Alege un magazin
021.204.34.34
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Revino in meniul principal

Amenajări interioare

Vrei să te bucuri de o casă aranjată după bunul tău plac, cu finisaje moderne la cel mai bun preț? Descoperă selecția noastră de produse dedicate amenajării locuinței tale, cu ajutorul cărora îți poți crea singur un spațiu plăcut și primitor. Găsești tot ce ai nevoie, de la vopseluri și accesorii pentru decorarea pereților, până la uși și ferestre, chiar și perdele și scări interioare. Toate de cea mai bună calitate și la prețuri excelente, așa cum te-am obișnuit!

banner amenajari interioare
Pereți despărțitori Pereți despărțitori

Noua gamă de pereți modulari Alara îți permite să împarți o cameră, un hol sau orice altă încăpere vrei tu în spații dedicate fiecărei activități.

Vopsele Vopsele

La Brico Dépôt găsești cele mai potrivite produse pentru a-ți transforma visele în realitate. Ai nevoie să-ți reamenajezi locuința? Noi te ajutăm cu o paletă diversă de vopsele de interior, potrivite pentru toate încăperile, vopsele pentru lemn și metal, precum și grunduri, amorse și tencuieli decorative. Fie că alegi vopsea clasică și pigmenții separat, vopsea lavabilă gata colorată sau vopsea de renovare, te asigurăm că în oferta noastră vei găsi produsul perfect pentru proiectul tău.

Unelte zugrăvit Unelte zugrăvit

Când vrei să îți redecorezi locuința sau grădina ai nevoie de unelte de cea mai bună calitate pentru a te asigura că rezultatul final este perfect. De aceea, în oferta noastră găsești toate uneltele pentru vopsit necesare atât pentru pereții locuinței, cât și pentru grădina sau curtea ta. De la trafaleți și pensule de diverse dimensiuni, la benzi de mascare și folii de protecție pentru mobilă ca să zugrăvești fără griji.

Decorare pereți și tavane Decorare pereți și tavane

Brico Dépôt îți susține creativitatea, de aceea îți oferim o gamă variată de produse necesare pentru decorarea pereților și tavanelor din căminul tău. Poți începe prin a-ți alege tapetul preferat și vei găsi cu siguranță un model de plafon decorativ care să se potrivească de minune! Mai mult, îți punem la dispoziție și toate accesoriile și adezivii de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit proiectul, întotdeauna la prețuri excelente.

Adezivi, benzi și izolatori Adezivi, benzi și izolatori

Produsele adezive sunt indispensabile în majoritatea proiectelor pe care le ai în plan, atât în casă, dar și în curte sau în grădină. Noi îți propunem o varietate de adezivi, benzi adezive și izolatori potrivite pentru mai multe tipuri de suprafețe, la prețuri foarte bune. Alege-ți produsul preferat în funcție de proiectul pe care îl ai în plan și treci la treabă!

Perdele și draperii Perdele și draperii

Perdelele, draperiile și jaluzelele dau viață și culoare căminului tău. Descoperă gama noastră de textile și alege-le pe cele potrivite căminului tău! Îi punem la dispoziție o ofertă variată de produse confecționate din materiale de înaltă calitate, în diverse culori și dimensiuni, potrvite oricărui stil. Alege sistemul de prindere adecvat, alături de alte accesorii necesare pentru montaj, și bucură-te de noua ambianță din locuința ta.

Uși Uși

Indiferent că dorești să achiziționezi o ușă de interior sau una de exterior, în oferta Brico Dépôt vei găsi cu siguranță produsul ideal! Chiar dacă optezi pentru o ușă de PVC, metalică sau din lemn masiv, e bine să știi că va avea o bună rezistență în timp la diferențele de temperatură, dar și la umiditate. Gama variată de uși vine în intampinarea celor mai exigente cerințe în domeniul amenajărilor interioare pentru locuințe, îmbinând design-ul modern cu funcționalitatea și rezistența.

Ferestre Ferestre

Ferestrele sunt esențiale în orice locuință atât din punct de vedere estetic, dar și pentru că influențează în mod direct gradul de lumină naturală ce pătrunde în fiecare încăpere. Alege-ți modelul preferat din oferta noastră variată de ferestre PVC și ferestre pentru mansardă, alături de toate accesoriile complementare, precum glafuri și unelte necesare montării. Pentru a lua cea mai bună decizie îți recomandăm să ții cont de o serie de factori ca: funcționalitate, calitate și rezistență.

Pardoseli Pardoseli

Podeaua locuinței tale are nevoie să fie păstrată în condiții optime pentru cât mai mult timp. Tocmai de aceea îți recomandăm să îi prelungești viața alegând să o acoperi cu un covor moale, cu design modern, potrivit stilului locuinței tale. Alege-ți preferatul din gama noastră variată de covoare în diverse modele și culori, întotdeauna la prețuri mici. Și, dacă ai nevoie de inspirație, în secțiunea Idei și inspirație ți-am pregătit o serie de articole cu idei și sfaturi pentru a-ți amenaja locuința potrivit nevoilor tale.

Accesorii decorative Accesorii decorative

Amenajează-ți un colț de relaxare în casă sau, de ce nu, chiar în curte cu ajutorul pernelor și cuverturilor din oferta noastră! Îți punem la dispoziție o mulțime de produse moderne, de diverse dimensiuni și culori, perfecte pentru orice stil. Hai să-ți descoperi preferatele!

Rulouri exterioare și please țânțari Rulouri exterioare și please țânțari

Știm cât de important este să îți păstrezi locuința ferită de factorii externi deranjanți, precum insectele sau lumina puternică. De aceea, îți oferim soluții practice, perfecte pentru nevoile tale. Poți alege rulouri exterioare pentru ferestre de diferite dimensiuni și culori, care să se potrivească cu desgin-ul exterior al casei. Dacă îți dorești o soluție mai prietenoasă cu bugetul, îți recomandăm să alegi plasele anti-insecte gata de folosit sau la metru, pe care le poți asambla singur.

Scări interioare Scări interioare

Scările reprezintă un aspect esențial pentru orice tip de construcție, nu doar ca element intermediar între niveluri, ci și pentru facilitatea accesului în interiorul clădirii. Materialul utilizat pentru construcia acestora trebuie să fie calitativ și rezistent, iar design-ul trebuie să completeze perfect stilul spațiului respectiv. Fie că optezi pentru trepte și contra-trepte sau pentru scări escamotabile, oferta noastră include o varietate de produse din care poți alege.

Idei și inspirație pentru proiectul tău

Vopsirea pereților și tavanelor Vopsirea pereților și tavanelor
Te poți lăsa ușor copleșit de diferitele tipuri de vopsele disponibile. Dar, alegând caracteristicile potrivite pentru încăperea potrivită, poți obține finisajul perfect care durează mai m...
citește mai mult
Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare Cum să recondiționezi folosind vopsea pentru renovare
Cu atât de multe tipuri diferite de vopsele pentru renovare, poți recondiționa cu ușurință cea mai mare parte din obiectele care se află în camera copiilor tăi chiar acum. Indiferent dacă...
citește mai mult

finisează proiectul

Pentru ca proiectul tău să fie unul desăvârșit, vei avea nevoie și de alte produse din categorii complementare.