Ca să renovezi mai ușor pe viitor, am început și noi să renovăm magazinul nostru online. Dar știi cum e cu renovarea, mereu începe cu puțin deranj. Mai precis, între 24 și 28 septembrie nu vei putea comanda de pe site-ul Brico. Promitem să ne revanșăm. Și te așteptăm la orice Brico real până terminăm șantierul virtual.
Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Iluminat

Te-ai gândit vreodată cum ar arată casa ta fără lumină? Brico Depôt îți pune la dispoziție diferite produse ce-ți vor lumina încăperea oferind o vizibilitate mai bună. În funcție de corpul de iluminat pe care îl ai, la noi găsești cele mai bune oferte, la cele mai mici prețuri.

Iluminat interior deco Iluminat interior deco

Gama dedicată iluminatului de interior include cele mai interesante produse pentru sisteme și corpuri de iluminat. Cu ajutorul acestora poți aduce un plus de stil încăperii și, totodată, poți crea o atmosferă de vis. Știm că definirea spațiului depinde foarte mult de alegerea corectă a surselor de iluminat, așa că îți propunem soluții potrivite indiferent că preferi lumina caldă sau rece, prin intermediul produselor noastre: plafoniere, spoturi și multe altele.

Iluminat exterior deco Iluminat exterior deco

Corpurile de iluminat de exterior vor reprezenta întotdeauna o necesitate. Oferta Brico Depôt include produse de iluminat pentru exterior special concepute pentru alei, drumuri, grădini sau curți. Fie că optezi pentru o lampă solară, un set de lămpi sau o simplă aplică, îți garantăm că te vei bucura de rezultatul obținut cu ajutorul produselor noastre de cea mai bună calitate.

Iluminat tehnic Iluminat tehnic

Îți oferim o gamă largă de produse de iluminat tehnic, de la proiectoare și spoturi încastrabile la corpuri neon și toate accesoriile necesare montării acestora. Fie că ai nevoie de un nou corp de iluminat pentru subsol sau de un proiector puternic pentru un proiect ambițios de construcții, la Brico Depôt găsești întotdeauna ce ai nevoie!

Becuri si neoane Becuri si neoane

De câte ori n-ai stat în fața raftului, gândindu-te ce produs să alegi, chiar dacă era vorba de un simplu bec? Oferta Brico Depôt pentru corpuri de iluminat cuprinde toate caracteristicile căutate de clienții noștri: becuri și tuburi cu led, dar și becuri economice, clasice sau moderne. Alegerea temperaturii de culoare depinde de gustul și starea fiecăruia în parte, însă în magazinele noastre le găsești în diferite variante.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Cum aduci lumină în spațiile întunecate Cum aduci lumină în spațiile întunecate
Fie că ai o ușă solidă la intrare sau nu există ferestre, uneori holurile pot părea întunecoase și mici. Dar nu trebuie să fie așa. Suntem aici ca să te ajutăm atât cu remedieri rapide, c&...
citește mai mult
Ghid de cumpărare produse de iluminat pentru exterior Ghid de cumpărare produse de iluminat pentru exterior
Chiar dacă soarele apune, nu înseamnă că trebuie să te retragi la interior. De fapt, cu luminile potrivite, grădina ta poate arăta și mai magic după lăsarea întunericului! Poți folosi lăm...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.