Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Galeti constructii

Produse din categoria Galeti constructii


Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor sau vrei să faci diverse reparații acasă, vei avea nevoie și de o găleată potrivită pentru operațiunile propuse. La Brico Depot ai la dispoziție o gamă largă de găleți și îți prezentăm în continuare câteva aspecte de care este bine să ții seama pentru a achiziționa un produs potrivit pentru tine.

Ai la dispoziție:

  • Găleată pentru vopsea – ce are în interior o suprafață striată, pe care poți înlătura surpusul de vopsea de pe trafalet;
  • Găleată pentru mortar – mai solidă, rezistentă la soluții agresive;
  • Găleată universală.

Poți să achiziționezi o găleată din plastic sau din cauciuc. Gălețile pot avea mâner din metal sau din plastic, pentru a se putea manipula cu ușurință. Sunt și modele de vase pentru vopsea, ce sunt compatibile cu diferite tipuri de găleți, fiind ca o căptușeală.

Gălețile pot avea diferite culori, de la modelele clasice pe negru sau gri, la modele colorate pe verde, albastru, postocaliu, roșu sau transparente.

În funcție de cantitatea de material de care ai nevoie, vei alege și capacitatea găleții, pentru a fi mai ușor de utilizat și ai:

  • Capacitate mică, de 2 l, 5 l, 7 l;
  • Capacitate medie 10 l, 12 l, 20 l;
  • Capacitate mare 40 l, 80 l, 90 l.

De asemenea, poți achiziționa seturi de câte trei vase pentru vopsea, putând utiliza în paralel mai multe culori, sau seturi cu găleată și unelte.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360