Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Incaltaminte pentru protectie

Produse din categoria Incaltaminte pentru protectie

Pagină
Pagină

Dacă lucrezi în domeniul construcțiilor știi cât de importantă este protecția împotria eventualelor pericole și accidentări de muncă. Încălțămintea adecvată te protejează de lovituri sau înțepături inevitabile.

La Brico Depot găsești încălțăminte potrivită pentru activitățile desfășurate pe șantier sau în sere și grădină:

  • Bocanci;
  • Cizme;
  • Ghete;
  • Pantofi;
  • Saboți;
  • Galoși;
  • Set pungi de protecție pentru papuci – potrivite pentru cabinetele stomatologice, saloanele de înfrumusețare sau pentru orice spațiu în care ești nevoit să intri încălțat, dar nu îți dorești să duci microbi sau mizerie.

Papucii special creați pentru activități care necesită un grad de protecție în plus sunt atât de damă, cât și de bărbați și se găsesc de diferite mărimi, de la 36 până la 47, dar și diverse culori precum: Albastru; Gri; Maro; Negru; Mov; Multicolor; Portocaliu; Verde.

Alege să te protejezi, pentru că sănătatea este până la urmă cea mai importantă, iar noi îți oferim cele mai bune soluții pentru siguranța ta. Profită de gama extinsă și de prețurile accesibile și achiziționează acum modelul potrivit acțiunii pe care o desfășori. Protejează-te și de praf cu ajutorul celor mai utilizate măști de protecție pentru construcții sau viziere.

Alege să fii echipat corespunzător, indifferent de sezon, deoarece la noi găsești, atât ghete și bocanci potriviți pentru iarnă, cât și pantofi sport și cizme pentru anotimpurile mai călduroase.

Printre brand-urile comaercializate se numărăr și Babol, Dalgeco sau Site, producători renumiți în acest domeniu.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360