Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Piscine cadru metalic

Cele mai căutate

Produse din categoria Piscine cadru metalic


La Brico Depot găsești numeroase produse pentru grădină, care să răspundă nevoilor tale. Dacă locuiești la casă și ai spațiu suficient în curte pentru montarea unei piscine, te așteptăm la Brico Depot. Avem modele de piscine diferite, din care să alegi varianta potrivită pentru tine. La noi găsești:

 • Piscină dreptunghiulară;
 • Piscinp ovală;
 • Piscina rotundă;
 • Piscină rectangulară.

Potrivite pentru relaxare, dar și pentru petrecerile organizate împreună cu prietenii sau familia, piscinele pentru curte sunt extrem de practice. Acestea sunt prevăzute cu pereți laterali din 3 straturi din PVC rezistent și poliester, cadru metalic pentru susținere rezistent la coroziune și supapă de drenare încorporată.

Potrivite atât pentru adulți, cât și pentru copii, la Brico Depot găsești piscine de diferite dimensiuni, precum:

 • Piscine mici, pentru copii, cu dimensiuni de 43-45 cm înălțime, 50 cm lățime și 115 cm lungime;
 • Piscine medii;
 • Piscine mari, pentru adulți, de până la 75 cm înălțime, 300 cm lungime și 200 cm lățime.

Printre brand-urile de piscine pe care le găsești la Brico Depot, regăsești:

 • Bestway
 • Polygroup

Piscinele pentru curte îți vor potoli dorul de apă și soare. Acestea sunt ușor de montat și demontat, pot fi folosite oricând ai nevoie sau pot fi lăsate asamblate pe tot parcursul sezonului cald. Piscina este un real motiv de bucurie pentru copii.

Întrebări frecvente

 

Ce tipuri de piscine găsesc la Brico Depot?


În funcție de spațiul de care beneficiezi, poți opta pentru o piscină dreptunghiulară, ovală, sau rotundă. Indiferent de ce vei alege, piscina exterioară va fi o adevărată bucurie pentru cei mici, dar și pentru adulți. Piscinele sunt prevăzute cu pereți laterali din 3 straturi din PVC rezistent și poliester, cadru metalic pentru susținere rezistent la coroziune și supapă de drenare încorporată.
Cum aleg piscina potrivită?


Criteriile de care trebuie să ții cont atunci când alegi o piscină de curte sunt: dimensiunea terenului unde va fi instalată; tipul de piscină (îngropată, gonflabilă sau supraterană); materialul din care este fabricată (ciment, metal, PVC) și forma piscinei (rotundă, ovală, dreptunghiulară sau rectangulară). Potrivite atât pentru copii, cât și pentru adulți, la Brico Depot găsești piscine de mici și mari dimensiuni, care se încadrează perfect în orice curte.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360