Ai transport gratuit la cumpărături de peste 1500 lei, online și în magazine, până pe 25 septembrie. Consultă aici regulamentul campaniei.
Idei și inspirație
Cum ne alegem spotul LED potrivit?

Cum ne alegem spotul LED potrivit?

Se încarcă...

Te-ai gândit vreodată ce rol joacă iluminatul în căminul tău? Ziua, lumina naturală ce îmbie casa face ca totul să pară mai primitor. Atunci când te trezești, deschizi ușor ochii și descoperi lumină caldă, cea care transformă orice dimineață într-una productivă, care mai apoi se transformă într-o zi excelentă. Sigur te gândești la un spot cu LED ptr camera ta!

Însă seara, atunci când te întorci de la birou, căminul pare a fi unul total diferit. Totul pare monoton, plin de umbre și conuri de întuneric ce îți obosesc ochii. Pe scurt, toată bucuria de viață pe care o aveai de dimineață s-a stins ușor...

Temperatura de culoare, numărul de lumeni, dar și mărimea produsului sunt factori ce influențează modul în care se comportă o sursă de iluminat. Majoritatea locuințelor au cel puțin un punct central de lumină. Însă, acest lucru nu este suficient pentru a evidenția locurile în care stați cu plăcere alături de cei dragi.

 

În primul rând, este important să analizezi locul de instalare și să ai grijă cu precădere la umiditatea din cameră. Pentru un spațiu cu aer uscat, precum sufrageria, dormitorul sau biroul, recomandăm să folosești un spot cu cod IP 20, 30 sau 40.

În schimb, pentru spații ușor umede, alege un spot IP 22, 44, sau 54; iar pentru spațiile în care umiditatea este foarte ridicată, cum ar fi zona căzii, dacă dorești să obții  o atmosferă relaxantă, folosește cu încredere un spot IP 65.

Bine de știut: Codul IP al spoturilor clasifică gradele de protecție împotriva intruziunii voite sau accidentale a maselor solide, prafului și apei în corpul aparatului electric.

În al doilea rând, va trebui să te gândești la tipul de LED pe care îl dorești și de ce fel de încastrare ai nevoie. În gama noastră, putem la dispoziție două tipuri de astfel de spoturi: cu LED extra plat integrat și simplu, sau clasic. Ambele astfel de spoturi au o durată de funcționare extinsă, o intensitate luminoasă mare și oferă o economie substanțială de energie electrică.

Totuși, dacă alegi varianta cu LED integrat, atunci vei beneficia și de o adâncime mică de încastrare, dar și de o garanție de 5 ani pentru această tehnologie nouă.

În final, tot ce trebuie să mai faci este să vizitezi cel mai apropiat magazin Brico Depôt și să alegi cele mai bune produse pentru nevoile tale. 

Îți place postarea aceasta?
0
0
Postarea Anterioară
Se încarcă...
Postarea Următoare
Se încarcă...
Copyright ©️ 2024 Brico Dépôt România, Reg. Com. J40/9990/2001, CUI: RO14328360