Alege un magazin
021.204.34.34
Grădină
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV MAGAZINE BRICO DEPÔT
Grădină
Prețuri mici zilnic Cariere Servicii Spoturi TV

Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate

Cum schimbi cilindrul pentru un plus de securitate

Casa, familia, dar și bunurile personale sunt extrem de importante pentru fiecare dintre noi. Tocmai de aceea, este foarte important să le știm în deplină siguranță. Cum toate acestea se află, de obicei, sub un singur acoperiș, siguranța locuinței trebuie să ocupe primul loc în preocupările noastre.

Primul pas către securizarea casei îl reprezintă, desigur, chiar echiparea ușii de la intrare cu o încuietoare pe măsură, care să asigure protecție sporită în orice situație.

Dar cum procedezi atunci când cilindrul de la încuietoare s-a stricat, fie din cauza unui șoc mecanic sau pentru că pur si simplu vrei ceva mai bun?

Dacă ești în postura în care trebuie să schimbi cilindrul încuietorii, fie pentru că s-a stricat sau îți dorești un plus de securitate, noi suntem aici să te ajutăm și să îți explicăm pas cu pas ce trebuie să faci pentru a instala unul nou fără multe  bătăi de cap.

În primul rând, trebuie să identifici dimensiunea cilindrului de care ai nevoie. Poți face acest lucru cu ușurință, măsurând distanța dintre șurubul central, pe care îl găsești pe laterala interioară a ușii, și marginea cilindrului. De obicei, un cilindru nu trebuie să iasă în afară mai mult de 5mm față de plăcuța din spate.

Acum că știi cu exactitate ce tip de cilindru îți trebuie, te așteptăm în magazinele Brico Depôt pentru a achiziționa unul nou. Noi îți recomandăm gama Smith and Locke, deoarece aceste produse sunt testate minuțios înainte de a ajunge la raft, totul pentru a se conforma celor mai înalte standarde de rezistență în utilizare și durabilitate pe termen lung. Pe scurt, acestea oferă cea mai bună calitate și o siguranță deplină.

Poți alege un cilindru auriu sau unul gri, în funcție de ușa pe care îl montezi și de gustul  personal. De asemenea, poți alege un cilindru clasic, doar cu chei, sau unul cu buton, astfel încât să poți închide  ușa din interior fără a mai folosi cheile. În privința dimensiunilor, Smith and Locke include o gamă variată: 30x10mm, 30x30mm, 30x40mm, 30x50mm, 30x60mm, 35x35mm, 35x45mm, 40x40mm, 40x45mm sau 40x50mm. Toate produsele sunt realizate din alamă și au incluse șuruburi și elemente de fixare. De asemenea, vin la pachet cu 3 chei, suficiente pentru toată familia.

Acum că ai noul cilindru, poți trece la instalare. Va trebui să îl schimbi pe cel vechi, iar pentru a face acest lucru, trebuie în primul rând să deșurubezi șurubul de fixare a cilindrului. Apoi, introduci cheia și miști ușor spre dreapta sau spre stânga. Atunci când știftul camei este aliniat cu corpul cilindrului, acesta va ieși afară.

În acest moment, poți despacheta noul cilindru. Cu ajutorul cheii, întoarce știftul camei în poziție, apoi împinge noul cilindru la loc în ușă și aliniază-l pentru a putea înșuruba la loc șurubul de fixare. Gata! Acum ai un nou cilindru funcțional instalat chiar de tine!

Sperăm că te-am ajutat în micul tău proiect și te așteptăm în cel mai apropiat magazin Brico Depôt pentru a descoperi întreaga gamă de produse de securitate de la Smith and Locke.

te-ar mai putea interesa

Basm de iarnă Basm de iarnă
Închide ochii și imaginează-ți cum timpul stă în loc, în timp ce te apropii ușor de o ușă din lemn, înaltă și masivă, care se deschide ușor pentru a dezvălui o încăpere i...
citește mai mult
Cum ne alegem spotul potrivit? Cum ne alegem spotul potrivit?
Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor och...
citește mai mult
Stabilitate și eficiență în iluminare Stabilitate și eficiență în iluminare
Nu este nimic mai frustrant decât acel moment în care, după ce ai stat și ai ales cu atenție toate sursele și tipurile de iluminat din cămin, ajungi la clipa în care dorești să pregă...
citește mai mult
Siguranță la nivel înalt Siguranță la nivel înalt
Știai că simplul fapt de a-ți ști bunurile în siguranță înseamnă un confort psihologic sporit, dar și undă verde pentru a ne concentra la activitățile zilnice importante? Siguranța est...
citește mai mult
Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale Lacătul, prietenul cel mai bun al bunurilor tale
Un plus de siguranță poate face diferența între vacanța perfectă sau un concediu în care ne gândim că cineva ar putea să ne invadeze intimitatea casei sau de ce nu, să ne deschid...
citește mai mult
Soluții complete pentru securitatea bunurilor tale Soluții complete pentru securitatea bunurilor tale
Securitatea este și va fi un element central în existența fiecăruia dintre noi. Atunci când ne știm lucrurile sunt în siguranță, suntem mai relaxați și avem mai mult timp pentru...
citește mai mult