Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Sape

Produse din categoria Sape


Șapele sunt materiale folosite în construcții ce au un rol important pentru pardoseli. De aceea este important să alegi produsul potrivit cu tipul de pardoseală, având mai multe variante.

În funcție de tipul șapei, de la Brico Depot, poți să alegi:

  • șapă de egalizare. Se utilizează în general pentru a egaliza pardoseala, la un nivel mai grosier. Se poate turna direct peste beton, peste plăcile de OSB, dar și peste o gresie mai veche. Aceste șape au un conținut mai redus de ciment, față de beton, se toarnă în strat de minim 1 cm pentru a avea o rezistență mai crescută. Șapele de egalizare pot fi de mai multe tipuri. Șape flotante ce se separă de suport cu ajutorul unei folii PVC, ce are rolul de a proteja suportul, au o grosime de 45 mm. Șape aderente ce se aplică direct peste beton sau pe gresia veche, se utilizează o amorsă înainte de turnare.
  • șapă autonivelantă. Are o granulație foarte fină și este utilă pentru lucrări de precizie, când ai nevoie de un suport perfect drept, precum la linoleum. Această șapă poate avea o grosime cuprinsă între 10 și 30 mm. Cele care au o rezistență la compresiune de 20N/mm2, se utilizează pentru trafic rezidențial.

Șapa se mai alege și în funcție de locul unde vrei să o folosești, fiind:

  • pentru interior, ce se poate utiliza doar pentru spațiile aflate la interior;
  • pentru interior/exterior.

Șapele se comercializează la saci de 25 kg, 30 kg sau 40 kg. Găsești produse de la branduri renumite în domeniu, precum: Ceresit, Baumit, Holcim, Firos.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360