Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Manipulare și ridicare

A venit clipa în care trebuie să alegi să îți faci munca mai ușoară. A manevra și a deplasa obiecte voluminoase sau grele reprezintă activități solicitante și, de multe ori, foarte periculoase. Brico Depot îți oferă cele mai performante echipamente de manipulare și ridicare, pentru a-ți face viața mai ușoară și pentru a te proteja eficient.

Știm cât de dificil este să manipulezi marfa sau obiecte foarte grele, în lispa echipamentului potrivit. Tocmai de aceea îți oferim tot necesarul de instrumente pentru ridicarea și transportul mărfurilor, în așa fel încât totul să meargă strună în magazinul sau depozitul pe care îl administrezi.

Tot pentru a-ți face viața de zi cu zi mai ușoară, alege să cumperi de la Brico Depot scări care să te ajute să ajungi la înălțimi mari, în siguranță. Profită de cele mai stabile și sigure accesorii la care poți apela, în așa fel încât să îți faci mereu treaba, fără a te pune în pericol. Pentru că cei mai buni profesioniști știu cum să fie eficienți fără a periclita siguranța lor și a celor din jur.

Colaborăm doar cu branduri de top și oferim perioade generoase de garanție, pentru ca tu să fii sigur că faci cea mai bună alegere apelând la produsele Brico Depot. Totodată, îți oferim și acces la recenziile lăsate de clienții care deja au testat aceste produse.

Descoperă pe site și în aplicație cele mai bune oferte și promoții la echipamentele de manipulare și ridicare, produse ce îți vor face viața mai ușoară, dar și mai sigură. Aplicația Brico Depot este disponibilă pe terminalele mobile ce folosesc iOS, dar și pe cele care funcționează pe bază de Android.

Îți oferim transport la domiciliu, dar ai și opțiunea de a comanda produsele în cel mai apropiat magazin Brico Depot.

E timpul să scapi de grija că trebuie să depui eforturi uriașe pentru a transporta obiectele pe care le vrei mutate. Cu ajutorul celor mai bune echipamente pentru ridicare, pe care Brico Depot ți le oferă, vei reuși să lucrezi în cele mai bune condiții de confort și siguranță. Descoperă în oferta noastră accesorii care te vor ajuta să manipulezi mult mai ușor obiectele grele, dacă ești meseriaș. Cu ajutorul celor mai bune ustensile din această categorie îți vei ușura munca și vei putea lucra în siguranță deplină. Dacă ai nevoie să ridici obiecte grele doar în situații specifice, pentru planuri personale, poți opta tot pentru soluții din gama oferită de Brico Depot. Cu ajutorul celor mai bune echipamente pentru ridicare, poți beneficia de sprijin important atunci când îți renovezi casa. Ridică și mută cu ușurință materialele precum plăcile de gresie, faianță, marmură sau geamurile. Îți oferim în toate magazinele noastre accesorii rezistente și fiabile. Firește, la Brico Depot ai și varianta de a comanda online toate produsele pe care ți le dorești. Pe site-ul nostru și în aplicația Brico Depot ai acces la detaliile tehnice pentru fiecare produs de care ești interesat. Poți afla materialele asupra cărora acestea pot acționa cu succes, dar și greutățile pe care le suporta. Nu în ultimul rând, ai ocazia să verifici pentru produsele din categoria Echipament ridicare și recenziile lăsate de clienții care deja le-au folosit. Părerile acestora îți vor oferi o imagine clară și te vor ajuta să alegi cele mai bune opțiuni pentru tine. Rămâi pe site-ul nostru și în aplicație pentru a fi mereu la curent cu cele mai tari oferte și promoții. Nu uita că îți oferim livrare la domiciliu, dar ai și opțiunea de a ridica direct din cel mai apropiat magazin produsele favorite.

Totul e mai ușor atunci când te bazezi pe echipamente și soluții moderne. Inclusiv deplasarea obiectelor grele poate fi facilitată. Cu ajutorul celor mai bune transportoare, vei putea să manipulezi cu lejeritate bunurile pe care le ai de deplasat. Am selectat produse care răspund absolut tuturor nevoilor, pentru a-ți oferi soluții creative în ceea ce privește transportul facil al obiectelor. Pentru că punem mereu accent pe funcționalitate și pe eficiență. Transportatoarele din oferta Brico Depot garantează un nivel ridicat de securitate atât pentru persoana care deplasează obiectele, cât și pentru produsele ce necesită grijă maximă. Alege din oferta noastră și asigură-te că produsele își păstrează intacte caracteristicile și calitatea. Dacă ai un depozit sau un magazin și ai constant cantități mari de marfă care trebuie manipulate, alege un transportator ușor de manevrat și cu o capacitate de încărcare ridicată. Astfel, îți vei ușura munca și vei securiza eficient produsele. Și în cazul în care ai planuri personale mai complexe, trebuie să folosești echipamente și utilaje care să îți ușureze munca. Alege unul dintre transportatoarele din gama Brico Depot. Le vei găsi în magazinele noastre pe toate, împreună cu alte accesorii necesare pentru experiențe de utilizare plăcute. E vremea să nu îți mai faci griji cu privire la depozitarea mărfurilor. Eforturile inumane și riscurile de accidetare sunt acum de domeniul trecutului. Alege să cumperi inteligent și să îți faci treaba folosind doar utilaje sigure și rezistente. Nu uita că, la Brico Depot, ai mereu de unde alege. Chiar și atunci când vine vorba de transport, folosește opțiunea de livrare la domiciliu atunci când comanzi produsele de pe site. Astfel te asiguri că produsele vor ajunge cu bine la destinație. Alternativ, poți opta pentru varianta în care îți livrăm produsele în cel mai apropiat magazin, iar de acolo le poți ridica personal.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Gama Site oferă echipament de protecție rezistent și potrivit pentru siguranță în proiectele tale. Sigur, flexibil, rezistent, deoarece proiectele de îmbunătățire a locuinței necesită îmbrăcăminte de lucru adecvată.

Obiectivul Magnusson este de a face fiecare activitate mai precisă, mai puternică şi mai eficientă, pentru a garanta că proiectele de bricolaj sunt finalizate în siguranţă şi cu succes.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Un meșter desăvârșit este acela care la orice moment al zilei și indiferent de situație este mereu pregătit. El are întotdeauna câte o soluție pentru orice problemă, oricât...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360