Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Neoane

Produse din categoria Neoane

Pagină
Pagină

Corpurile de iluminat pentru interior sunt extrem de importante pentru crearea unei atmosfere calde și primitoare în casă, dar nu numai.

La Brico Depot găsești următoarele categorii de produse:

  • Starter pentru corp de iluminat suspendat;
  • Corpuri de iluminat;
  • Lampă de lucru cu bec neon;
  • Spoturi LED.

De ce să alegi becurile clasice care consumă mult curent, când poți opta pentru becuri economice pentru reducerea costurilor cu LED, cu lumină albă, care să contribuie la iluminarea încăperii cu un consum mai mic de energie electrică. Corpurile de iluminat cu led fac parte din categoria obiectelor sustenabile care contribuie la confortul tău pe o perioadă mai lungă de timp.

Neoanele disponibile în gama noastră sunt prevăzute cu puteri diferite, în funcție de destinația acestora. Astfel poți alege ca acestea să aibă o putere de: 2.5 W; 5.5 W; 16 W; 18 W; 36 W; 50 W.

Tehnologia de lumină folosită la aceste tipuri de corpuri de iluminat poate fi: Led; Tub fluorescent.

Aceste tipuri de iluminare se mai folosesc și în scările de bloc sau în curtea casei, deoarece pot fi dotate și cu senzori de mișcare, pentru mai multă economie. Astfel, lumina se va aprinde doar atunci când becul va simți mișcare.

Iluminarea LED se măsoară în lumeni, de aceea vei descoperi în gama noastră de corpuri de iluminat puterea becurilor exprimată în această unitate de măsură. Pentru a-ți fi mai ușor să calculezi cam câți lumeni are un bec de 100 de wați, răspunsul este că un astfel de bec produce aproximativ 1600 de lumeni.

Astfel, la Brico Depot găsești becuri cu: 80 Lm; 300 Lm; 1350 Lm; 3350 Lm; 5220 Lm.

Alege corpurile de iluminat de care ai nevoie din gama noastră ce aparțin unor brand-uri renuminte, precum Colours, Novelite sau starter-ul de la Philips.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360