Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Masti de protectie

Produse din categoria Masti de protectie


Măștile de protecție fac parte din echipamentul de protecție și au rolul de a te proteja pe parcursul anumitor operațiuni, când poți inhala substanțe ce sunt dăunătoare pentru sănătate. Din aceste considerente trebuie să alegi cu grijă masca de protecție, pentru a beneficia de cele mai bune produse.

La Brico Depot, ai la dispoziție numeroase măști de protecție, pentru a putea găsi modelul potrivit.

Astfel poți să alegi:

  • măști de protecție facială simple, utilizate pentru a împiedica inhalarea particulelor de praf și anumitor amestecuri de substanțe. Nu sunt etanșe. Sunt cu 3 straturi, confecționate din material nețesut, poliester. Au 3 pliuri pentru a se fixa cât mai bine pe față. Sunt cu elastic. Sunt măști de unică folosință și se comercializează la set.
  • măști de protecție respiratorie FFP1, se folosesc în operațiuni unde rezultă particule de praf non-toxice și non-fibrogenice, au un grad de protecție de 80%. Se recomandă în construcții, pentru curățenie, în agricultură. În general sunt de unică folosință și se livrează la set de 2 bucăți.
  • măști de protecție respiratorie FFP2, au un grad de protecție mai ridicat, de 94%. Se recomadă pentru mediile de lucru unde poți intra în contact cu smog, fum, particule dăunătoare pentru sănătate. Sunt realizate astfel încât să ofere un sigiliu facial. Pot fi de mai multe tipuri și anume simple, pliate, în formă de cupă, cu supapă, cu fitru de carbon.
  • măști de protecție respiratorie FFP3, filtrază până la 99% din praf, noxe, gaze, polen, precum și particule de mici dimensiuni. Se recomandă pentru cei care lucrează în industia chimică, de prelucrare a lemnului, în construcții, în mediul medical etc. Și acestea pot fi de mai multe tipuri de la simple, cu pliuri, la cele cu supapă și cu filtre detașabile. Au diverse tipuri de fixare pe cap.
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360