Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Unelte construcții

Îți recomandăm

Proiectele de construcții sunt provocări majore de amenajare, la capătul cărora te așteaptă rezultatele la care ai visat și pentru care ai depus efort. Pentru ca lucrurile să fie mai ușoare și pentru că știm că uneori este important să ai o mână de ajutor, la Brico Depot ți-am pregătit o mulțime de soluții și produse care te vor ajuta să duci la capăt toate lucrurile pe care ți le-ai propus. Așa că te așteptăm în magazine și pe site să vezi toată gama de articole și accesorii pentru planurile tale de construcții sau renovare! Unul dintre cele mai importante produse de care ai nevoie pentru orice construcție de anvergură, este o betonieră. Este important să alegi un model cu capacitatea și puterea motorului potrivite pentru cantitatea de materiale pe care urmează să le pregătești! Modelele de betoniere de la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate, din fontă și materiale rezistente, la cele mai accesibile prețuri! Alege modelul potrivit pentru tine și folosește-l conform cu recomandările de utilizare și întreținere, pentru a îl putea folosi eficient cât mai mult timp! În plus, toate betonierele de la Brico Depot au garanție de aproximativ 3 ani! Betonierele pe care le găsești la Brico Depot sunt ușor de folosit, ergonomice și le poți transporta și depozita în siguranță atunci când nu le folosești! Poți alege să comanzi online și să ridici produsele din magazin sau poți opta pentru livrarea acasă. Și nu uita că te așteptăm și în magazinele noastre fizice, să descoperi toată gama de produse și să te lași inspirat!

Viața la curte vine cu o mulțime de beneficii și motive de bucurie, însă până ajungi la ceea ce ai visat, ai o mulțime de provocări cărora trebuie să le faci față. Așa că Brico Depot, aliatul tău de nădejde pentru toate proiectele de amenajare a casei și grădinii, s-a gândit la toate și ți-a pregătit online și în magazine o gamă variată de articole și accesorii care te vor ajuta să duci planurile la bun sfârșit, cu cele mai bune rezultate. Produsele pe care le găsești la Brico Depot sunt de cea mai bună calitate, practice și eficiente, iar prețurile sunt potrivite pentru orice buget!

Brico Depot, prietenul tău de nădejde pentru toate proiectele de amenajare a casei și grădinii, îți vine tot timpul în ajutor, oricât de îndrăznețe ar fi planurile și lucrările tale! 

Pentru proiectele și activitățile tale din casă și grădină, la Brico Depot găsești toate lucrurile de care ai nevoie, la cel mai bun raport calitate-preț! Orice ai avea în plan, te așteptăm la Brico Depot cu o mulțime de soluții, inspirație și produse din materiale de cea mai bună calitate, funcționale și practice, cu care vei face lucrurile mai eficient și mai rapid și te vei bucura de rezultatele la care ai visat!

Ai nevoie de ajutor de nădeje pentru proiectele tale ce țin de construcții și reparații? Asigură un acces facil în toate zonele de lucru, dar și un nivel sporit de siguranță optând pentru schele rezistente, realizate din materiale durabile. La Brico Depot poți achiziționa schele cu o stabilitate optimă pentru un proces de lucru cât mai ușor.

Cele mai apreciate produse

Te-ar putea interesa și

Top produse sub 99 lei

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Știm că ești priceput la toate, însă unele proiecte, așa cum este izolarea casei, necesită lucru în echipă, alături de prieteni. Asigură-te că ai toate materialele necesare și că fiecare ș...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360