Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Borduri

Produse din categoria Borduri


Te-ar putea interesa și:

Dale, Pavaje, Pardoseli exterior.


Bordurile au un rol esențial în finisarea aleilor pietonale sau pentru delimitarea pavajul de gazon. Această linie subțire pe care o trasează bordurile reprezintă de fapt frumusețea și eleganța din punct de vedere estetic al unei curți sau grădini.

La Brico Depot găsești borduri de diferite forme:

  • Bordură dreaptă
  • Bordură arcadă

În funcție de cromatica aleasă și de design-ul curții și grădinii, poți alege culoarea bordurii:

  • Borduri gri
  • Borduri roșii

Bordurile pe care le găsești la Brico Depot au dimensiuni de la 50 până la 100 cm lungime, cu diferite grosimi și înălțimi.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de borduri găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot sunt disponibile borduri drepte și borduri arcadă, de diferite culori si dimensiuni. Acestea sunt rezistente si usor de montat, potrivite pentru amenajarea exterioară a locuinței tale. Bordurile reprezintă soluția ideală pentru a finisa spațiul exterior al locuinței, delimitând elegant spațiul verde de zona pietonală.
Cum aleg modelul potrivit de bordură?


În funcție de scopul și destinația bordurilor, modelul acestora poate influența decizia finală de cumpărare. Bordurile se utilizează de obicei pentru a delimita partea pietonală de zona de gazon. De asemenea, acestea pot ajuta la stilizarea decorațiunilor exterioare, pentru încadrarea acestora în diferite forme geometrice, oferind un design deosebit și elegant. Astfel, modelul potrivit îl alegi în funcție de cum îți dorești să arate rezultatul final. Pentru decorațiunile exterioare sau pentru un aspect mai diferit, poți opta pentru bordurile arcadă, iar pentru delimitarea clasică a trotuarului sau a zonei pietonale, de spațiul verde, poți merge pe varianta de bordură dreaptă.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
  • Livrare în magazin;
  • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
  • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
  • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
  • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
  • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360