Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Termeni și condiții utilizare site

La accesarea, navigarea sau folosirea în orice alt mod a site-ului https://www.bricodepot.ro/ și a aplicației Brico Depot care este disponibilă în App Store și Google Play (operate de către Bricostore Romania SA) acceptați, fără limitări, restricții sau excluderi, termenii și condițiile de utilizare expuse în continuare.

Pentru facilitarea urmăririi acestui document:

  • site-ul disponibil la domeniul rădăcină de https://www.bricodepot.ro/ (inclusiv orice sub-pagină) va fi denumit în continuare ”Site-ul Brico Depot”;
  • Aplicația Brico Dépôt disponibilă în App Store și Google Play este denumită în continuare ”Aplicația Brico Dépôt”;
  • Bricostore Romania S.A. (CUI 14328360; J40/9990/200 ) va fi denumit ”Operatorul Site-ului Brico Depot/ Aplicației Brico Dépôt”.

Dorim să vă supunem atenției faptul că informațiile conținute în acest document trebuie să fie citite prin raportare la alte documente disponibile pe Site-ul Brico Depot care tratează aspecte punctuale, precum Politica de Confidentialitate a Bricostore Romania SA, Politica de cookies a Site-ul Brico Dépôt , etc.

Site-ul Brico Depot si Aplicatia Brico Dépôt vor fi folosite exclusiv pentru uzul dumneavoastră privat și personal, noncomercial și cu condiția respectării dreptului de proprietate intelectuală în scopul principal de informare cu privire la produsele și serviciile oferite de rețeaua Brico Dépôt. Orice utilizare trebuie să ia în considerare limitările, condițiile și exluderile prezente în prezentul document. Dreptul de a folosi site-ul/aplicația nu pot fi cesionate catre alte persoane.

Nu aveți dreptul să modificați, schimbați, distribuiți, vindeți sau să transmiteți nicio informație conținută sau copiată de pe Site-ul Brico Depot si Aplicatia Brico Dépôt, inclusiv dar fără a se limita la texte, imagini, grafică, indiferent de scopul comercial sau public al unei asemenea activități. Aceste reguli sunt obligatorii pentru toți utilizatorii Site-ului Brico Depot si Aplicației Brico Dépôt, garantând, în aceste condiții, un drept neexclusiv, netransferabil și limitat de accesare și utilizare a site-ului si aplicație mobile.

Excluderile și drepturile rezervate prin prezentul document se completează (nu înlocuiesc) excluderi și drepturi rezervate pe orice altă cale de către Operatorul Site-ului Brico Depot si ai Aplicatiei Brico Dépôt, iar orice exludere vizează atât Site-ul Brico Dépôt, cât și aplicația Brico Dépôt.

 

MODIFICAREA ȘI ACTUALIZAREA ACESTOR TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE DE UTILIZARE
Societatea care administrează site-ul Brico Depot si Aplicația Brico Dépôt (e.g. Bricostore Romania S.A.) își rezervă dreptul de a revizui acești termeni și condiții de utilizare prin actualizarea secțiunii relevante din Site-ul Brico Depot în orice moment și fără o notificare prealabilă a utilizatorilor, în mod unilateral.

Termenii și condițiile de utilizare în vigoare sunt cei afișați pe site-ul Operatorilor. Vizitarea periodică a acestei pagini vă oferă posibilitatea de a lua la cunoștință de orice modificare survenită cu privire la acești termeni și condiții, dumneavoastră fiind unicul răspunzător de cunoașterea și conformarea la noile prevederi și modificări ce pot apărea. În caz de neconformare, ne rezervăm dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care încalcă acești termeni și condiții de utilizare sau orice alte prevederi relevante din legislația în vigoare.

Operatorul Aplicației Brico Dépôt poate modifica, adapta sau schimba software-ul, caracteristicile serviciului, interfața cu utilizatorul și design-ul, amploarea și disponibilitatea conținutului din cadrul aplicatiei și orice alt aspect, integral sau parțial și fără a fi obligați să furnizeze o notificare prealabilă legate de aceste modificări. Operatorul Aplicații Brico Dépôt poate opri în orice moment punerea la dispoziție a Aplicației Brico Dépôt. Aceste modificări/întreruperi nu vă acordă dreptul de a formula reclamații, plângeri sau alte cereri de despăgubiri împotriva unor asemenea acțiuni întreprinse de Operatori.

 

ACCESIBILITATEA SITE-UL BRICO DEPOT ȘI AI APLICAȚIEI MOBILE
Site-ul Brico Dépôt și Aplicația Brico Dépôt sunt accesibile vizitatorilor/utilizatorilor 24h/24h, 7 zile/7 zile în afara cazurilor în care se efectuează operațiuni de mentenanță și alte cazuri cu caracter excepțional, până la stoparea site-ului/aplicației.

Operatorul Site-ului Brico Depot și ai Aplicației Brico Dépôt își rezervă dreptul de a întrerupe unilateral accesul la acest site (integral/parțial și/sau temporar/definitiv) și al Aplicației Brico Dépôt, în orice moment, cu notificarea imediată a utilizatorilor, de regulă prin mesaj afișat la momentul accesării. Operatorul Site-ului Brico Dépôt și ai aplicației mobile nu poate fi ținut răspunzător față de vizitatori și/sau față de terțe persoane pentru lipsa de funcționalitate sau pentru funcționarea neconformă a acestuia sau pentru informațiile neconforme prezentate pe acestea.

 

LINKURI
Site-ul Brico Dépôt si Aplicației Brico Dépôt pot conține legături (denumite în această sencțiune ”Link-uri”) sau trimiteri către alte pagini web pentru utilizarea cărora se vor aplica termenii și condițiile de utilizare specific. Operatorul Site-ului Brico Depot si ai Aplicatiei Brico Dépôt nu este răspunzător și nu își asumă nicio obligație pentru conținutul respectivelor website-uri și/sau cu privire la orice alte legături sau trimiteri din acestea către alte website-uri sau pagini web.

Potențialele Link-uri disponibile pe Site-ul Brico Depot si in Aplicația Brico Dépôt sau orice altă formă de trimiteri către alte pagini web este realizată, de regulă, pentru ajutorul sau în interesul utilizatorului, iar în alte cazuri în scop publicitar.

Prin utilizarea Site-ului Brico Depot si ai Aplicatiei Brico Dépôt, utilizatorul înțelege și acceptă că accesează acele website-uri și/sau folosește produsele/serviciile oferite prin intermediul acestora, exclusiv pe propriul risc și pe propria răspundere și că nu poate trage la răspundere Operatorul Site-ului Brico Depot si ai Aplicației Brico Dépôt pentru orice formă de prejudiciu suferite ca urmare a accesării Link-uri și/sau folosirii serviciilor puse la dispoziție pe respectiva pagină web.

DREPT DE PROPRIETATE ASUPRA CONȚINUTULUI ACESTUI SITE ȘI CELE DIN APLICAȚIA MOBILĂ
Toate materialele reproduse site-ul bricodepot.ro și in Aplicatia Brico Dépôt, incluzând, dar fără a se limita la informații, texte, grafica, software, unelte, produse, servicii, date, rezultate ale folosirii software-ului, reclame, nume, logo-uri precum și mărci înregistrate reprezintă “conținutul” acestui site si ai Aplicatiei Brico Dépôt, fiind protejate de legea dreptului de autor, legile referitoare la mărci și proprietate intelectuală, cu excepția unei stipulații exprese contrare existente pe site/în aplicația mobilă.

Folosirea de către dumneavoastră a conținutului site-ului si aplicației mobile constituie o acceptare a acestor condiții și vă obligă la respectarea acestora. Este interzisă modificarea, copierea, reproducerea, descărcarea, transmiterea sau distribuirea acestui conținut în orice modalitate cu excepția cazurilor permise de condițiile de utilizare sau cu consimțământul expres și prealabil al proprietarului acestui conținut.

MĂRCI ÎNREGISTRATE ȘI COPYRIGHT
Mărcile înregistrate și logo-ul de pe acest site, aplicație mobile și alte site-uri afiliate aparțin, după caz operatorului site-ului și/sau socităților din grupul din care face parte Brico Depot (brand operat în România de către Bricostore România S.A.) și sunt protejate de către Legea nr. 84/1998 privind mărcile și indicațiile geografice de către tratate internaționale și de Codul Penal, iar reproducerea și folosirea lor neautorizată vor atrage după sine pedepsirea conform acestora. Operatorul Site-ului Brico Depot si ai Aplicației Brico Dépôt își rezervă toate drepturile.

Legea dreptului de autor și tratatele internaționale protejează acest site și aplicația mobile. Nimic din acest site sau aplicație mobila, ori din site-urile afiliate nu poate fi reprodus sub nicio formă și în niciun fel fără o permisiune în prealabil scrisă de la Operatorul site-ului Brico Depot si ai Aplicației Brico Dépôt (e.g. Bricostore Romania S.A.). Reproducerea neautorizată a acestui site, a Aplicației Brico Dépôt și a celor afiliate, ori a oricărei părți componente va atrage după sine pedepsirea conform legislației în vigoare.

De asemenea, dorim să vă supunem atenției că atunci când nu este făcută nicio menţiune despre drepturile referitoare la alte mărci, nume de firme, denumiri comerciale sau firme, indiferent dacă sunt înregistrate sau nu, şi care pot fi ataşate anumitor termeni sau însemne de pe Site-ul Brico Depot si a Aplicației Brico Dépôt nu implică în niciun caz faptul că aceste mărci, denumiri sociale, denumiri comerciale, firme, termeni sau însemne nu beneficiază de protecţie.

LIMITAREA RĂSPUNDERII
Operatorul Site-ului Brico Depot si ai Aplicației Brico Dépôt au realizat acest site/ aplicație ca un serviciu cu scop exclusiv informativ.

Transmiterea/punerea la dispoziția Operatorilor orice formă de informații nu creează nici un fel de relație contractuală cu Operatorul Site-ului Brico Depot (cu exceptia cazului în care se încheie un contract de vînzare cumpărare la distanță sau se apelează la serviciul de ”click and collect”, aspecte ce sunt guvernate de propriile reguli de utilizare, disponibilite pe Site-ul Brico Depot).

Nu trebuie să acționați în temeiul informațiilor oferite de acest site si Aplicație Brico Dépôt fără a cere asistență specializată de la Operatorul Site-ului Brico Depot. Deși Operatorul depune în mod constant eforturi să mențină informațiile, software-ul și alte servicii cât mai curate, complete, funcționale, corecte, actuale, acest site si aplicatia sa mobila pot conține erori și omisiuni pentru care nu ne asumăm nici o responsabilitate. Materialele și conținuturile pe site-ul bricodepot/în aplicație/ca urmare a utilizării aplicației sunt furnizate fără nici un fel de garanție, doar în scop informativ.

În ceea ce privește promovarea produselor prin intermediul site-ului Brico Depot si a Aplicatiei Brico Dépôt, vă rugăm să aveți în vedere că imaginile produselor sunt afișate pe acest site cu titlu de prezentare. Produsele efectiv achiziționate sau disponibile în format fizic pot diferi sub aspectul unor caracteristici (ex. nuanțe de culoare, ambalaj) de aspectul prezentat al produsului, în funcție de lotul în care au fost fabricate.

Operatorul Site-ului Brico Depot si a Aplicației Brico Dépôt nu este responsabil pentru nicio pierdere de tip hardware, software sau de fișiere, cauzate de folosirea site-ului/aplicatei. Prin urmare, Operatorul Site-ului Brico Depot/Aplicației Brico Dépôt nu oferă nici o garanție că site-ul, aplicatia mobila, produsele sau serviciile furnizate de către Operatori sau pentru promovarea brandului Brico Depot (inclusiv software-ul gratuit pentru descărcare) vor îndeplini cerințele dumneavoastră, nu vor fi întrerupte, vor fi sigure, fără erori sau ca site-ul, aplicatia mobila sau serverele folosite de Operatorul Site-ului Brico Depot/Aplicației Brico Dépôt nu au virusuri și sunt pe deplin funcționale sau curate.

Toate informatiile expuse în Aplicația Brico Dépôt au caracter strict informativ, inclusiv, dar fără a se limita la datele rezultate din utilizarea instrumentelor din sectiunea ”Depozit de unelte” sau ”Vremea în construcții”. Nu ne asumam nicio responsabilitate, de orice natura, cu privire la rezultate bazate pe aceste date. Instrumentele disponibile in Aplicația Brico Dépôt nu au caracter profesional, pot aparea variatii in exploatoare și nu trebuie să vă bazați pe ele în proiectele dumneavoastră, aceasta având caracter informativ.

 

ACHIZIȚII PRODUSE
Produsele sunt prezentate pe site siîn aplicație cu titlu de prezentare. Imaginile, caracteristicile, preturile, detaliile, modul de ambalare, taxelr aditionale, orice alte informatii relevante sunt pur informative. În mod involuntar pot apărea discrepanțe, erori și/sau greșeli cu informațiile prezentate în locațiile fizice. De principiu, informațiile expuse în magazin vor prevala asupra celor expuse pe Site-ul Brico Depot si in aplicatia mobila.

Pretul afisat pe site si in aplicatie nu este un pret unic valabil in toate magazinele Brico Depot, ci acesta poate diferi in functie de locatia magazinului. Promotiile afisate pe site-ul bricodepot.ro sunt valabile in limita stocului disponibil si/ sau in perioada de timp specificata si/ sau locatia indicata.

Operatorul Serviciului Click & Collect depune permanent eforturi pentru ca informatiile de pret (dar si denumiri, caracteristici si specificatii tehnice produse) sa fie corecte, insa nu exclud erorile de factor uman care pot impacta preturile si alte caracteristici ale produselor. In astfel de cazuri, Operatorul Serviciului Click & Collect va informa Cumparatorul asupra situatiei aparute, oferindu-i posibilitatea de a reconfirma comanda la pretul corect sau de a o anula.

Produsele pot fi achiziționate doar din rețeaua națională de magazine Brico Depot ale căror adrese și detalii de contact principale sunt indicate mai jos.

Modul de operare la nivel national al retelei de magazine Brico Depot se realizeaza dupa cum urmeaza.

Urmatoarele magazine Brico Depot sunt operate in tara noastra de catre societatea Bricostore Romania S.A.:

 

Adresa magazin Nr Telefon Adresa e-mail
Brico Depot Chiajna
Autostrada Bucuresti Pitesti km.11,4, Comuna Chiajna
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Baneasa
Sos. Bucuresti – Ploiesti, nr. 44B, sector 1, Bucuresti
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Pantelimon
Sos.Vergului nr.18, Sector 2, Bucuresti
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Orhideea
Str.Giulesti nr.1-3, Sector 6, Bucuresti
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Constanta 1
Bd. Tomis nr.401, Constanta
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Oradea
Calea Aradului, fn, (Era Shopping Park ), Bihor
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Drobeta
Bdul Alunis, nr.43, Drobeta Turnu Severin
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Calarasi
Str. Prelungirea Sloboziei, nr.18
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Ploiesti
Comuna Blejoi DN1 B, Prahova
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Pitesti
Com. Bradu, Sat Geamana DN 65 B, Jud. Arges
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Brasov
Calea Bucuresti nr.109, Brasov
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Arad
Calea Aurel Vlaicu, Nr. 296, Centrul Comercial Armonia
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Focsani
Str. Calea Moldovei, nr.49, jud. Vrancea
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Suceava
Calea Unirii, nr.22, jud. Suceava
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Militari
Bulevardul Iuliu Maniu 536-560, București 061129
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Vitan
Sos. Vitan-Barzesti, nr. 7A, Sector 4, Bucuresti
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Constanta
Soseaua Mangaliei, nr. 211B, Constanta, Constanta
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Braila
Str. 1 Decembrie 1918, nr. 60, Braila, Braila
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Timisoara
Str. Aristide Demetriade, nr. 1 - 3A, Timisoara, Timis
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Iasi 1
Sos. Pacurari, nr. 121, 700545, Jud. Iasi
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Iasi 2
Bvd.Tudor Vladimirescu, nr. 121, Iasi, Jud. Iasi
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Cluj
Calea Floresti nr. 157-159, DN1/ E60, iesirea spre Oradea, Cluj-Napoca, Cluj
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Botosani
Str. Calea Nationala, nr. 24F, Botosani, Botosani
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Galati
Str. Domneasca, nr. 158A, Galati, Galati
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Tg.Mures 
Bvd. 1 Decembrie 1918, nr. 289, Tg Mures, Mures
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Craiova
Calea Severinului, nr. 46-52, Craiova, Dolj
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Baia Mare
Bvd. Bucuresti, nr. 142, Baia Mare, Maramures
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Satu Mare
Drumul Careiului, nr. 77-79, Satu Mare, Satu Mare
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Buzau
Aleea Industriilor Nr 2B/1, Buzau
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Deva
Calea Zarandului, nr. 85A, Deva, Hunedoara
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Targoviste
Str. Lt. Stancu Ion, nr. 2D, Targoviste, Dambovita
021.204.34.34 client@bricodepot.ro
Brico Depot Piatra Neamt
Str. Fermelor, nr. 77B, Piatra Neamt, Neamt
021.204.34.34 client@bricodepot.ro

Locația magazinului va fi cea care va determina vanzătorul în contractul de vânzare care se încheie cu clientul, conform dispozițiilor relevante din Codul Civil.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE, PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Protejarea potențialelor date cu caracter personal procesate de către Operatorul Site-ului Brico Depot/Aplicației Brico Dépôt este o prioritate pentru noi.

Luăm măsurile necesare pentru a menține securitatea datelor personale care sunt procesate de către operatorul Site-ului Brico Depot/Aplicației Brico Dépôt. Operatorul Site-ului Brico Depot si ai Aplicației Brico Dépôt poate culege și păstra date despre persoanele care vizitează acest site/ aplicatia mobila și care voluntar furnizează aceste informații, prin intermediul procedurii de înregistrare, cu acordul expres al acestora. De asemenea, Operatorul Site-ului Brico Depot/Aplicației Brico Dépôt poate aduna și păstra informații referitoare la persoana de contact. Datele obținute sunt utilizate numai conform prevederilor legale de protecție a datelor prevăzute de legislația din România. Aceste informații pot fi folosite, cu acordul dumneavoastră, pentru a vă putea contacta în legătură cu produsele și serviciile noastre sau ale partenerilor noștri, în orice moment.

Comunicările includ, dar nu se rezumă la, emailuri de produse uitate în coș și alte tipuri de newslettere comerciale, de la care userii se pot dezabona cu ușurință, dând click pe link-ul de dezabonare din emailul primit sau scriind un mesaj prin care cer acest lucru la adresa data@bricodepot.ro.

Detalii mai multe cu privire la modul de gestionare al datelor cu caracter personal, al drepturilor pe care le aveți în legătură cu modul în care noi procesăm respectivele date, modul în care vă puteți exercita aceste drepturi, precum și alte informații relevante pe această temă pot fi găsite prin accesare următoarelor linkuri: Politica de confidentialitate Brico Depot.

UTILIZAREA COOKIE-URILOR
Site-ul Brico Depot conține cookie-uri. Cookie-urile fac pagina de internet eficientă prin reținerea anumitor preferințe ale dumneavoastră, produsele vizualizate/adaugate in cos, etc.

Cookie-urile nu au menierea să cauzeze daune dispozitivului dumneavoastră. Cookie-urile asigură, printre altele, optimizarea experieței de navigare pe Site-ul Brico Depot, iar în cazul în care optati pentru dezactivarea utilizării anumitor cookie-uri este posibil să nu beneficiați de o experieță de utilizare la potențialul maxim, iar anumite funcții ale Site-ului Brico Depot ar putea deveni indisponibile

Operatorul Site-ului Brico Depot nu își asumă responsabilitatea pentru potențialele disfuncționalități cauzate de împiedicarea instalării de cookie-uri. Detalierea politicii de cookie-uri folosite de Site-ul Brico Depot poate fi regăsită în politica de cookie-uri disponibilă aici.

FORTA MAJORA
Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Nimeni nu poate fi raspunzător pentru pentru neexecutarea obligatiilor sale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA
Prezentele condiții sunt supuse legii romane. Eventualele litigii aparute intre Operatorul Siteului Brico Depot si utilizatorii Site-ului Brico Depot si ai aplicatiei mobile se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi solutionate de instantele judecătorești române competente din Municipiul București.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360