Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Corpuri de iluminat

Te-ai gândit vreodată cum ar arată casa ta fără lumină? Brico Depôt îți pune la dispoziție diferite produse ce-ți vor lumina încăperea oferind o vizibilitate mai bună. În funcție de corpul de iluminat pe care îl ai, la noi găsești cele mai bune oferte, la cele mai mici prețuri.

Gama dedicată iluminatului de interior include cele mai interesante produse pentru sisteme și corpuri de iluminat. Cu ajutorul acestora poți aduce un plus de stil încăperii și, totodată, poți crea o atmosferă de vis. Știm că definirea spațiului depinde foarte mult de alegerea corectă a surselor de iluminat, așa că îți propunem soluții potrivite indiferent că preferi lumina caldă sau rece, prin intermediul produselor noastre: lampadare, plafoniere, spoturi, aplice interioare și multe altele.

Corpurile de iluminat de exterior vor reprezenta întotdeauna o necesitate. Oferta Brico Depôt include produse de iluminat pentru exterior special concepute pentru alei, drumuri, grădini sau curți. Fie că optezi pentru lămpi solare, un set de lămpi sau o simplă aplică, îți garantăm că te vei bucura de rezultatul obținut cu ajutorul produselor noastre de cea mai bună calitate.

De câte ori n-ai stat în fața raftului, gândindu-te ce produs să alegi, chiar dacă era vorba de un simplu bec? Oferta Brico Depôt pentru corpuri de iluminat cuprinde toate caracteristicile căutate de clienții noștri: becuri LED și tuburi de iluminat, dar și becuri economice, clasice sau moderne. Alegerea temperaturii de culoare depinde de gustul și starea fiecăruia în parte, însă în magazinele noastre le găsești în diferite variante.

Îți recomandăm

Te-ar putea interesa și

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Fie că ai o ușă solidă la intrare sau nu există ferestre, uneori holurile pot părea întunecoase și mici. Dar nu trebuie să fie așa. Suntem aici ca să te ajutăm atât cu remedieri rapide, c&...

Chiar dacă soarele apune, nu înseamnă că trebuie să te retragi la interior. De fapt, cu luminile potrivite, grădina ta poate arăta și mai magic după lăsarea întunericului! Poți folosi lăm...

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360