Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Idei și inspirație Catalog online Prețuri mici zilnic Despre noi Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT

Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate

Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se află, de obicei, sub un singur acoperiș, siguranța locuinței trebuie să ocupe primul loc în preocupările noastre.

Primul pas către securizarea casei îl reprezintă, desigur, chiar echiparea ușii de la intrare cu o încuietoare pe măsură, care să asigure protecție sporită în orice situație.

Dar cum procedezi atunci când cilindrul de la încuietoare s-a stricat, fie din cauza unui șoc mecanic sau pentru că pur si simplu vrei ceva mai bun?

Dacă ești în postura în care trebuie să schimbi cilindrul încuietorii, fie pentru că s-a stricat sau îți dorești un plus de securitate, noi suntem aici să te ajutăm și să îți explicăm pas cu pas ce trebuie să faci pentru a instala unul nou fără multe  bătăi de cap.

În primul rând, trebuie să identifici dimensiunea cilindrului de care ai nevoie. Poți face acest lucru cu ușurință, măsurând distanța dintre șurubul central, pe care îl găsești pe laterala interioară a ușii, și marginea cilindrului. De obicei, un cilindru nu trebuie să iasă în afară mai mult de 5mm față de plăcuța din spate.

Acum că știi cu exactitate ce tip de cilindru îți trebuie, te așteptăm în magazinele Brico Depôt pentru a achiziționa unul nou. Noi îți recomandăm gama Smith and Locke, deoarece aceste produse sunt testate minuțios înainte de a ajunge la raft, totul pentru a se conforma celor mai înalte standarde de rezistență în utilizare și durabilitate pe termen lung. Pe scurt, acestea oferă cea mai bună calitate și o siguranță deplină.

Poți alege un cilindru auriu sau unul gri, în funcție de ușa pe care îl montezi și de gustul  personal. De asemenea, poți alege un cilindru clasic, doar cu chei, sau unul cu buton, astfel încât să poți închide  ușa din interior fără a mai folosi cheile. În privința dimensiunilor, Smith and Locke include o gamă variată: 30x10mm, 30x30mm, 30x40mm, 30x50mm, 30x60mm, 35x35mm, 35x45mm, 40x40mm, 40x45mm sau 40x50mm. Toate produsele sunt realizate din alamă și au incluse șuruburi și elemente de fixare. De asemenea, vin la pachet cu 3 chei, suficiente pentru toată familia.

Acum că ai noul cilindru, poți trece la instalare. Va trebui să îl schimbi pe cel vechi, iar pentru a face acest lucru, trebuie în primul rând să deșurubezi șurubul de fixare a cilindrului. Apoi, introduci cheia și miști ușor spre dreapta sau spre stânga. Atunci când știftul camei este aliniat cu corpul cilindrului, acesta va ieși afară.

În acest moment, poți despacheta noul cilindru. Cu ajutorul cheii, întoarce știftul camei în poziție, apoi împinge noul cilindru la loc în ușă și aliniază-l pentru a putea înșuruba la loc șurubul de fixare. Gata! Acum ai un nou cilindru funcțional instalat chiar de tine!

Sperăm că te-am ajutat în micul tău proiect și te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a descoperi întreaga gamă de produse de securitate de la Smith and Locke.

te-ar mai putea interesa

Piatra naturală - cum o folosești creativ și eficient, la tine acasă
1. Utilizarea pietrei naturale în amenajări interioare Avantajele utilizării pietrei naturale în amenajările interioare i. Nu se demodează ii. E durabilă iii.
citește mai mult
Sfaturi care te ajuta sa construiesti un dressing in orice apartament
Vizitele in magazine ne umplu sacosele de cumparaturi si mintea cu idei. De pilda, dressingul, acea mica incapere destinata hainelor, a devenit un spatiu care imprumuta tot mai mult elemente specifice
citește mai mult
Cum poti sa-ti innoiesti toata casa cu ajutorul emailului acrilic
O schimbare este mereu binevenita intr-o locuinta si un decor improspatat energizeaza toata casa, nu-i asa? Poti sa te ocupi de unul singur de o redecorare, cu efort minim și un buget redus. Vechiul
citește mai mult
Care este rolul măștilor pentru calorifer și cum le poți face singur
Măștile pentru calorifer: idei și sfaturi pentru a le face singur Ascunderea caloriferelor în spatele unor măști poate avea o mulțime de avantaje, atât estetice, cât și practice.
citește mai mult
Reinventează un obiect clasic de decor: 15 idei creative cu rame foto
Ramele foto sunt obiectele preferate de decor ale romanticilor și nostalgicilor. Puse pe noptieră sau agățate pe un perete, ne fac să ne amintim de cei dragi și de cele mai frumoase momente. Confecționate
citește mai mult
Decoratiuni handmade pentru masa de Paște. Instrucțiuni și imagini care să te inspire
Masă de Paște merită o decorare festivă, nu-i așa? Inspiră-te din ideile noastre și realizează chiar tu cele mai frumoase decorațiuni pentru această masă de sărbătoare. Cum pregătești
citește mai mult