Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Scarificatoare gazon

Produse din categoria Scarificatoare gazon


Aerarea gazonului este esențială pentru a asigura oxigen în sol, precum și pentru microorganismele necesare unei peluze verzi și dense.

După procesul de aerare, trebuie făcută scarificarea, la fel de necesară pentru un gazon care să crească sănătos și solid. Acest lucru se face de obicei primăvara și toamna după aerare. Prin scarificarea gazonului vei elimina resturile vegetale care se dezvoltă la baza firelor de iarbă. Datorită acestui procedeu, vei permite pătrunderea aerului și a apei necesare solului, pentru un gazon perfect.

La Brico Depot găsești diverse mașini și utilaje de grădină cu care să îți poți îngriji grădina sau curtea așa cum îți dorești. Vino și descoperă în magazinele noastre aeratoarele și scarificatoarele electrice 2 în 1 și profită de beneficiile unui gazon ideal.

Aeratoarele și scarificatoarele electrice de la Brico Depot sunt disponibile cu:

  • Motor de 1400 W
  • Motor de 1500 W

Brandurile disponibile sunt:

  • Marc Allister
  • Einhell

Bucură-te de momente de relaxare în grădina ta perfect curată și îngrijită datorită ustensilelor potrivite de la Brico Depot, la prețuri accesibile, datorită cărora vei obține rezultate impecabile.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de aeratoare și scarificatoare găsesc la Brico Depot?


Aeratoarele și scarificatoarele electrice de la Brico Depot sunt disponibile cu motor de 1400 W și motor de 1500 W. În funcție de nevoile tale, avem disponibile aeratoare și scarificatoare 2 în 1 de la Mac Allister și scarificatoare electrice de 1200 W de la Einhell.
Cum aleg un aerator și scarificator potrivit?


Pentru mai mult confort și flexibilitate, îți recomandăm aeratorul și scarificatorul 2 în 1. Acesta te scapă de 2 griji, cu un singur aparat.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
  • Livrare în magazin;
  • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
  • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
  • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
  • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
  • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360