Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Trimmere electrice

Cele mai căutate

Produse din categoria Trimmere electrice


Dacă ai la îndemână ustensilele potrivite pentru întreținerea grădinii, totul devine mai simplu și mai plăcut. O grădină și o curte îngrijită, cu un gazon tăiat cu regularitate, pot arăta spectaculos.

La Brico Depot găsești motocoase și trimmere electrice de la brand-uri cunoscute și specializate în acest domeniu precum:

 • Bosch
 • Erbauer
 • Expres
 • Mac Allister

Trimmerele sunt silețioase și ușor de utilizat. Acestea sunt prevăzute cu sistem de oprire automat pentru mai multă siguranță atunci când sunt în funcțiune, pentru a evita posibilele obstacole de pe gazon.

Trimmerul electric este recomandat pentru finisarea peluzei, a grădinii sau a curții sau pentru îngrijirea spațiilor verzi amenajate cu flori. Acest aparat este special creat pentru a-ți ușura munca atunci când vine vorba de tăierea buruienilor, finisarea ierbii sau a tufelor.

La Brico Depot găsești motocoase și trimmere prevăzute cu motoare de diferite puteri cum ar fi:

 • 1000 W
 • 600 W
 • 450 W
 • 430 W
 • 350W
 • 300 W
 • 280 W
 • 250 W

Alege trimmerul potrivit în funcție de nevoile tale, pentru că la Brico Depot găsești:

 • Trimmer cu fir
 • Trimmer fără fir – potrivit pentru gardul viu, având o lamă specială pentru acest tip de acțiune

Datorită acestor ustensile pentru grădină vei putea tăia iarba constant, fără prea mult efort. Acestea taie eficient, precis și sigur, datorită lamelor puternice. Ușor de folosit, cu o greutate moderată, trimmerul este prevăzut cu mâner ajustabil, ergonomic, compact și reprezintă soluția ideală atunci când ai de tăiat iarba în locurile mai puțin accesibile.

Întrebări frecvente


Ce tipuri de trimmere și motocoase găsesc la Brico Depot?


La Brico Depot îți punem la dispoziție trimmere electrice de la brand-uri specializate în acest domeniu, precum Bosch, Erbauer, Expres sau Marc Allister. Acestea au o putere a motorului între 250 și 1000 W, dispun de motoare electrice, silențioase, și sunt ușor de folosit datorită materialelor de calitate și mânerului ergonomic. Greutatea produselor variază între 2 și 5 kilograme.
Cum aleg trimmerul sau motocoasa potrivită?


În funcție de nevoile tale, de tipul gazonului ales, poți alege un trimmer cu o putere de 250 W, până la 1000 W. Aceste unelte de grădină sunt ușor de utilizat și îți oferă flexibilitatea de a te deplasa în funcție de zona pe care dorești să o îngrijești. Dacă ai nevoie de un aparat care să te ajute la tăierea precisă a tufelor, a gardurilor vii, poți opta pentru trimmerul fără fir, prevăzut cu o lamă specială pentru acest tip de acțiune.Ce metode de livrare sunt disponibile?


La Brico poți opta pentru:
 • Livrare în magazin;
 • Livrare la domiciliu.

Dacă alegi livrare în magazin, poți ridica marfa gratuit în 2 ore lucrătoare.
Livrarea la domiciliu se face de luni până duminică între orele 09:00-20:00.

Aceasta este de trei tipuri:
 • Livrare Standard în maxim 24 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării acestuia;
 • Livrare Expres în cursul zilei în care s-a semnat contractul de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării;
 • Livrare Programată la data și în intervalul orar solicitate de client, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare.
 • Livrare cu macara în maxim 48 ore de la semnarea contractului de livrare în magazin, în funcție de intervalele orare disponibile în momentul semnării contractului de livrare. Livrările se efectuează cu autoutilitare de până la 3.5 tone (greutate marfă max. 1,5 t sau volum max. 16 mc) sau camion de 10 tone dotat cu macara (10 tone sau 10 paleți).

Citeste mai multe detalii despre transport aici.Care este politica de retur?

Clienții care au achiziționat produse de la Brico Depot pot să returneze marfa neutilizată în termen de 90 de zile calendaristice de la data înscrisă pe bonul fiscal sau pe factura fiscală.

Returul se poate face în orice magazin Brico Depot din România.


La retur poți opta pentru înlocuirea produsului sau pentru returnarea contravalorii acestuia. Dacă ai card Brico Depot, poți returna marfa în termen de 365 de zile calendaristice.


Produsele returnate trebuie să fie funcționale, în parametri normali, în aceeași stare în care au fost cumpărate, fără urme de folosință, uzură, mătuire sau deteriorări mecanice.


De asemenea, trebuie ca produsele să fie aduse în ambalajul original și cu accesoriile originale, iar lipsa sau deteriorarea etichetelor, marcajelor de pe produse sau ambalaje pot atrage refuzul de returnare al produselor.


Citeste mai multe detalii despre politica de retur aici.Care sunt modalitatile de plata acceptate?


La Brico Depot îți oferim mai multe opțiuni pentru plata produselor achiziționate.


Pentru comenzile efectuate online poți plăti online cu cardul. Sunt acceptate pentru plata online carduri VISA și Mastercard.


Dacă achiziționezi produse din magazinele fizice Brico Depot poți alege să plătești în numerar, cu card bancar sau cu tichete cadou (Edenred și Sodexo).


Dacă plătești în magazine folosind un card bancar, trebuie să știi că sunt acceptate cardurile VISA, Mastercard și American Express (doar prin POS-urile Băncii Transilvania).


Pentru plata cu tichete cadou, acceptăm tichete cadou în format de hârtie și tichete cadou electronice încărcate pe card. Oferim în magazinele noastre mai multe variante de finanțare prin credite Credex Broker sau prin plăți în rate fără dobândă.


Citeste mai multe detalii despre modalitatile de plata aici.

Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360