Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.

Baterii bucatarie

Cele mai căutate

Produse din categoria Baterii bucatarie

Pagină
Pagină

De multe ori alegerea unei baterii pentru chiuveta din bucătărie poate fi o operațiune dificilă, dar la Brico Depot ai la dispoziție o gamă foarte variată de produse și cu siguranță îți vei găsi modelul dorit. Sunt o serie de criterii care să te ajute să te hotărăști asupra modelului care este cel mai potrivit cu dorințele tale.

În funcție de materialul din care este confecționată bateria de bucătărie ai:

  • Din inox – sunt practice și rezistente, rezistă bine la coroziune, la temperaturi extreme, nu modifică calitatea apei și se întrețin foarte ușor
  • Din alamă – ce rezistă bine la coroziune si sunt durabile
  • Din cupru – cu un design foarte plăcut, rezistente și durabile
  • Din bronz – cu un aspect deosebit, retro

Un alt criteriu după care poți face alegerea este tipul de comandă, iar în oferta Brico Depot poți să achiziționezi o baterie bucătărie cu:

  • Dublă comandă – ce presupune doi robineți, unul pentru apă rece și unul pentru apă caldă, au un aspect retro
  • Monocomandă – sunt cele mai uzuale în acest moment, au doar un singur robinet care mutat stânga – dreapta oferă apă rece sau caldă. Robinetul poate fi poziționat superior sau într-o laterală, ușor de manipulat și comod

De asemenea, designul este o altă componentă de interes, care pe lângă rolul estetic, are si un rol funcțional, bine determinat.

Poți opta pentru modele de baterii bucătărie:

  • Cu pipă fixă, care poate avea mai multe forme: dreaptă, cap de lebadă, linii drepte sau curbe. Poate fi standard, mai scurtă care uneori te poate incomoda, mai ales dacă familia este mai numeroasă și se strâng multe vase în chiuvetă, sau lungă
  • Cu pipă flexibilă, cu cap de duș, care poate fi trasă și mutată unde ai nevoie, având o mare libertate de mișcare

Dacă vrei să îți amenajezi bucătăria poți să alegi un pachet cu chiuvetă și baterie, și nu ezita să consulți și oferta de blaturi de bucătărie în culori clasice, unde poți găsi modele plăcute care să se asorteze cu mobilierul.