Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Obiecte decorative

Pune în valoare fiecare detaliu al grădinii tale prin intermediul unor accesorii decorative ce vor schimba complet ambientul actual al spațiului verde. În acest scop, Brico Depot, ajutorul tău din categoria bricolaj, îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de calitate, care vor transforma cu ușurință spațiul grădinii. Confecționate doar din materiale durabile și calitative, accesoriile decorative pot completa în mod fericit orice suprafață din grădina ta.

Indiferent dacă ai la dispoziție un spațiu mare, pe o terasă sau în grădină, sau vrei să amenajezi balconul de bloc, toate lucrurile de care ai nevoie te așteaptă la Brico Depot, locul unde visele tale de amenajare a casei și grădinii devin realitate! Descoperă toată gama de produse și accesorii, inspiră-te și alege tot ce se potrivește pentru proiectele tale, la cele mai accesibile prețuri! 

Amenajarea grădinii și a balconului este o activitate relaxantă, la capătul căreia te așteaptă decorul la care ai visat, oaza ta de relaxare și de liniște! Iar locul unde găsești toate produsele și accesoriile de care ai nevoie pentru a obține rezultatul dorit este Brico Depot, aliatul tău pentru îngrijirea practică și eficientă a casei și grădinii! După ce alegi plantele și florile potrivite pentru decorul tău, este momentul să te lași inspirat de oferta Brico Depot de ghivece și jardiniere asortate cu spațiul de care dispui!

Inspirate de viziunea unor creatori din artă și design, accesoriile de grădină prezente în gama Brico Depot îți oferă tot ce ai nevoie - un mix memorabil, compus din piese sustenabile, utile, ușor de utilizat și accesorizat cu restul obiectelor de mobilier.

Pune în valoare fiecare detaliu al grădinii tale, prin intermediul unor accesorii decorative ce vor schimba complet ambientul actual al spațiului verde. În acest scop, Brico Depot, ajutorul tău din categoria bricolaj, îți pune la dispoziție o gamă variată de produse de calitate, care vor transforma cu ușurință spațiul grădinii. 

Dacă simți nevoia de o schimbare în grădina ta, la Brico Depot te așteaptă prietenii tăi gata să te ajute cu sfaturi și informații detaliate despre toate lucrările și produsele de care ai nevoie! Pentru că suntem tot timpul alături de tine și susținem orice proiect pentru casă și grădină, ai la dispoziție o gamă variată de produse și accesorii cu care să duci la bun sfârșit toate planurile tale de amenajare!

Îți recomandăm

Cele mai apreciate produse

Te-ar putea interesa și

Gamele noastre

Montarea unui gard poate fi o provocare, de aceea am proiectat o modalitate mai simplă de a face acest lucru. Panouri ușor de asamblat, cu un design unic, create pentru a se îmbina perfect cu orice grădină - îți ușurează munca, transformând spațiul exterior într-un loc pe care să îl iubești.

Am proiectat mobilierul Denia, astfel încât să te simți la fel de confortabil în grădină ca și în sufragerie. Acest concept se bazează pe produse atractive, ușor de depozitat, cu design inteligent și rezistent.

Idei și inspirație

Balconul este singurul spațiu exterior de care dispune Otilia. Ea dorește să profite la maxim de suprafața mică și să creeze un loc drăguț în care să se relaxeze, să ia masa și să primească oaspeți. Și-ar dori, de asemenea...

Există destul de mult jargon pe care îl poți auzi atunci când îi asculți pe alți grădinari, care poate fi destul de derutant și te poate face să fugi cât vezi cu ochii. Acest ghid te va ajuta să filtrezi acest limbaj, să-ți înțelegi spațiul...

Finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360