Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Motocoase

Cele mai căutate

Produse din categoria Motocoase


La Brico Depot găsești o mulțime de variante pentru întreținerea grădinii. Descoperă și tu produsele cu ajutorul cărora poți avea o grădină aranjată, fără prea mult efort.
La Brico Depot găsești două tipuri de motocoase și motocositoare:

 • Motocoase electrice
 • Motocoase pe benzină
 • Motocositoare

Motocoasa electrică este ușor de manevrat, datorită mânerului ergonomic și reduce efortul depus atunci când este folosită. Este dotată cu un sistem de pornire ușor, pentru a realiza lucrări de calitate, într-un timp scurt.

Aceasta este alimentată la curent electric, este fabricată din materiale de calitate si are o lamă de tăiere de 25 cm. Motocoasa electrică este potrivită pentru aranjarea grădinii, scurtarea tufelor și arbuștilor. Gândită pentru a veni în ajutorul celor care îngrijesc grădini și peluze, motocoasa pe benzină este dotată cu sistem de demarare rapid, pentru a scurta timpul de muncă în grădină sau curte. O motocoasă pe benzină va asigura confort și utilitate.

La Brico Depot vei descoperi o gamă variată de motocoase de la branduri renumite, precum:

 • Denzel
 • HERO Motor
 • Mac Allister
 • Expres
 • O-Mac

Un element important în alegerea unei motocoase electrice sau a unei motocoase pe benzină poate fi puterea acesteia, în funcție de nevoile tale.

La Brico Depot găsești motocoase de ambele tipuri cu puteri variabile:

 • 1 CP
 • 1,9 CP
 • 1000 W
 • 2,4 CP
 • 3 CP
 • 5 CP
 • 2 CP

Motocoasa pe benzină beneficiază de lubrifiere automată a lanțului și este folosită adesea de grădinari pentru capacitatea și puterea acesteia de a tăia și stiliza gardurile vii, având o tăiere fină și precisă. Tăiatul crengilor și a ramurilor inestetice devine o sarcină mai ușoară, chiar distractivă, cu ajutorul motocoaselor electrice sau pe benzină.

Întrebări frecvente

 

Ce modele de motocoase găsesc pe Brico Depot?


La Brico Depot găsești o gamă variată de motocoase electrice sau pe benzină, de la branduri renumite, specializate în domeniul utilajelor pentru grădinărit, precum Denzel, Expres, Mac Allister. În funcție de nevoile tale, de activitățile pe care dorești să le desfășori, ai la dispoziție modele cu puteri diferite de funcționare.
Cum aleg motocoasa potrivită?


În funcție de necesitățile tale poți opta pentru o motocoasă pe benzină sau pentru una electrică. Motocoasele electrice pot fi cu acumulatori sau cu alimentare directă la rețeaua de electricitate, iar cele pe benzină necesită alimentate și se pot folosi oriunde, având aria de mișcare necondiționată de un cablu. Luând în calcul și volumul de muncă va trebui să alegi tipul de motocoasă. Astfel, pentru grădinile mici vei putea opta pentru cele cu funcționare pe bază de acumulatori sau cu funcționare pe bază de energie electrică. Pentru suprafețele mari, atunci când nu ai la îndemână o priză, motocoasa potrivită este cea pe benzină.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360