot ce-ți trebuie. Da, chiar și soluții de încălzire a apei, elemente de alimentare pentru apă și gaz, accesorii conectică, sisteme de aerisire și, desigur, combustibili!

banner incalzire
Încălzire pe lemne Încălzire pe lemne

Încălzirea cu lemne rămâne unul dintre cele mai practice și des-întâlnite modalități de încălzire a locuinței. În plus, este o soluție mai ieftină și foarte eficientă, mai ales dacă locuința este izolată termic. În oferta Brico Depôt vei descoperi o selecție de sobe, șeminee și focare, dar și accesorii utile pentru montaj și combustibili - totul pentru a te ajuta să păstrezi o temperatură optimă în căminul tău în sezonul rece.

Combustibili Combustibili

Îți punem la dispoziție o gamă variată de combustibili solizi pentru o iarnă călduroasă. Fie că ai nevoie de peleți, brichete sau lemne de foc, la Brico Depôt te asigurăm că vei găsi întotdeauna combustibilii potriviți, la cele mai bune prețuri.

Centrale și cazane Centrale și cazane

Atunci când te hotărăști să achiziționezi și să implementezi un sistem pentru încălzirea locuinței trebuie să ții cont de mai multi factori precum temperatura optimă dorită, rezistența termică a pereților interiori, gradul deizolare al pereților exteriori, dar și de suprafața locuinței. Indiferent de soluția pe care o alegi, în gama Brico Depôt vei găsi centrale termice electrice sau pe gaz, dar și cazane pe lemne, precum și radiatoare, termostate și toate accesoriile necesare montării și exploatării soluției de încălzire alese.

Încălzire electrică Încălzire electrică

Îți punem la dispoziție o gamă largă de soluții de înaltă calitate pentru încălzirea electrică a locuinței, balconului, curții sau terasei tale. De la convectoare și aeroterme până la încălzitoare de terasă și șeminee electrice, la Brico Depôt găsești tot ce-ți trebuie, întotdeauna la prețuri foarte mici.

Radiatoare Radiatoare

Brico Depôt îți oferă o serie de aparate de încălzire menite să aducă un plus de căldură acolo unde este necesar. Fie că ai nevoie de aeroterme sau de radiatorare, ambele pot fi utilizate atât în dormitor și sufragerie, dar și pentru încălzirea băii în timpul sezonului rece. Pont: aeroterma poate fi folosita chiar și vara, ca ventilator. Indiferent de produsul pe care îl alegi, te asigurăm că vei găsi întotdeauna produse de calitate superioară la prețuri excelente!

Aparate de aer condiționat Aparate de aer condiționat

Aparatele de aer condiționat și aparatele pentru ventilație sunt ușor de instalat, silențioase și răcesc sau încălzesc camera la temperatura dorită de tine. Îți propunem o gamă largă de produse în diferite stiluri, care vor completa perfect desgin-ul oricărei încăperi. Nu uita: fie că alegi un ventilator sau un aparat de aer condiționat performant e foarte important ca acestea să fie întreținute corespunzător pentru ca tu să te bucuri de o casă climatizată conform nevoilor tale, pe tot parcursul anului.

Încălzire apă Încălzire apă

O locuință confortabilă are nevoie de echipamente pentru stocarea și încălzirea apei. La Brico Depôt poți alege dintr-o gamă variată de boilere și instanturi pe gaz sau electrice, dar și panouri solare, întotdeauna la cele mai bune prețuri! Descoperă produsul perfect pentru confortul familiei tale, dar și toate accesoriile de care ai nevoie pentru a-ți monta singur încălzitorul ales.

Alimentare apă Alimentare apă

Alimentarea cu apă reprezintă unul dintre principalele elemente pe care trebuie să le ai în vedere în momentul în care te ocupi de instalațiile locuinței. În oferta Brico Depôt am inclus toate produsele necesare realizării și reabilitării instalației pentru alimentarea cu apă: țevi, conectică, robineți, racorduri și garnituri. În plus, găsești tot ce ai nevoie pentru proiectul tău la prețuri foarte mici, întotdeauna!

Evacuare apă Evacuare apă

Instalația de evacuare a apei este esențială pentru a te bucura de o locuință modernă și confortabilă. De aceea, Brico Depôt îți pune la dispoziție toate produsele necesare realizării și reabilitării instalației de evacuare a apei: țevi, conectică, sifoane de pardoseală, dar și soluții pentru desfundat țevi și tratamente pentru fose septice. Descoperă soluția perfectă pentru căminul tău și treci la treabă!

Sisteme de ventilație Sisteme de ventilație

Ventilația corespunzătoare a spațiilor din locuința ta este esențială. De aceea îți oferim o gamă largă de soluții de ventilație electrică, grile și accesoriile necesare montării și exploatării efeciente și, mai ales, în deplină siguranță. Descoperă oferta Brico Depôt și alege-ți produsele necesare pentru confortul tău.

Alimentare gaz Alimentare gaz

Pentru a realiza instalația de alimentare cu gaz a locuinței tale îți recomandăm să consulți un specialist în domeniu pentru a ști cu exactitate toți pașii proiectului, dar și pentru a afla de ce anume ai nevoie pentru o lucrare sigură și perfect funcțională. Noi îți punem la dispoziție o gamă variată de fitinguri, țevi, racorduri, conectică, robineți și alte accesorii de calitate, la prețuri imbatabile.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cum alegi aparatul de aer conditionat: ghid pentru cumpărători Cum alegi aparatul de aer conditionat: ghid pentru cumpărători
Alegerea unei instalații de climatizare nu este o misiune ușoară. Sunt aspecte pe care trebuie să le ai în vedere încă dinainte să te apuci de căutări. În primul rând, trebuie...
citește mai mult
Cum funcționează și cum alegi caloriferul electric și alte aparate de încălzire Cum funcționează și cum alegi caloriferul electric și alte aparate de încălzire
Cu ce încălzești locuința, în sezonul rece? Soba, centrala termică, convector, panouri radiante sau calorifer electric? Vorbim despre toate acestea, dar în primul rând despre c...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.