Obiecte decorative

Pune în valoare fiecare detaliu al grădinii tale prin intermediul unor accesorii decorative ce vor schimba complet ambientul actual al spațiului verde. În acest scop, Brico Depot, ajutorul tău din categoria bricolaj, îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de calitate, care vor transforma cu ușurință spațiul grădinii. Confecționate doar din materiale durabile și calitative, accesoriile decorative pot completa în mod fericit orice suprafață din grădina ta.

Mulci

Scoarță

Arcade și pergole

Pietre decorative

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație

Balconul este singurul spațiu exterior de care dispune Otilia. Ea dorește să profite la maxim de suprafața mică și să creeze un loc drăguț în care să se relaxeze, să ia masa și să primească oaspeți. Și-ar dori, de asemenea...

Există destul de mult jargon pe care îl poți auzi atunci când îi asculți pe alți grădinari, care poate fi destul de derutant și te poate face să fugi cât vezi cu ochii. Acest ghid te va ajuta să filtrezi acest limbaj, să-ți înțelegi spațiul...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2021 Brico Dépôt România