Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Masini de tuns iarba

Cele mai căutate

Produse din categoria Masini de tuns iarba


Daca ești pasionat de grădinărit sau pur și simplu îți dorești să scapi de grija de a tunde iarba și ți-ar plăcea ca acest lucru să se întâmple fără prea mult efort, ai posibilitatea de a alege varianta convenabilă pentru tine, deoarece la noi găsești:

 • Mașină de tuns iarba
 • Robot de tuns iarba

Atunci când te decizi să alegi o mașină de tuns iarba potrivită, trebuie să știi că se gasesc 3 tipuri de motor precum:

 • Motor pe benzină
 • Motor manual
 • Motor electric

Mașinile de tuns iarba sunt un produs care te ajută să îți îngrijești grădina într-un mod mai rapid, simplu și mult mai confortabil. Pentru ca varianta pe care o alegi să corespundă nevoilor tale, pe lângă caracteristicile produsului, pe Brico Depot găsești mașini de tuns iarba de la brand-uri renumite, cum ar fi:

 • Bosch
 • Erbauer
 • Mac Allister
 • Performance Power
 • Ruris

Daca ai o curte generoasă cu un gazon dens, poți alege o mașină cu un motor puternic, pentru a economisi timp, însă dacă ai puțină iarbă în curte, dar totuși îți dorești ca aceasta să fie îngrijită, poți alege un produs cu un motor mai mic.

În magazinele noastre, vei găsi mașini de tuns iarba cu o putere începând de la 1000 W, până la 1700 W.

Brico Depot este aliatul tău de nădejde atunci când vine vorba de amenajarea grădinii sau a spațiului verde. Alege-ți mașina de tuns iarba potrivită nevoilor, tale iar noi o vom livra în cel mai scurt timp posibil."

Întrebări frecvente

 

Cum aleg o mașină de tuns iarba de la Brico Depot?


Pe Brico Depot găsești 3 tipuri de mașini de tuns iarba: manuală, electrică sau pe benzină. Mașinile de tuns manuale necesită împingerea aparatului pentru ca lamele să acționeze. Acest produs este potrivit pentru suprafețe de mici dimensiuni. Cea electrică funcționează pe bază de curent electric, mult mai ușor de folosit. Se alimentează prin cablu conectat la priză și este potrivită pentru suprafețe de dimensiuni medii. Pentru suprafețe mari, cu iarbă densă, mașina de tuns recomandată rămâne cea pe benzină. Acestea nu necesită alimentarea prin cablu, ceea ce înseamnă ca vei avea libertatea de a o folosi oriunde ai nevoie.
De la ce branduri găsesc mașini de tuns iarba pe Brico Depot?


Pe Brico Depot găsești o gamă variată de mașini de tuns iarba de la brand-uri renumite precum Bosch, Erbauer, Mac Allister, Ruris sau Performance Power, cu diferite tipuri de motor și putere, în funcție de nevoile tale.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360